Ergin Ataman geçtiğimiz üç sezona baktığımızda bu sezon play off'a kalamasak bile oldukça başarılı oldu güzel günler geçirdi ama özellikle bu sezon bence çok yıprandı,o yüzden de tahminimce bu sezon sonunda ayrılacaktır diye düşünüyorum.Tabi biz bundan sonra ne yapıcaz,güçlü bir sponsorumuz olacak mı bilmiyorum ama bana kalırsa olmayacak ve küçülmeye gidilecek gibi geliyor,yeni gelecek yönetimden de pek umutlu değilim maalesef ki bu da muhtemelen Dursun Özbek ve ekibi olacak.
Umarım geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak bir organizasyon oluşur ve yine takımımıza ve geleceğe umutla bakarız.Ben şahsen taraftar olarak bir daha böyle bir sezon yaşamak istemiyorum.Yalnızca bir taraftar olarak ben bu kadar yıprandıysam,Ergin Ataman ne kadar yıpranmıştır az çok tahmin edebiliyorum.
Çok büyük bütçelere gerek yok 7-8 milyon euro civarında gayet iyi bir kadro kurulabilir.Önemli olan şu 7 ise 7,5 ise 5 planlama iyi yapılmalı ve bütçe aşılmamalı ödemeler düzgün olmalı.Ergin Ataman veya yerine gelebilecek iyi bir koçla bu bütçelerle iyi bir kadro yapılanmasıyla euroleague'de olmadığımız bir sezonda tıpkı Ergin Atamanın ilk geldiği sezondaki gibi bir şampiyonluk yaşayabiliriz diye düşünüyorum.Ben açıkçası bu sezon play off'a kalmamak bile daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum ve açıkçası bu sezon bir an önce bitsin istiyorum.
Eğer 7-8 milyon euro gibi bir bütçe sağlanabilirse ve iyi bir sponsor olursa ve Ergin Ataman ayrılırsa becerebilirler mi pek ümitli değilim ama Bartzokas getirilebilir,iyi bir koçtur ve sanırım birkaç dedikoduda çıktı birkaç gün önce bu konuda ya da Zdovc düşünülebilir belki.Seçenekler artırılabilir tabi ama önce sponsoru ve bütçeyi görmek lazım önce.Ama eğer bir küçülme düşünülüyorsa ben olsam sıradan bir koçla anlaşmak gibi bir hata yapmam ve Yağızer Uluğ'a hakettiği şansı tanırım.
tabi bütçeye göre planlar farklılık gösterebilir ama ben olsam Patric young'ı tutmaya çalışırım şimdiden,Göksenin kiralıktı sanırım onu geri çağırırım.Micov'u ve tutarım ve diğer yabancı oyuncularla yolları ayırırım ve nikolov'a da 10-15 dakika süre verecek şekilde ayarlarım rotasyonu ve sözleşmesini uzatmadıysa ya da ödemelerden kaynaklanabilecek bir çıkışı varsa mutlaka ryan broekhoff'u almaya çalışırım
Alex Renfroe-Engin Atsür-Kristijan Nikolov
Sinan Güler-Manny Harris-Göksenin Köksal
Vladimir Micov-Ryan Broekhoff
Kostas Kaimakoglou(Milan Macvan)-Kerem Gönlüm(izzet Türkyılmaz)-Samet Geyik-Ege Arar
Patric Young-Salah Mejri-Sertaç Şanlı