Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

Valla her yoruma sinir olacaksanız yorumları okumayın arkadaşlar sizin moralinize göre yorum yapmıyoruz burada . Şu son periyotta ki oyunu görmemiz bizim de hakkımız yav bunu dillendirince hemen bık bık konuşuyorsunuz eleştiriden bu kadar korkmayın . Daçka biraz boşladı hemen skor olarak öne atladık ama bu değil ki eksiklerimiz çözüldü her şey güllük gülistanlık değil

Al birde burdan yak.
Durun yahu daha resmi maçlar başlamadı daha.
Allah aşkına az sakin olun.

Bunu bu maç özelinde söylemiyorum genel gözlemim bu benim Errick mevkisinin getirdiği karakteri sahaya yansıtamıyor arkadaşlarını oyunun içine sokamıyor bunun için evrilmesi lazım bu evrim ne kadar sürer bu süreçte neler kaybederiz bilemiyorum.

7. yabancı şart ancak şu dönemde alabileceğimiz oyuncu yok maalesef. Umarım tam kadro bir maç izleyebiliriz artık , şu takım olamadık daha bahanesini de dillendirmeyiz umarım .

Sizin anlamadığınız olay şu maçtaki fark inince takım mükemmel olmuyor ya da fark açılınca berbat da olmuyor. Ama senin hazırlık maçlarındaki top kaybı ortalaman rakiplerinin iki katıysa her maçta rakip takım senden 10'dan fazla şut kullanabiliyorsa bu genel anlamda bir sorun olduğunu kanıtlar. Maç özelinde bakacak olursak da, rakibin serbest atış kullanması için 3 faul yapman gerekiyor ve sen 10 saniye faul yapmayıp kalan 5 saniyede bu faulleri yapıyorsun bunlar hep konsantrasyon eksikliği.

20' lere kadar çıkan farkın eritilerek, uzatmaya götürme noktasına getirilmesiyle aslında ne kadar potansiyelli bir takım olduğumuza delalet ediyor.
Erick ile Blake sahada iken, Blake mes'uliyet almaktan imtina edercesine, köşelerde bekliyor ve sanki akil hücum opsiyonumuzu bu şekilde sekteye uğratıyoruz.
İnşâallah, ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağımıza ümitvarım.

10 saniye değil 17 saniye de faulü son 5 sn de yaptık :)

20' lere kadar çıkan farkın eritilerek, uzatmaya götürme noktasına getirilmesiyle aslında ne kadar potansiyelli bir takım olduğumuza delalet ediyor.
Erick ile Blake sahada iken, Blake mes'uliyet almaktan imtina edercesine, köşelerde bekliyor ve sanki akil hücum opsiyonumuzu bu şekilde sekteye uğratıyoruz.
İnşâallah, ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağımıza ümitvarım.

Schilb çok iyi bir oyuncu ancak dediğiniz gibi köşeler sıkışıp kalıyor ve takım eksik kalıyor gibi. topu eline aldığında ise ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu ortaya çıkıyor. Milli takım da da bu şekilde köşelere saklanıyordu umarım bütün sene bu şekilde oynamaz

Çok bilmişlik taslamak istemem ama, takım geçen seneye göre birkaç adım önde bence, belirli eksiklikler yok mu? var tabi, en başta 4 numaradaki eksiklik hepimizin malumu, ayrıca Arroyo'dan sonra kim gelse pg pozisyonunda eleştirilecek, keşke daha oynatan bi guard alsaydık ama takımın McCollum gibi bir skorere de ihtiyacı var, takımdaki yerli eksiği de göze çarpan diğer handikap..
Yine de takımın birbirine alışmasına biraz daha müsaade etmeliyiz eleştirirken, en büyük güvencemiz de Ergin Ataman olmalı..
Basketbolu seven herkese sevgi ve saygılarımla...

Lasme sanki efestekinden daha iyi oynuyor bizde. Mccollum da son hucumlarda kimi karşısına aldiysa bakkala yolladı. Micov mancınık gibi 3 luk attı. Bu arada ben son periyotu izledim sadece.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daçka çok iyi bir takım kurdu
Bizim istediğimiz Ersin ve Mehmet Yağmur kadroya giremiyor. Keşke Mehmet i alabilsek. Bencede 4 numara şuan en ciddi sorun ve savunma sertliğini biraz daha yükseltmek gerek

Bir ara açtığımda fark 16 idi
3 sayı ile kaybetmişiz

hazırlık maçlarının gayesi bu zaten takımı test etmek
güzel günler bekliyor bizi hazırlıklı olun

Huertas eksik arkadaşlar.Biz Huertas bekledik Mc geldi.İkisi farklı oyuncular keşke aynı anda takımda olsalardı.Hoca hep Arroyo üstüne takım kurmuştu şimdi daha farklı bir tablo göreceğiz.Tabi 4 numarada sıkıntılı şimdilik idare eder ama sakatlık durumunda işler zora girer