Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Nereye veriyor ülker 15 16? Çekiliyor adamlar.. Ne koçu ne başkanı? O herif bırakır mı koltuğu? Hayal görmenin alemi yok. Neyse biz iyi bir sponsor bulalım da gerisi pek önemli değil..

Nereye veriyor ülker 15 16? Çekiliyor adamlar.. Ne koçu ne başkanı? O herif bırakır mı koltuğu? Hayal görmenin alemi yok. Neyse biz iyi bir sponsor bulalım da gerisi pek önemli değil..
:) umarım öyledir.Gazetelerde yazıyordu mahkeme sürecinden sonra adaymış başkanlığa Koç kendi açıklamış falan, oradan bağlantı kurmaya çalıştım..Ayrıca isim sponsorluğunu çekmişler,forma sponsorluğunu değil ki ?

Ülker'in durumunu elbette konuşmalıyız ama bizim ilk düşüncemiz kendimiz olmalı her zaman.

Ülker konusunda bir şeyler var. Bütçe'nin %95'ini karşılıyorlar. Salon masrafı dahil. Buna rağmen FB'de Gelir 69, Gider 80 Milyon TL'imiş. Yani 11 milyon içerdeler.

Ülker ilk etapta salon sponsorluğundan paranın bir bölümünü karşılayıp yavaş yavaş çekilmeyi düşünebilir. FB'nin Ülker'in boşluğunu nasıl kapatacağı önemli.

Ümit Avcı'nın 2-3 gün önce yaptığı haber "Ülker çekilecek, FB'ye 16 milyon verecek" şeklinde. Bu habere inanırsak, haberin ikinci kısmını göz ardı etmemek lazım.

Ya da Lütfi Arıboğan gelirse çekiliriz açıklaması, Ülker'in çekileceğinden haberdar olup sadece bir bahane miydi :)

Ben 5 senelik veya 10 senelik kontratları var diye hatırlıyorum ? Ama düşümdümde diğelimki kontratları bitti gene salon avanjajı ile alırlar gibi :)

Pana'dan bütçe azaldığı için ayrılmış adam Obradovic. Bütçe düşecek olsa saniye düşünmez ayrılırdı bunlardan. 29 milyon olmaz seneye en az 20 milyon olur. Farkeden bir şey olmaz yani.

29 milyon euro CSKA'dan sonra Avrupa'nın en büyük ikinci bütçesidir yüzde 99. Avrupa dördüncüsü olduklarına göre ortada baya bir başarısızlık var :D

Geçen sezon da 25 milyon euro civarıydı, bir gazeteci söylemişti. Allah'ın adaleti işte, para da huzur getirmiyor şikecilere.

Fenerin bütçesi 4.butce olması lazım Cska Real Barcadan sonra .İșin garibi bildiğim kadarıyla Fenerin oyuncu maaşları+staff derken 20 ediyor taş çatlasa.Bu aradaki 10 milyon euro nereye gidiyor merak etmedim değil yolculuklar 10 milyon etmez zaten herhalde bahsedilen salon giderleri de bütçenin içinde.Çok heveslenmek doğru mu bilmiyorum çıkan haberler çok bir şey değişmeyecek gibi duruyor.

Neyse Feneri çok konuştum bize gelirsek çiçeği burnunda başkanımız en büyük sponsorluk geliyor demiş insan heyecanlanmiyor değil üstüne Eurocupa da katılırsak iddialı kadro kurup yeniden tepeye oynamak işten değil sıfırdan kadro kurmak zor olacak ama oyuncu bulunur bir de yabancı kontenjanı konusunda diğer kulüplerle masaya oturup 6+1+1 yaptırsak fena olmaz Ender+Keremin aldığı 1.6 milyon dolar çok fazla boşa veriliyor gibime geliyor.

Bir de Sinani kaybetmemek lazım

Fenerin bütçesi 4.butce olması lazım Cska Real Barcadan sonra .İÈ™in garibi bildiğim kadarıyla Fenerin oyuncu maaşları+staff derken 20 ediyor taş çatlasa.Bu aradaki 10 milyon euro nereye gidiyor merak etmedim değil yolculuklar 10 milyon etmez zaten herhalde bahsedilen salon giderleri de bütçenin içinde.Çok heveslenmek doğru mu bilmiyorum çıkan haberler çok bir şey değişmeyecek gibi duruyor.

Neyse Feneri çok konuştum bize gelirsek çiçeği burnunda başkanımız en büyük sponsorluk geliyor demiş insan heyecanlanmiyor değil üstüne Eurocupa da katılırsak iddialı kadro kurup yeniden tepeye oynamak işten değil sıfırdan kadro kurmak zor olacak ama oyuncu bulunur bir de yabancı kontenjanı konusunda diğer kulüplerle masaya oturup 6+1+1 yaptırsak fena olmaz Ender+Keremin aldığı 1.6 milyon dolar çok fazla boşa veriliyor gibime geliyor.

