Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Nerde cikti bu haber burak abi.Cok sevdigim bir oyuncu degil ama her turlu bizde fark yaratir.Ama almak zor.

Basketfaul'un yazarı bi adam var, aileden torpilli. Bağlantıları var bu yüzden sanırım.

Sabah Ali Naci Küçük imzalı bir haber vardı, Dursun Özbek ve Ergin Ataman'ın İtalya'ya gittiği. Haberde Ergin Ataman'ın İtalyanca bildiği için gittiği yazılıydı ama bugün bu iddiayı da duyunca bağlantı olma ihtimalini düşündüm.

Samuels belli başlı iyi özellikleri olan bir oyuncu. Eğer iddia doğruysa ve bu tip adamlarla uğraşılıyorsa Dursun Özbek wild card için uğraşacak diye yorumluyorum ben.
(Tabii iddia gerçekse.)

Dursun Özbek'in İtalya'ya Ergin hoca ile birlikte gittikleri doğru ama Prandelli için gitmişler tabi o sırada bir görüşme yapılma ihtimali olabilir. Dursun Özbek'in , Ataman ile bu şekil hareket etmesi beni sevindirdi. Zira listesine Topsakal adlı zatı alınca hocanın geleceği konusunda şüphe oluşmaya başlamıştı.

İddialı bir kadro kurabiliyorsak, Zaza hamlesini gündeme alabiliriz. Ben NBA'yi takip etmiyorum, Zaza ne durumda? Gelme ihtimali var mı?

sportando.com‘dan Enea Trapani‘nin haberine göre Galatasaray Liv Hospital yaz için ilk hedefini belirledi.

Habere göre başkan adaylarından Dursun Özbek, yazın takıma Samardo Samuels’i katmak istiyor. Bu sezon EA7 Emporio Armanı Milan forması giyen oyuncu,yazın serbest kalacak.Oldukça iyi bir sezon geçiren Samuels’i İtalyan temsilcisinin tutmayı çok istediği de söyleniyor. Milano ekibi, Samuels’in maaşına zam yapmayı düşünürken bir yandan da Euroleague’e katılacak olmasını bir koz olarak kullanacak.

Samuels bu sezon Seria A’da çıktığı 30 maçta ortalama 23.6 dakika süre alıp 13.9 sayı 5.6 ribaund ve 2 asist ortalamaları yakaladı. Oyuncu Euroleague’de ise 23 maça çıkıp ortalama 26 dakika süre aldı ve 12.9 sayı 5.4 ribaund 0.7 asist ortalamaları yakaladı.

Dursun baskanla Ergin hocanin isteyecegi her oyuncu alinacaktir. Samuels cok yerinde olur. 3-4 numaraya Lokomotiv Kuban'dan Derrick Brown dusunulmeli. En buyuk asil transferimiz oyun kurucu pozisyonunda olacaktir. Arroyo'yu golgede birakabilecek bir isim acaba Deron Williams olsa mi diyorum ama keske. Olmadi J.J. Barea.

Dursun baskanla Ergin hocanin isteyecegi her oyuncu alinacaktir. Samuels cok yerinde olur. 3-4 numaraya Lokomotiv Kuban'dan Derrick Brown dusunulmeli. En buyuk asil transferimiz oyun kurucu pozisyonunda olacaktir. Arroyo'yu golgede birakabilecek bir isim acaba Deron Williams olsa mi diyorum ama keske. Olmadi J.J. Barea.

Barea'nın hep hayranı oldum, umarım olur. Ama zor be Emir :/

Derrick Brown bize gelene kadar Nba+3 5 Avrupa takımı sıraya girer ki girmistir muhtemelen.Isimiz çok zor bu senr transferde feci imaj kaybı oldu malesef.

Dursun Özbek ve Ergin Ataman'ın İtalya'ya gitmesi de enteresanmış koskoca takımın italyanlarla arası iyi olan tek basketbol takımının koçu mu var :) İlk önce gelsinler bir borçları görsünler sonra ona göre onu alırız bunu alırız desinler .

Dursun Özbek ve Ergin Ataman'ın İtalya'ya gitmesi de enteresanmış koskoca takımın italyanlarla arası iyi olan tek basketbol takımının koçu mu var :) İlk önce gelsinler bir borçları görsünler sonra ona göre onu alırız bunu alırız desinler .

Dursun Ozbek'in mevcut yonetimde asbaskan oldugunu bilmiyorsun sanirim? Aysal soyle batirdi, boyle kacti diyenler bugun aslinda durum o kadar da kotu degil diyor. Dursun Ozbek simdiden hazirlamistir gelecek sezonun plan programini. Galatasaray'in nakit problemi var, bu sezon futbolda sampiyonluk gelirse gelecek sezon 10-12 milyon arasi bir butce ayrilabilecegini dusunuyorum. Tabii yeni sponsorun kim olacagida muhim, o konuda da guzel bir haber alacagimizi dusunuyorum.

Deron Williams formsuz Curry daha iyi şutör , tıkandığımız maçlarda açar oyunu. Kuş görse kıskanır sizi, fazla uçmayın. Samuels çok iyi olur ama zam yapıyorlarsa ve zamı geçtim EL faktörü varsa unutun transferi.

Dursun Ozbek'in mevcut yonetimde asbaskan oldugunu bilmiyorsun sanirim? Aysal soyle batirdi, boyle kacti diyenler bugun aslinda durum o kadar da kotu degil diyor. Dursun Ozbek simdiden hazirlamistir gelecek sezonun plan programini. Galatasaray'in nakit problemi var, bu sezon futbolda sampiyonluk gelirse gelecek sezon 10-12 milyon arasi bir butce ayrilabilecegini dusunuyorum. Tabii yeni sponsorun kim olacagida muhim, o konuda da guzel bir haber alacagimizi dusunuyorum.

Dursun Özbek mevcut yönetimin asbaşkanı ama nedense bu adaylık olayı başlayınca bu kadar büyük bir sorunu çözüyor öylemi yani şu demek oluyor isteyince her şeyi yaparım ama ben isteyeceğim. Bir diğer eleştirdiğim konu ise Koskoca Klüb de basketbol koçuna kadar başka adam mı kalmadı da italyaya götürüp sorunu çöz diyorlar . İlk önce sen elinde ki 7-8 oyunucunun parasını düzgün ver de sonra plan program yaparsın . Ne çabuk gaza geliyorsunuz yahu hemende 10-12 milyonları yazı veriyorsunuz oralara Dursun beyde hemen cebinden çıkarır 10-12 milyonu . Son olarak ta futbolda şampiyonluk gelince mi basketbola yatırım yapılıyor ben anlamadım

Samuels'i de isterim ama Shane Lawal'i transfer etmek daha kolay olur kanımca.

Wanamaker - Ender - Nikolov
Carter - Sinan - Göksenin
Micov - M. Harris
Jelovac - Kerem - Ege
S. Lawal - Sertaç

Maksimum 8 milyon dolara kurarsın şu kadroyu. 6 yabancılı ve gayet iddialı bir kadro olur bence (muhtemel sezon içi transfer hamlesiyle birlikte).