Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Geçen sene Malcolm Delaney'i istememişiz. İlginç.
O dönem bizi oldukça beklemiş ancak mali sebeplerden ötürü teklifimizi geri çekmiştik yanlış hatırlamıyorsam. Hatta sonrasında da bizimle ilgili bir twit atmışlığı da vardı. 1 yıllık sözleşme yapmıştı umarım o ilgimiz bu sene de devam eder yine bir anlaşma noktasına geliriz çünkü geçen yıl o da oldukça istekliydi.

Kulig'in maliyeti ne olur ve sizce bize gelme ihtimali nedir? Valencia sene ortasında istemişti. Kulig sezon sonu görüşmek istemişti. Onlardan önce davranıp alırsak bence çok iyi olur. Hem şutu bar hem de Erceg gibi sertlik özürlü değil.

Hayatımda hep çalışkan öğrenci oldum.
Ama bir ingilizce bir de fizik dersinden hiç birşey anlamazdım :)

Bir arkadaş kendisine ne zaman Galatasaray'a geliyorsun diye sormuş o da geçen sene denedim ama onlar beni istemedi dedi. Ben de kimin istemediğini sordum. O da kulüp. Teklif yaptılar ve nedenini bilmediğim bir şekilde teklifi geri çektiler dedi.

Bu sene Malcolm Delenay'ı almayıp Nolan Smith'i alan yönetimi burdan tebrik ediyorum.

Seneye için oyun kurucu olarak Will Bynum yada Malcolm Delenay ikilisinden birini kesinlikle almalıyız.

Delenay kritik anların oyuncusu degil bence yani bi Arroyoda yaşadıgımız kritik zamanlarda ver topu eline konforunu bize yaşatacak biri degil yani takımın direk lideri olacak birisi degil çok kendine oynuyor.Kuban E.C'ın en güçlü kadrosuydu açık ara bence hem sekizli finallerde hem Unicsle oynadıkları çeyrek finalde baya saçmaladı ve elendiler hatırımda kalan kadarıyla.

Will Bynum hoş olur tabi bi de J.J Barea'yı çok isterim bizim formada görmek.Tam bi lider olur ve paylaşımcı bi lider olur zaten mucadeleyi seven bi tip taraftarla iyi bi uyum sağlar.Portoricolular bize gidiyor :)

TBL’de istemediği sonuçlar alan ve son 6 maçının 5′ini kaybeden Galatasaray Liv Hospital, Unics Kazan ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
Sarı Kırmızılılar maçı 84-81 kazanmayı başardı. Maçı hep önde götüren ve son bölüme de 10 sayı (68-58) önde giren Galatasaray’da Zoran Erceg 24, Kerem Gönlüm 12, Young 12, Carter 11, Sinan 10, Pocius 8, Göktürk 4, Ege 3 sayı ile oynadı.
Kazan’da sakatlıktan dönen Langford 15 dakika forma giydi.

Basket dergisi

Sağlam bir bütçem olsa aşağıdaki kadroyu Ergin hocaya teslim eder eurolig şampiyonluğu isterdim :)

1. Spanoulis, Pargo, Ender
2. Sinan, Marcus Williams, Göksenin
3. Markopaşa, Carter, Cenk
4. Printezis, Hunter, Kerem,
5. Marjanoviç, Young,, Sertaç Şanlı

Sağlam bir bütçem olsa aşağıdaki kadroyu Ergin hocaya teslim eder eurolig şampiyonluğu isterdim :)

1. Spanoulis, Pargo, Ender
2. Sinan, Marcus Williams, Göksenin
3. Markopaşa, Carter, Cenk
4. Printezis, Hunter, Kerem,
5. Marjanoviç, Young,, Sertaç Şanlı

Spanoulis, Pargo, Marcus Williams topu sürekli elinde isteyen aynı tip 3 oyuncu. Birini 1 diğerini 2 numarada kullan diyelim üçünün de bu sene Euroleague'de top kaybı ortalaması maç başına 3 her maç 15 üzeri top kaybı yaparsın.
2010'da Panathinaikos'da Diamantidis, Spanoulis, Jasikevicius, Calathes vardı. Final Four'a hatta Playofflara bile kalamadılar ertesi sene Obradovic Spanoulis ve Jasikevicius'u gönderdi Euroleague şampiyonu oldular.

Transferlerden önce takımızın neden bu duruma düştüğünüincelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Paran varsa yukarıdaki oyuncuları veyadaha iyisini getirebiliriz. Önemli olan gelir getirecek projeleri üretmek.Karşı taraf bunu yapmadı mı.

Doğru kıyas değil.

Furkan kardeim ;

Ben olaya direk PG olarka baktım Arroyo'ya yedek olacak olması falan , maliyet farkını göz önünde bulundurmadım.

Can topsakal Dursun özbek'in listesindeymiş. Bu adam tekrardan şubenin başına gelirse ruhuna el fatiha şubenin. Eski günlere döneriz, play-off kollayan,sıradan yabancılarla eurocup'da tur atlamayı büyük başarı sayan bir şube.