Bir de Sinani kaybetmemek lazım

Mesela geçen sezon Zoriç'le Bjelica'ya 2 milyon dolardan fazla buy-out ödediler. Bu sezon Vesely'ye 3 milyon dolara yakın para ödüyorlarmış.

Sinan'ın sözleşmesi devam ediyor, canlı yayın soru-cevap yapmıştı, orda sormuştum.

Mesela geçen sezon Zoriç'le Bjelica'ya 2 milyon dolardan fazla buy-out ödediler. Bu sezon Vesely'ye 3 milyon dolara yakın para ödüyorlarmış.

Sinan'ın sözleşmesi devam ediyor, canlı yayın soru-cevap yapmıştı, orda sormuştum.
Sinan haberine sevindim güzel olmuş.Bizim bütçemiz 2012-2014 arası seviyeye çıkar ge paralar odenirse sıkıntısız yeniden zirveye oynarız.

Feneri bildiğim kadarıyla yazayım üç aşağı bes yukarı rakamlar bunlar rakamlardan emin sayılırım tabii basketbol camiası şeffaf değil belki yalandır ama çok da oynamaz.Aslinda Feneri burada çok konuşmamak lazım da ben 30 haberlerine cidden inanmıyordum İsmail Şenola bile inanmamıştim ilk 30 dediğinde Şubat ayında mı ne.Baya garipsedim o yüzden

Bjelica ve Zoric 1.4 milyon euro,Goudelock 1 milyon dolar/euro,Emir 1.1 milyon euro,Oğuz 1 milyon euro,Hickman 1 milyon euro,Zizis 600bin euro,Bogdanovic 1.2 milyon euro buyout+800bin euro maaş,Vesely 1.8-2 milyon euro,Semih Erden 700bin euro,Serhat 500 bin dolar/euro, Melih Kenan Berk Izzeti tam bilmiyorum onlar hakkında hiç bilgi yok ama Melihle sözleşme yenilendi tahminim 500bin euro civarı onundur Can Altintig 350 bin euro,Obradovic primler dahil 2 milyon euro.Yani benim dediklerimin bir tık yukarısında toplam maaşları 20 ediyor.30 olmasına aklım ondan ermedi.

Şöyle bir kadro mümkün olur mu acaba?

Diot-Ohayon
Sinan-Marko-Göksenin
Micov-Serhat
Moerman- Kerem-Ege
Kaun (Dor Fischer, Parakoushki) -Furkan-Sertaç

Sinan haberine sevindim güzel olmuş.Bizim bütçemiz 2012-2014 arası seviyeye çıkar ge paralar odenirse sıkıntısız yeniden zirveye oynarız.

Feneri bildiğim kadarıyla yazayım üç aşağı bes yukarı rakamlar bunlar rakamlardan emin sayılırım tabii basketbol camiası şeffaf değil belki yalandır ama çok da oynamaz.Aslinda Feneri burada çok konuşmamak lazım da ben 30 haberlerine cidden inanmıyordum İsmail Şenola bile inanmamıştim ilk 30 dediğinde Şubat ayında mı ne.Baya garipsedim o yüzden

Bjelica ve Zoric 1.4 milyon euro,Goudelock 1 milyon dolar/euro,Emir 1.1 milyon euro,Oğuz 1 milyon euro,Hickman 1 milyon euro,Zizis 600bin euro,Bogdanovic 1.2 milyon euro buyout+800bin euro maaş,Vesely 1.8-2 milyon euro,Semih Erden 700bin euro,Serhat 500 bin dolar/euro, Melih Kenan Berk Izzeti tam bilmiyorum onlar hakkında hiç bilgi yok ama Melihle sözleşme yenilendi tahminim 500bin euro civarı onundur Can Altintig 350 bin euro,Obradovic primler dahil 2 milyon euro.Yani benim dediklerimin bir tık yukarısında toplam maaşları 20 ediyor.30 olmasına aklım ondan ermedi.

Zeljko 2 milyon dolar, Gherardini ve Staff'ın toplamı da 3 civarı alsa 5 yapar. Sezon içi masrafı, salon masrafları.

Dün ya da önceki gün biri Hackett işinin yattığını yazmıştı burada açıkçası bu kadar ciddi bir temas olması sevindirdi beni Hackett güzel olurdu 1 2 3 savunur delici atlet üçlük sıkıntısı var bu sene ama onu da ülke içinde aldığı cezaya bağlayabiliriz maç ritmi tutamadı pek uzak kalmıştı.Yirtici bir kısa lazım hocanın en büyük hatası bu oldu belki geçen senelerde Hawkins Gordon vs. hep olurdu bu tip adam