Thy niye sponsor olsun ki bize?Ciddi soruyorum adamlar basketbola olan yatırımını Euroleaguea yapıyor zaten yılda 10 milyon euroya yakın para ödeyerek.BoÈ™ bir haber bence.
Maddi sıkıntılar var kritik maç öncesi böyle sıkıntılar olması üzücü şu sezon bir an önce bitse de rahatlasak.Seneye güçlü sponsor ümidim çok az galiba acı gerçek Beşiktaş'ın şampiyon olduktan sonra yaşadığı küçülmeyi biz de yaşayacağız.
Şov uğruna takımı sahadan çekip üstüne kulübü zor zamanda bırakıp terk edenler bugünkü tablonun sorumlusudur üstelik hala basketbol şubesine sponsor olacağız diyip insanları aptal yerine koymaya devam ediyorlar.
Şov uğruna dediğin bir duruş simgesidir. O maça çıksak 10-15 fark yiyip gelecektik çünkü Hakemler ne kadar iyi oynasakta doğrayacaktı maç sonu Hakem dediğimizde ee ozaman cıkmasaydınız diyeceklerdi. Hayatımda en çok gurur duydugum kararlardan biridir 17 Haziran duruşu. Tek sorun arkası dolmadı.
Basketbol şubesine sponsor olacağız diyen Aysal'a kaçtı vb diyerek demediklerini bırakmadılar hakaretleri vb saymıyorum hataları olsa bile bu dik duruşu saygıya değerdi. Taraftar Basketbola ne kadar sahip çıktı ? AGÜ final serisi 2. maçta biletler 5 tl 400 kişiye oynadık. Yakıştı mı ?
Önce biz destek çıkalım sonra laf ederiz.