Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

FB Ülker ve Zadar fikstür konusunda avantajlı. Her ikisi de bir gün dinlenme fırsatı bulacak. Üç gün üst üste maç yapmak takımın performansını etkileyebilir.

Takım ilk izlenim olarak Micov, Aradori ve Arroyo üzerinden döner gibi ama pota altı sertliğimiz Furkan ve Kerem hariç yerlerde ki bu ciddi bi problem. Nolan biraz daha oyun kurup delicilik özelliğini sergilese şut atmak yerine çok daha faydalı olacaktır. Takım bana umut verdi ciddi manada.

Arkadaşlar kadroda olmayan oyuncuları söylermisiniz. Oynamıyanlarda dahil

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mac özelinde söylemiyorum ama erceg bu sene cok cok önemli isler yapacak bence takimin tek sikintisi jawai yada vuyukas oyunda iken pota alti savinmasi ama ergin hoca bu takimla cok is yapar. Nolanin da zamana ihtiyaci var takim olabilirsek bence cok iyi takim olduk sadece acaba jawai ve vuyukasa birlikte verilen paraya daha komple istidigimiz tarzda bi uzun alamaz miydik diye düsünmüyor değilim

Çok açık gördük ki daha zamana ihtiyacımız var. Oyuncular birbirleriyle anlaşamıyor, "senkron" sorunu var :)

Nolan Smith'in oyunu baya umut verdi bana yalnız.

Pota altına sert ,atletik bir adam transfer edilemez miydi ? Jawai'yi ligde kullanacagimizi düsünmüyorum . Ribaunt'a kalkana kadar rakip smaclayıp savunmaya dönüyor ..

662Jn3.jpg

Son periyot dısında mac genelinde neredeyse istedigimiz hic birşeyi yapamadık . Takımın yeni olmasınında bunda büyük payı var . Arroyo ve Pocius siyah t shirtleri ile bench'de takım arkadaslarına refakat ederek hic süre almadilar .. Nolan smith'in şutu istikrarsız , penetresi ortalama üstü , daha iyi olacaktir . Jawai'den pek umudum yok . Cok agır . Savunma felaket . Tabi gecirdigi hastaliginda büyük payı var . Micov oyun zekası olarak üst düzey ama bana pek 'insiyatif' alacakmış gibi gelmedi . Takım ve sistem oturdukca kimin ne oynadigi daha net oturacaktır .

Bu takım iş yapıcak hepsine güvenim tam. Futbol takımından daha fazla umutluyum bu sene

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezonun dördüncü hazırlık maçıydı. Takımı ilk defa canlı izledim. Bu maçın özelinde:

Takımda ciddi bir organizasyon eksikliği vardı. Neredeyse bütün basketler bireysel inisiyatif sonucu oluştu. Takım halinde yapılan asist sayısının 4 olması da bu bağlamda ciddi bir gösterge. Furkan, Kerem ve Sinan dışında hazır oyuncu yoktu. Nolan sıkça sorumluluk aldı ama, tercihlerinde hata oranı yüksekti. Aradori, Micov ve Erceg'e pozisyon hazırlanmadığı için yeterince etkili olamadılar. Sadece Aradori'nin bire-birleriyle sayı üretebildiğini gördük. Vougioukas çok az süre almasına rağmen kalitesini belli eden işler yaptı. Jawai ise hiç hazır değil. Ayakları çok yavaşlamış, savunmada sürekli adam kaçırması ve iri fiziğine rağmen güçsüzlüşmesi kısa vadede ondan verim almanın zor olduğunu gösteriyor. Bugün takım kapasitesinin çok çok altındaydı. Yarın daha derli toplu bir basketbol izleyeceğimizi düşünüyorum.