Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Thy niye sponsor olsun ki bize?Ciddi soruyorum adamlar basketbola olan yatırımını Euroleaguea yapıyor zaten yılda 10 milyon euroya yakın para ödeyerek.BoÈ™ bir haber bence.

Maddi sıkıntılar var kritik maç öncesi böyle sıkıntılar olması üzücü şu sezon bir an önce bitse de rahatlasak.Seneye güçlü sponsor ümidim çok az galiba acı gerçek Beşiktaş'ın şampiyon olduktan sonra yaşadığı küçülmeyi biz de yaşayacağız.

Şov uğruna takımı sahadan çekip üstüne kulübü zor zamanda bırakıp terk edenler bugünkü tablonun sorumlusudur üstelik hala basketbol şubesine sponsor olacağız diyip insanları aptal yerine koymaya devam ediyorlar.

Şov uğruna dediğin bir duruş simgesidir. O maça çıksak 10-15 fark yiyip gelecektik çünkü Hakemler ne kadar iyi oynasakta doğrayacaktı maç sonu Hakem dediğimizde ee ozaman cıkmasaydınız diyeceklerdi. Hayatımda en çok gurur duydugum kararlardan biridir 17 Haziran duruşu. Tek sorun arkası dolmadı.

Basketbol şubesine sponsor olacağız diyen Aysal'a kaçtı vb diyerek demediklerini bırakmadılar hakaretleri vb saymıyorum hataları olsa bile bu dik duruşu saygıya değerdi. Taraftar Basketbola ne kadar sahip çıktı ? AGÜ final serisi 2. maçta biletler 5 tl 400 kişiye oynadık. Yakıştı mı ?

Önce biz destek çıkalım sonra laf ederiz.

Şov uğruna dediğin bir duruş simgesidir. O maça çıksak 10-15 fark yiyip gelecektik çünkü Hakemler ne kadar iyi oynasakta doğrayacaktı maç sonu Hakem dediğimizde ee ozaman cıkmasaydınız diyeceklerdi. Hayatımda en çok gurur duydugum kararlardan biridir 17 Haziran duruşu. Tek sorun arkası dolmadı.

Basketbol şubesine sponsor olacağız diyen Aysal'a kaçtı vb diyerek demediklerini bırakmadılar hakaretleri vb saymıyorum hataları olsa bile bu dik duruşu saygıya değerdi. Taraftar Basketbola ne kadar sahip çıktı ? AGÜ final serisi 2. maçta biletler 5 tl 400 kişiye oynadık. Yakıştı mı ?

Ağzına yüreğine sağlık Emre... O salonu dolduracağız başka yolu yok........

17 haziran hatadır. Tek övünülecek yanı lafımızı yememiş olmamız. Sonra? Ne yaptı Aysal "çok hırslandım erkek ve kadınlarda harika takımlar kuracağız" dediğine dair haberler yaptırdı. Spanoulis yatında tatil yaptı ve fotoğrafları çıktı. Galiba oldu dedik lakin sözünde durmadı. Kulüp yöneticisi hibe ettiğini söylediği an kulübe para verebilir. Reklamını yaptı tanınırlığı arttı 70 nde şöhret hastalığına yakalandı.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Teşekkürlerimi iletiyorum Emre bey. Müthiş açıklamışsınız helal olsun...

Euroleague denilince Türkiye'de son senelerde akla gelen hep Galatasaray ve taraftarıydı. Çok övündüğümüz taraftar sayesinde güzel de maçlar kazandık ama devamını getirebildik mi ? Hayır. 17 Haziran Duruşunu şov diye nitelendirenler ve her seferinde Aysal ' a sallayanlar salonu ne kadar doldurmuş tartışmak lazım. ( Maçlara gidenleri ayrı tutuyorum lütfen üzerlerine alınmasınlar. ) Bu sene salon doluluk oranında ezeli rakibimiz 2.sıradayken biz kendimize 11-12. sıradan yer buluyoruz. Şubeye gerektiği kadar sahip çıksaydık yönetime gerekli mesajı vermiş olurduk ya da şöyle söyleyeyim sosyal medyada aktif olduğumuz kadar İpekçi'de de aktif olsaydık bugün yönetim bu kadar duyarsız kalmazdı. Ekrem Memnun hep bir kıta dışı oyuncu istemişti diye yönetimde bu isteği yerine getirmeyince çok tepki vermiştik ama final serisinde ki doluluk oranı Ekrem hocayı hayal kırıklığına uğrattı. Önce taraftar takıma sahip çıkıp gereken desteği vermeli. Her maç full oynayamıyorsak bile 6-7 bin kişiye oynamalıyız. Jordi Bertomeu'nun çok değil bir geçen sezon takımımız hakkında yaptığı açıklamalara bakalım bir de bu sene yaptığı açıklamalara bakalım. Tamamen dibe vurduk.

