Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

İzzet yerine deniz kılıclı , Samet geyik , Dudley gibi oyunculardan birini almak cok mu zordu ? Dacka'nin pota alti şişkinlikten gecilmiyor bizde de bir tane adam gibi yerli uzun yok . Sonra eurocup'da final hedefliyoruz. Acikcasi bu sezon beklentileri cok yüksek tutmamak lazim .. Takimin 10 kisilik rotasyonu var . Bunlardan birisi izzet onu pas geciyorum . Geriye safak ve goksenin kaliyor . Bunlarida düstügümüzde elimizde saglam diyebilecegimiz 7 kisilik bir oyuncu grubu var . Bu dar kadro ile bu sene TBL'de cok fazla maglubiyet alacagimizi düsünüyorum . TBL son iki yildir avrupa'nin en iyi iki liginden birisi .. Birde hazirlik maci olmasina ragmen sindiremedigim bir nokta var . Biz maclara neden bu kadar gamsız basliyoruz ? Rakibin illa 15-0 lık seri mi yapmasi gerekiyor Ergin ataman'in benchten kalkıp macı ciddiye almasi yada mola almasi icin ?

Son ceyrek yalnizca Mc collum icin bile izlenirdi . Bu oyunu genele yayarsa olaganüstü olur .. Mütiş... 92-82 kazandık..
Yarin yine bu saatte darussafaka ile oynuyoruz. Dorsey oynar umarim.

Savunma felaket.Hucum schilb gelincr tamamen duzeldi.Sirf onun skoru anlaminda degil takimi yonledirecek bir oyuncu oldugu icin fark ettirdi.savunmada daha iyi kisa savunmasi yapmamiz sart.Icerdeki savunmamiz ne ladar iyi olursa olsun bize rakip olan takimlar disardan hucum edip bizi zorlayabilirler,buna dikkat etmemiz lazim.

gsbb.png

gsibb.png

İzzet'in alacağı süreyi genç takımdan başka bir oyuncuya versek çok daha iyi olur.Adamın ayakları burada sadece ruh,kafa nerde belli değil.Tek hatırladığım ribo aldı 1 tane başkada olumlu hareketi var mı bilmiyorum.Bu senede umarım atarak kazanmaya çalışmayız eller kalkmıyor ayaklar gitmiyor.(yoğun idman temposu diyenler olabilir diğer takımlar hafif idman mı yapıyor acaba bilemiyorum)

McColluma söyleyecek birşey yok zaten çok temiz şutu var boş kalınca zaten sokuyor her türlü.

0-10 başlayıp 92-82 kazanmak yine de güzel.

Takımda yabancılar ile ilgili bir sorun yok.
Bu yerli katkısı ile de başarı ne yazık ki çok zor.
Takıma acil yerli 4 numara lazım.
Yerli olarak Deniz Kılıçlı bile fayda sağlardi.
Hatta mümkünse bir de yerli kısa oyuncu.