Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Net yorumlar yapmak için çok erken şu an fakat kadro kurulurken yaptığım yetersiz kadro yorumlarını boşa çıkaran bir tablo göremedim. Beni en çok İzzet Türkyılmaz hayal kırıklığına uğrattı. Bu kadar kötü olmasına çok şaşırdım. Ergin Ataman'a her daim inaniyor ve güveniyorum fakat Ataman'ı da az çok bilen bir insan olarak resmi maçlar başladığında olumsuz bir tabloda neler olacağını kestirmek zor değil. Rakipler bu sene çok daha güçlü. Daçka-Ülker-Efes karşısında bu kadro zaten çok zorlanır ama Allah korusun bir ciddi sakatlık versek bizim adımız Galatasaray demekten başka ortaya koyacak bir donemiz olmaz. Ben McCollum'u da çok abartılı bulmadım onu da söyleyeyim. Toparlarsak Ergin Ataman elindekinin ne olduğunu en iyi bilecek insan bekleyip göreceğiz hocaya saygımız büyük.
Umarım zamanla tüm oyuncularımız daha iyi olurlar hepimizi ya da en azından beni şaşırtırlar sonuçta eldeki bu artık...
Bir maç sonu İzzet röportajın da uzun zamandır basketbol oynamadığından bahsetti. Basketbol dışı özel sebeblerden dolayı.
Bu durumda onun gibi uzun oyuncunun form tutması, ritmini bulmasi zaman alacaktır.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında Galatasaray’ı konuk edecek.
Akatlar’da salı günü yapılacak mücadele saat 17.00′de başlayacak. Karşılaşma taraftara kapalı olacak.
Öte yandan Beşiktaş Genel Menajeri Cengiz Üçyürek çok iyi bir kadro oluşturduklarını belirti ve “Taraftar bu takımdan çok keyif alacak” dedi.
Hücum gücü çok yüksek kadroda uzunlar da dahil bütün oyuncuların üçlükçü ve şutör olduğunu ifade eden Üçyürek şöyle devam etti:
“Eurocup’ta ve BSL’de yarı final hedefiyle yola çıkıyoruz. Bunu başardığımızda elbette hedeflerimizi revize edeceğiz. Çok değişik bir takım olduk. Bütün oyuncular şutör. Bu bakımdan taraftarımızın büyük keyif alacağını tahmin ediyorum.”
Beşiktaş'ın koçu Finlandiya takımı gibi bir takım oluşturacak gibi.
Gerçekten de şutör bir takım oluşturdular.
Çok sayı atıp çok sayı yiyen bir takım olacaklar gibi.
Bu arada Evren ile yollarını ayırmışlar.
Salı dediğine göre haftaya Salı günü sanırım.
Yanılmıyorum dimi ?
Evren TT'ye gitmiş bile. Bu sezon yerli transferinde maliyet/katki oranina oldukça önem veriyor bana kalirsa Ataman sirf yerli olduğu için genel piyasaya göre ederinden fazla vermemek gibi bir tutumumuz var
3 Ekim Cumartesi günü ve saat 13.00'de; Darüşşafaka Doğuş - Galatasaray (Hazırlık Maçı) / TBF TV
Cuma günü de bir hazırlık maçımız mevcuttu lakin yayın listesinde bulunmuyor.
İlk yari 45-36 gerideyiz. Takıma blake shilibb ayakda tutuyor . Cok rahat skor üretti . İlk yari biterken caldigi top ve yaptigi asist ile ilk yariyi noktaladik . Yol yakinken izzet takimdan gönderilmeli. Artik kızamiyorum bile izlerken gülüyorum.