Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Yapılanma lafı benim cinlerimi tepeme çıkarıyor kimse kusura bakmasın.Yapılanan takımları görüyoruz Beşiktaş şampiyonluktan beri az bütçeyle yapılanıyor hala.Yapılanma lafı bana yeterli bütçeyi ayıramayan yöneticilerin taraftarı uyutma kelimesi gibi geliyor.Ben 'yapılanma' falan istemiyorum.Doğru düzgün bütçe oluşturup tepeye oynayacak kadro kursunlar

Yabancı Guard-Ender Arslan
Sinan Güler-Justin Carter-Göksenin Köksal
Vladimir Micov-Yerli kısa
Yabancı Forvet-Kerem Gönlüm
Patric Young-Yabancı Pivot-Yerli Uzun

Kristijan Nikolov, Göktürk Ural, Ege Arar düzenli forma giyebilcekleri sorumluluk alabilecekleri bir takıma kiralık gönderilmeli. (Kartal&Eskişehir işbirliği gibi)

Guard için; Malcolm Delaney, Will Bynum, Alex Renfroe, Marcus Williams, Mantas Kalnietis, Mike Green,
Yerli kısa için; Maksim Mutaf, Can Altıntığ, Serhat Çetin, Tayfun Erülkü, Cenk Akyol,
Uzun forvet için; Kostas Kaimakoglou, Brent Petway, Nicolo Melli, Matt Howard, Luke Sikma, Drew Gordon
Yerli Uzun için; Sertaç Şanlı, Dusan Cantekin, Samet Geyik
Pivot için; Trevor Mbakwe, Chinemelu Elonu, Deon Thompson, OD Anosike, Monra Yarou, Dejan Musli

Yabancı Guard-Ender Arslan
Sinan Güler-Justin Carter-Göksenin Köksal
Vladimir Micov-Yerli kısa
Yabancı Forvet-Kerem Gönlüm
Patric Young-Yabancı Pivot-Yerli Uzun

Kristijan Nikolov, Göktürk Ural, Ege Arar düzenli forma giyebilcekleri sorumluluk alabilecekleri bir takıma kiralık gönderilmeli. (Kartal&Eskişehir işbirliği gibi)

Guard için; Will Bynum, Pooh Jeter, Alex Renfroe, Brad Wanamaker, Marcus Williams, Mike Green,
Yerli kısa için; Maksim Mutaf, Can Altıntığ, Serhat Çetin, Tayfun Erülkü, Cenk Akyol,
Uzun forvet için; Kostas Kaimakoglou, Brent Petway, Nicolo Melli, Matt Howard, Luke Sikma, Jeff Brooks
Yerli Uzun için; Sertaç Şanlı, Dusan Cantekin, Samet Geyik
Pivot için; Trevor Mbakwe, Chinemelu Elonu, Deon Thompson, OD Anosike, Monra Yarou, Dejan Musli,

Düzeltme: Mantas Kalnietis'te an itibarı ile boşa çıkmış o da guard listesine eklenmeli mutlaka.

Deon Thompson 5 numara değil, daha çok 3.5-4. Ender kalmamalı. Cenk bu saatten sonra gelmese de olur ama diğer oyuncular rahatlıkla iş yapabilir.

Deon Thompson 5 numara değil, daha çok 3.5-4. Ender kalmamalı. Cenk bu saatten sonra gelmese de olur ama diğer oyuncular rahatlıkla iş yapabilir.

*Deon Thompson'ı hiç 3 numara da görmedim 4 numara oynar normalde ancak Çin dönüşü kalınlaşmış Hapoel Jerusalem'de oynuyor ve 5 numara da kullanıyorlar.Pivot için undersize olur ancak ben oynayabileceğini düşünüyorum ayrıca undersize pivot modası oldukça revaçta eksi tarz pivot az kalmış durumda piyasa da.
*Ender gönderilebilir ancak yerine Şafak Edge getirilirse gönderilmeli bence onun dışında Mehmet Yağmur, Barış Ermiş için falan Ender'den vazgeçmem ben. Önüne aldığın dominant bi guardla Ender'in savrukluklarını minimize edersin.
*Cenk'i gitmesinden sonra bende istemem ilk opsiyonum değil ancak 5. kısa olarak her zaman iyi bir tehdittir şu tehdidi, makul bir ücretle alınabilir ayrıca piyasa da malum çok fazla alternatifimiz yok.

Ek olarak 4-5 numara olarak Drew Gordon'da iyi bir opsiyon olabilir.

Mütevazi bütçemiz olacağını düşünerek şöyle bir kadro kurulabilir mesela,

Wanamaker - Ender - Nikolov
Sinan - Jamar Smith- Göksenin
Micov - J. Carter
Jelovac - Kerem - Ege
S. Lawal - Sertaç

Tabi uzun pozisyonunda Young'ın kalması ilk tercihim olur.

Huertas Avrupa'da kalırsa F.Ülker'e gidecek. Anlaşmış sayılırlar. Huertas için ya NBA ya Ülker yazılıyor. Bize kalmaz.

İstediği kadar mütevazi bütçemiz olsun. Ender para bile almayacak olsa bile kadroda kalmamalı artık.

HAZIRLIK MAÇI SONUCU

Galatasaray Liv Hospital 80-82 Unics Kazan

Martynas Pocius 22 sayı / Justin Carter 19 sayı / Ege Arar 12 sayı / Ender Arslan 11 sayı / Zoran Erceg 11 sayı / Sinan Güler 4 sayı / Göktürk Ural 1 sayı

Vladimir Micov, Patric Young ve Kerem Gönlüm oynamadı..

Alıntıdır...

Edit: Yarın yine aynı saatte Unics Kazan ile bir maç daha yapacağız.

HAZIRLIK MAÇI SONUCU

Galatasaray Liv Hospital 80-82 Unics Kazan

Martynas Pocius 22 sayı / Justin Carter 19 sayı / Ege Arar 12 sayı / Ender Arslan 11 sayı / Zoran Erceg 11 sayı / Sinan Güler 4 sayı / Göktürk Ural 1 sayı

Vladimir Micov, Patric Young ve Kerem Gönlüm oynamadı..

Alıntıdır...

Edit: Yarın yine aynı saatte Unics Kazan ile bir maç daha yapacağız.

Bugünki maçın yayını olacak mı?