Benim demem şov olmuyor zaten öyle bir kararı alıp sonra o kararın arkasını dolduramayip kaçan gidenlerin yaptığı şov oluyor.Yani benim şov diyip dememem Ünal Aysal'ın Haziran-Kasim arasında yaptıklarını değiştirmez bugünkü tablonun 1 numaralı sorumlusu kendisi ve yönetimidir.

Ayrıca nereden biliyorsunuz çıkıp yenemeyecegimizi basketbol bu ki o seride daha iyi oynayan bizdik her şey olur illa ev sahibi ve hakem avantajı var diye baştan yeniliriz zaten demek ne kadar doğru?Ben de yeneceğimizi hissetmiştim mesela ki ne hissettiğimiz önemli değil.Sen bir hareketin arkasını getiremezsen yaptığın şov olur günü kurtarma olur millete korktular kaçtılar diye laf verme imkanı doğar.

Taraftara da laf etmeyi bırakalım yönetim adam gibi salon yapsın bütçe yapsın gelir başarı oldukça taraftar gelir şu ortamda 10000 kişiye oynayacak halimiz yok.

Kendimize laf ede ede işin sorumlulularini suçlamayı unutur olduk.

Son maça çıkmamak şov falan değildi gayet yerinde bir karardı. Neymiş efendim kazanırmışız. O zaman kazansaydık ya ikinci maçı. Noldu? Şikeci taraftarların nerdeyse salonun içinde olduğu ve şerefsiz Turgay'ın satılmış hakemleri NAH verirlerdi o maçı bize. Zaten Turgay molozunun canlı yayında ağlaması ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtıdır. Sırf Ünal Aysal'a sallamak için böyle saçmalamaya gerek yok. Sanki her sene ligi kazanan, iki yılda bir de EL kupasını alan takımımız vardı daha önce.

Bazı arkadaşlar ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor bizleri. Evet her sene final oynayan ve el de yer bulan bir takım değildik lakin bu halimiz hal mi? Misal ancelotti bu sezon ligi ve şl yi kaybetse real camiası yahu 12 sezon Sonra bu adam bize şampiyonlar ligi kazandırdı kalsın mı diyecek yoksa gönderecek mi? Ünal Aysal yatırım yapacağına dair bin tane haber yaptırmadı mı? Aysal sizi uyutmasın.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Euroleague denilince Türkiye'de son senelerde akla gelen hep Galatasaray ve taraftarıydı. Çok övündüğümüz taraftar sayesinde güzel de maçlar kazandık ama devamını getirebildik mi ? Hayır. 17 Haziran Duruşunu şov diye nitelendirenler ve her seferinde Aysal ' a sallayanlar salonu ne kadar doldurmuş tartışmak lazım. ( Maçlara gidenleri ayrı tutuyorum lütfen üzerlerine alınmasınlar. ) Bu sene salon doluluk oranında ezeli rakibimiz 2.sıradayken biz kendimize 11-12. sıradan yer buluyoruz. Şubeye gerektiği kadar sahip çıksaydık yönetime gerekli mesajı vermiş olurduk ya da şöyle söyleyeyim sosyal medyada aktif olduğumuz kadar İpekçi'de de aktif olsaydık bugün yönetim bu kadar duyarsız kalmazdı. Ekrem Memnun hep bir kıta dışı oyuncu istemişti diye yönetimde bu isteği yerine getirmeyince çok tepki vermiştik ama final serisinde ki doluluk oranı Ekrem hocayı hayal kırıklığına uğrattı. Önce taraftar takıma sahip çıkıp gereken desteği vermeli. Her maç full oynayamıyorsak bile 6-7 bin kişiye oynamalıyız. Jordi Bertomeu'nun çok değil bir geçen sezon takımımız hakkında yaptığı açıklamalara bakalım bir de bu sene yaptığı açıklamalara bakalım. Tamamen dibe vurduk.

17 haziran duruşu şovdur. Her seferinde Aysal'a sallıyorum. Salonu tek başıma kaplayamıyorum. Ama beni görmek isterseniz her maçta görebilirsiniz. Salon kaplayacak gücüm maalesef yok.

Hep söylüyorum. Taraftarıyla, yönetimiyle rezil bir organizasyonuz. Prime Time şovlarını bizden iyi kimse yapamaz ama iş emeğe, mücadeleye, seni baltalayan yönetime direnmeye gelince hepimiz sağa sola kaçıyoruz. İşte bizim asıl sorunumuz bu.

Çok değerli GS yönetimi bundan 2 ay önce Arroyo imtiyaz istedi. Bizde vermeyince yolları ayırdık demişlerdi. O imtiyazı(!) micov ve pocius'a vermişler, takımın geri kalanı kazan kaldırmış.

