Eurocup favorisi olarak görülüyoruz ama bu savunmayla mümkün değil.. Her maç 80 - 90 sayı yiyen takım izlemek istemiyorum!
Dacka'nin bu yıl kadrosuna imreniyorum. Bu yıl son derece kaliteli ve marka yabancilar secmisken buna 8 kisilik harika bir yerli kadrosu eşlik ediyor . Serhat cetin , oguz savas , samet geyik , mehmet yagmur , semih erden , ender arslan , dudley ve bu macta ciddi katkı veren genc oyunculari dogus ozdemiroglu ..
Birde bizim yerlilerimize bakalim . Göksenin , sinan , izzet ,ege , şafak .
Dün kasmadan 31 sayi atan Mccollum bugun piyasada yok . İstikrarsiz oyuncu.
Mc ile olacak iş değil gibi.
Öncelikle uslubumuza dikkat etmemiz gerekiyor . Olumlu yada olumsuz burda düsüncelerimizi aktariyoruz . Her önüne gelen burda birbirine 'ahkam ' keserse burda düsüncelerimizi aktaramayiz. Daha 'dikkatli' yorum yapmaya davet ediyorum seni . Aksi taktirde site adminlerinin gerekeni yapacagini düsünüyorum . Konumuza gelirsek üst üste maclarin oynanmasi bir mazeret degil .. Bir cok takim hazirlik döneminde üst üste maclar oynuyor . Mac collum cok skorer bir oyuncu olmasinin yaninda ' size ' olarak zayif bir oyuncu . Hal böyleyken hücumda bir 'ortalama ' tutturmasi gerekiyor .. Yoksa görüldügü gibi sırıtıyor . Bu mactada yine son ceyrek oynamak aklina geldi .. 3 ceyrek ortada yoktu.robotmu bu adamlar ya ne çok biliyorsun sen? kendin diyorsun dün diye daha üzerinden 24 saat geçmeden yine maç yapıyor adamlar.
takım birbirine daha %30 bile alışmış değil çoğu pozisyonda birbirlerine bakıyolar. bilgisayar oyunu değil bu oynanan.
misal geçen gün efeste aekdan 30 sayı fark yedi.