Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

yıllardır Galatasarayı basket olarak takip ederım ama bu sene oyuncular sankı plajdan toplamıslar gelmısler benım ne ısım var burada gıbı davranıyorlar. kesınlıkle ıyı degılız malesef hele turk oyuncu rotasyonumuz cok kotu. gecenlerde de soyledım 1-2-3-4-5 numara ıhtıyacımız var. bu sene ıyı gecmeyecek malesef oyle gozukuyor.

Dacka'nin bu yıl kadrosuna imreniyorum. Bu yıl son derece kaliteli ve marka yabancilar secmisken buna 8 kisilik harika bir yerli kadrosu eşlik ediyor . Serhat cetin , oguz savas , samet geyik , mehmet yagmur , semih erden , ender arslan , dudley ve bu macta ciddi katkı veren genc oyunculari dogus ozdemiroglu ..

Birde bizim yerlilerimize bakalim . Göksenin , sinan , izzet ,ege , şafak .

Dacka'nin bu yıl kadrosuna imreniyorum. Bu yıl son derece kaliteli ve marka yabancilar secmisken buna 8 kisilik harika bir yerli kadrosu eşlik ediyor . Serhat cetin , oguz savas , samet geyik , mehmet yagmur , semih erden , ender arslan , dudley ve bu macta ciddi katkı veren genc oyunculari dogus ozdemiroglu ..

Birde bizim yerlilerimize bakalim . Göksenin , sinan , izzet ,ege , şafak .

O kadroyu kurmak için ne paralar verdiler burada kulubü eleştiremeyiz. Ancak hazırlık kampının geç başlaması, Green'in durumu vs. eleştirilebilir.

Bu takımın iyi bir başlangıç yapması lazım ilk 5 hafta çok kritik maçlar oynayacağız 2-3 (trabzonuda sayarsak) derbi var

Daçka da karman çorman bir takım en sinir olduğumda bu takıma bu şekilde yenilmemiz

Dün kasmadan 31 sayi atan Mccollum bugun piyasada yok . İstikrarsiz oyuncu.

robotmu bu adamlar ya ne çok biliyorsun sen? kendin diyorsun dün diye daha üzerinden 24 saat geçmeden yine maç yapıyor adamlar.
takım birbirine daha %30 bile alışmış değil çoğu pozisyonda birbirlerine bakıyolar. bilgisayar oyunu değil bu oynanan.

misal geçen gün efeste aekdan 30 sayı fark yedi.

Her kazandığımızda burası bayram yeti her kaybettiğimizde bu sezon çok köyü geçecek. Bir az bekleyelim. Daha takımın oynayacağı sistemi anlatın desem kimse anlatamaz. Çünkü tam olarak belli değil. Onu geçtim kim kimle birlikte daha çok katkı verir bu belli değil. Karşımızdaki Daçka'nın çoğu yabancısı milli takımda değildi ve sezonu erken açtılar. Daha oturmuş ve hazır durumdalar. Bir az daha zaman verelim takıma olmazsa zaten eleştiririz.

Lasme'nin orta mesafe şutları çok canımı sıkıyor ya. Umarım lig başlayınca da bu kadar kötü atmaz.

4 veya 5'in orta mesafe şutu demek pota altında daha boş alan demek spacing namına. Bu şekilde çok sıkıntı olur. Green çok iyi şutör de, çok fazla süre almaya ciğeri yetmez. Keşke tabanca gibi şutu olan bi Palacios'umuz olsa :/

Yemin ediyorum sinir olmaya basladim. Bu ne umutsuzluk yahu. Tamam elestirilir de olmaz, olmayacak. Bu adam basketbolu biraksin. Bla bla uzatabilirim. Lafim da tek kisiye degil bir bütün olarak bakis acisina. Hani bu kadar olmaz. Al iste fark 4e indi nolacak. Az zaman...

Çok övdüğünüz Daçka ile yerin dibine soktuğunuz takımımız arasında 4 sayılık fark kaldı. 78-74 son 32 saniye.

robotmu bu adamlar ya ne çok biliyorsun sen? kendin diyorsun dün diye daha üzerinden 24 saat geçmeden yine maç yapıyor adamlar.
takım birbirine daha %30 bile alışmış değil çoğu pozisyonda birbirlerine bakıyolar. bilgisayar oyunu değil bu oynanan.

misal geçen gün efeste aekdan 30 sayı fark yedi.
Öncelikle uslubumuza dikkat etmemiz gerekiyor . Olumlu yada olumsuz burda düsüncelerimizi aktariyoruz . Her önüne gelen burda birbirine 'ahkam ' keserse burda düsüncelerimizi aktaramayiz. Daha 'dikkatli' yorum yapmaya davet ediyorum seni . Aksi taktirde site adminlerinin gerekeni yapacagini düsünüyorum . Konumuza gelirsek üst üste maclarin oynanmasi bir mazeret degil .. Bir cok takim hazirlik döneminde üst üste maclar oynuyor . Mac collum cok skorer bir oyuncu olmasinin yaninda ' size ' olarak zayif bir oyuncu . Hal böyleyken hücumda bir 'ortalama ' tutturmasi gerekiyor .. Yoksa görüldügü gibi sırıtıyor . Bu mactada yine son ceyrek oynamak aklina geldi .. 3 ceyrek ortada yoktu.