Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

23-17 öndeyiz mola aldılar. İzzet dışında hiçbir aksayan oyuncumuz yok o sevindirici.. Ayrıca göksenin şutunu geliştirmiş mi bana mı öyle geldi iki maçtır

Yaa birini gömmeye baslayinca gerisi geliyor. Izzet 5 numara oynuyor size olarak zayif kaldi bence abartilan kadar kötü degil. Destek olmak lazim eger özgüven sorununu asarsa iyi olacaktir kumasi iyi oyuncu.
Mccolum iki ucu keskin bicak zorlayinca cok acaip scorer de olabilir takima cok zarar da verebilir benim korkum arroyo gibi saha ici liderimizin olmamasi. Schillb in bunu yapmasini beklicez. Umarim bu misyonu yüklenir. Ki atamani ne kadar sevsemde oyuna müdahale etmemesi mola almamasi bizim icin sikintili. Bence bir sikinti daha var. Dis oyuncu savunmamiz gercekten felaket :(

Caleb green hücumda iyi savunmada fena. Erceg-Green degisikliginde sanki geri gittik. Ya da henüz sisteme alisamadi birebirde kovalasada bielijayi oynanan set oyunlarinda nerde duracagini bilmiyor gibi fazla abartiyor olabilirim.
Dis oyuncu savunmasini nasil hallederiz bir cözüm önerim yok acikcasi birebirde kolay yeniliyoruz. Ayrica kac kez topsuz kat eden oyuncudan sayi yedik. Bakalim yine de umutlu olmak lazim bu bütceye kurulabilecek en iyi kadro kuruldu. Ergin hoca vidalari sikinca takim olabilir ve sene icinde salon disi olaylar yasanmazsa ben ümitliyim bu takimdan.
Keske bir kaynak yaratip dis savunmayi toparlayip ikili oyun oynatabilecek (mccolum böylelikle iki de oynayabilir) bir guard alabilsek cok iyi olur. 4 numara icin greenin performansina güvenecegiz. Gecen sene erceg 35 dklar oynuyordu unutmamak lazim...

Şu Daçka dan şu farkları yemek bu sene için umudumuzun fazla olmamasını gösteriyor ne yazıkki

Doğuş Özdemiroğlu tek başına yeniyor bu arada bizi. Mccolum ise sert savunma görünce pek etkili olamıyor

Dacka'da samet geyik , serhat cetin , Dudley , Mehmet yagmur gibi isimlerin oynamadigini belirtelim . Genc oyunculari Dogus özdemiroglu tek basina dagıttı galatasaray'ı.

Oktay hocanin sameti oynatmamasina cok sasiriyorum. Genc oyunculari parlatmayi sever aslinda. Bu arada ne genis kadro olmus dogus...

Yahu sadece Galatasaray hazırlık maçı yapıyor gibi konuşuyorsunuz Daçka da hazırlık maçı yapıyor ama adamlar 17 sayı fark atıyor nedense hep bizim oyuncular hazır değil nedense hem bizim takımın kimyası hemen oluşmuyor enteresan.