Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

Bazı insanlar gerçekten çok anlaşılmaz, İzzet Türkyılmaz, 25 yaşında daha, ama 40'lık Kerem Gönlüm onun 10 katı mücadele ediyor, Allah yetenek vermiş, fizik vermiş, neden harcarsın kendi kendini be arkadaşım, o pota altına girdinmi dağıtman gerek orayı, senin işin bu, git biraz ağırlık çalış, pota altında kapladığın alanı genişlet, yok ben oldum deyip kenara çekilmek daha kolay, gerçekten hem kendilerine hem de onlara güvenenlere büyük saygısızlık yapıyor bu tarz adamlar...

Mc ile olacak iş değil gibi.
Bu adamdan ne bekleniyor ben anlamış değilim.arroyo beklememek lazım ondan ki arroyonun yarısından az bir paraya oynuyor.bence en isabetli transferlerden.yanında engin ender fln olsaydı daha fazla verim alırdık.
Benim adıma kritik bir nokta iyi bir gününde olmasada sokması gereken en kritik topları soktu.bence önemli bir detay bu

Hazırlık maçlarımızda 4 galibiyet 6 mağlubiyet aldık yanlış hatırlamıyorsam. Biri hariç baya da sağlam takımlarla oynadık.

PF'deki eksiklik hepimizin malumu, bir şeyler yapmak lazım. Ya Green ya da İzzet yerine oyuncu bakmamız gerekiyor.

Bu adamdan ne bekleniyor ben anlamış değilim.arroyo beklememek lazım ondan ki arroyonun yarısından az bir paraya oynuyor.bence en isabetli transferlerden.yanında engin ender fln olsaydı daha fazla verim alırdık.
Benim adıma kritik bir nokta iyi bir gününde olmasada sokması gereken en kritik topları soktu.bence önemli bir detay bu
Mcden Arroyo bekleyen yok zaten birkaç post önce yazdım gerekçesini keşke okusaydın.

Daha DSİ ve Beşiktaş ile hazırlık maçlarımız olacak.
Bu 2 maç lig öncesi son maçlarımız olacak galiba.
4 numaradan yeterli katkı alamamamız ve yerli guard eksikliği bizim için en büyük eksikler olarak gözüküyor şu anda.

Daçkanın neden övüldüğünü falan anlamadım ben. Bir kere tamam iyi oyuncuları var ki bu paraya çok doğal. Yalnız öyle abartılacak müthiş denecek bir takım falan yok ortada. Bir kere ben bu yabancı rotasyonuna harika ya da kalburüstü tabirlerini çok görüyorum. Milko Bjelica nın olduğu bir yabancı kadrosuna tümüyle marka demek zaten baya komik oluyor. Diğer oyunculara hiç girmiyorum.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Darüşşafaka dengeli bir takım şu kadro yapısı her sene ligde ilk üç de olur çok kritik maçları da kazanabilir el de de ilk 16 ya kalır ama o kadar. bir tık öte cıkacak bir yapısı yok . bana ligden istediğin takımdan oyuncu alarak bir takım kur deseler efes ten ,fenerden,Galatasaray dan karşıyaka hatta beşiktaş tan da adam alırım ama daçka dan almam.

Bize gelirsek ilk beş gayet iyi hiç bir sıkıntı olmaz (dı) ; eğer hepsi kırk dakika oynayabilseydi. Ama ne zaman rotasyona giriyoruz işte o zaman problemler başlıyor . Yine 6-7 kişilik bir takım oluştu Dusanın vereceği katkı mühim. Pota altında dursa sadece kollarını bile kaldırsa iş yapar Dorseyi bir 6-7 dakika dinlendirse bile iş yapar yani bu kadar az beklentide bile başarılı sayılacağı bir ortamda da başaramazsa sene sonu bıraksın basketbolu gitsin dizi oyuncusu felan olsun

Ender arslana oranla Şafak edge yi daha dengeli buluyorum kenardan gelen bir oyun kurucu olarak gerekli özelliklere sahip. Göksenin artık şut sokması gerekiyor hazırlık maçların da hangi takım olursa olsun hücum da şutunu riske ettiği isim Göksenin di. Efes maçında ki gibi günlük performans değil genel bir şut ritmine ihtiyacımız var .

Caleb hala kapalı kutu . İzzet ve ege içinse tek söyleyeceğim benchde bu sene için bol su içmeler,umutsuz vakka

Bizim twitter gsbasketbol hesabı yine müthiş yönetiliyor. hazırlık maçımız başlayacak ne sitede ne sosyal hesaplarda tek bir bilgi yok, basketbolumuzu yönetenler bu adamlar işte. hayır çok mu zor basketbolla ilgili bir adamı şu hesapların başına oturtmak anlamıyorum.