Her söyledikleri yalan dolan. Kulüp nerde bir başarı ateşi yaksa, tazyikli suyla koşan Allah'ın belası bir yönetimimiz var. Bu gerçekle yüzleşmeden, bizden bir halt olmaz.

17 haziran duruşu şovdur. Her seferinde Aysal'a sallıyorum. Salonu tek başıma kaplayamıyorum. Ama beni görmek isterseniz her maçta görebilirsiniz. Salon kaplayacak gücüm maalesef yok.

Hep söylüyorum. Taraftarıyla, yönetimiyle rezil bir organizasyonuz. Prime Time şovlarını bizden iyi kimse yapamaz ama iş emeğe, mücadeleye, seni baltalayan yönetime direnmeye gelince hepimiz sağa sola kaçıyoruz. İşte bizim asıl sorunumuz bu.

Çok değerli GS yönetimi bundan 2 ay önce Arroyo imtiyaz istedi. Bizde vermeyince yolları ayırdık demişlerdi. O imtiyazı(!) micov ve pocius'a vermişler, takımın geri kalanı kazan kaldırmış.

Her söyledikleri yalan dolan. Kulüp nerde bir başarı ateşi yaksa, tazyikli suyla koşan Allah'ın belası bir yönetimimiz var. Bu gerçekle yüzleşmeden, bizden bir halt olmaz.

Bende biliyorum rezil bir organizasyon olduğumuzu hemde fazlasıyla. Ama böyle rest çekerek her konu çözüme ulaşmaz. Galatasaray'ın zihniyeti ve çevresi değişmeli. Bunu yapabilecek kişilerde olmadığına göre kendimiz çalar kendimiz oynarız....

Pekı yonetımler ustune düşenleri yaptı mı.?

17 Haziranda maça çıktık 10-15 fark yedik oturduk tamam ozaman rahatlardık. Son 2 dakikaya kafa kafaya gelsen ne olur bir teknik faul bir hücum faul verirler kalırdık öyle giderdi her türlü maç.

Biz ligden çekiliriz, havuzdan çıkarız, takımı çekeriz deyipte sözümüzde durmamazlık yapmadık maça çıkmayız dedik çıkmadık.

Bizde her maça gitmeye çalışıyoruz bu sene pek maç kaçırmadım maddi gücümüz yettiğince destek oluyoruz.

Yönetime taraftara bizde sallıyoruz ama kurulan kadrolarda hatalı madem sıfırdan başlayacağız dibe vurduk Ergin Hoca'da gözden geçirecek hatalarını.

Turgay Demirel'in ağlaması bence 17 Haziran duruşunun doğrulunu kanıtlar nitelikte...

Ünal Aysal'ın bir ton hatası vardır kabul fakat Adnan Polat ve Truvasuat'ı görünce tebrik etmemek elde değil..

Sezonun başında rezalet kadronun sebebi bizzat Ünal Aysal yahu. Neyin savunması bu? Babam mı durdurdu Sofo, Delaney ve Markoishvili transferlerini?

Ünal Aysal kesinlikle bu takımın bu halde olmasının nedeni. Yerine gelen yönetim zaten 5 parasızdı ödemleleri iteklemeye geldiler çok gururlu başkanımızın istifasının ardından liseliler anca bunları bulabildi. Ünal Aysal tutamayacağı sözler verdi. Elimizde bu kadar bütçe var deseydi ona göre takım yapsaydık bu hallere düşmezdik.

Ünal Aysal'ın reklam denen pazardan, sponsorluktan haberi olmama ihtimali var mı? Mümkün değil, hatta büyük ihtimalle uzmanıdır bu kadar büyük şirketler yönettiğine göre..

O tapeler çıktıktan sonra maça çıkmamak ne zaman bir duruş olur? O kararın ardından mahkeme yollarını aşındırarak, zorunlu olarak azalan reklam gelirlerine ve sponsorluklarına kaynak yaratarak.

Peki ne yaptı? 19 Haziran'da finale çıkmadı. 25 Eylül'de bıraktı gitti. Belki milyar dolarlarla şirket döndüren bi adamın "İstifa kararım daha önceden düşünülmemişti, spontane gelişti" açıklamalarına kimse inanmamı beklemesin.

Bu satışı -evet bu alenen bi satıştır- ben unutmam. Umarım taraftarımız da hiçbir zaman unutmaz.

Seneye Eric Maynor'u düşünsek mi guard için?
İtalya liginde 13.5 sayı 7.4 asist ve 4.1 ribaunt ortalamalarıyla oynamış. Bütçe de az olacağına göre bir risk alıp deneyebiliriz.