Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Arroyo, sakatlığının tam geçmediğini söylemişti. Riske edilmemesi muhtemel ancak umarım oynayabilir. Onun liderliğindeki bu yeni takımı izlemek daha keyifli olurdu.

Turnuva'daki ilk maçımızı iş yüzünden kaçıracağım. Maçı kaydedip internete atan olursa çok sevinirim.

Ayrıca resmi siteye göre turnuva kadrosunda Arroyo'da var.

Bu sene gercekten heyecan verici bir takım kuruldu .. Ozellikle Nolan Smith'in bu yıl büyük çıkış yapacagını düsünüyorum .. Duke yillarinda Kyle iving ile birlikte koleji tek basına sampiyon yapmıslardı .. Bunun daha Aradori , Micov , pocius , Arroyo'su var .. Takım olmayı başarırsak tutulmayız bu sene ..

bu guard rotasyonunda mutlaka iki guard disarda kalir. nolan, arroyo, pocius üclüsnden biri her mac oturur gibi. Sinan ve Ender varken bu böyle olmali. uzunlarda zaten Vujukas veya Jawai disarda kalir.

Ben bir aksilik olmazsa maçı tvden kaydedip, Youtube üzerinden paylaşmayı istiyorum. Ancak TTNet'in 1 mb upload hızı ile, gece geç saatlere kalır muhtemelen. :)

En nihayetinde bir hazirlik turnuvasıdır . Rakibin herhangi bir oyuncusunun sakatlanmasını mütiş bulmak bana garip geldi .. Geçmiş olsun diyelim.