Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Ben Telekomdan Barış Ermiş ve Paris'den Mike Green'in düşünülmesini istiyorum.Barış Ermiş yerli rotasyonunda kullanabilecek bir oyuncu,Ender'den daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum.Mike Green ise ucuza gelecek sağlam 1 ve 2 numara yedeği olabilir,oyun zekası ve skorerliği ile iş yapacaktır.Uşak'dan Chris Warren da düşünülebilir.

Bu sezon derken devam eden sezon. Bizim için bitti belki ama.

Seneye 16 milyon euro verecekmiş Ülker. İsim yokken 16 milyon şaka gibi ya.

Madem isim vermiyorlar, neden 16 milyon euro veriyorlar ki, bence o haber de yalan olabilir.Aziz Yıldırım, Ülker'in 20 milyon euro verdiğini şimdi bu parayı bir yerden bulmak zorunda olduklarını, bunun da kolay olmadığını söyledi

Kongrede Arıboğan seçilmiş olsaydı, şimdi Fenerbahçe yönetimi bindir türlü komplo teorisi üretebilecekti. Onlar adına yazık oldu. :)

İsim yok yapılan bir salon var alınan bir lisans var ve çekilen bir sponsorluk var enteresan yani. İsim sponsorluğu yoksa para neden var ülker salak mı o kadar

Geçen sezon 29 m bütçe varmış. 25'ini ülker vermiş. Bu sene kulüp kendi bulmak zorundaymış. Böyle demiş azize. Çok iyi öyleyse görelim bakalım. Öyle ülkerin parasıyla artislik yapmak nasıl oluyormuş.

Ülker'in desteği hala devam edecek çok umutlanmaya gerek yok,sadece biraz azalacaktır maddi destek ama en az bütçelerinin %70'ini Ülker karşılayacaktır.Biz kendi işimize bakalım.

Ülker'in desteği hala devam edecek çok umutlanmaya gerek yok,sadece biraz azalacaktır maddi destek ama en az bütçelerinin %70'ini Ülker karşılayacaktır.Biz kendi işimize bakalım.

Madem Ülker'in yüklü desteği devam edecek niçin isim haklarını çekiyorlar.Bence en fazla bu yıl da yardımda bulunurlar o da 5-10 milyon euro. Fb'nin toplam bütçesi de 15 milyon euro civarı olur

İsim ortaklığı yaparken 20 milyon euro yardım yapan kurumun isim hakkı gittikten sonra 16 milyon euro yardım edeceğine kargalar güler

29 m € muş bütçeleri.. 4-5 m€ kulüp,4-5 bilet 9 milyon€ yapar geri kalan 20€ da Ülker grubu karşılıyormuş anlaşılan..Gelecek yıldan itibaren sadece isim haklarını çekerek devam ediyorlar.10-15 milyon€ yine destek verecekler pek bir şey kaybetmezler..Ali Koç başkan olacağı için gelsin paralar gitsin paralar fark etmiyor biz kendi işimize baksak iyi olacak ..Demek ki Ülker grubu,Koçlar gelince artık ayrılalım demiş anlaşılan..
Bizim sponsor işi ne olmuş daha çözebilen var mı bu arada.Adımları biran önce atmak lazım..