he yaaa, tam iş çıkışına koymuşlar. gitti gül gibi maç.
Bende telefondan yazmıştım yanlış yazdım özür diliyorum.Maçın özetini bulan kaydeden bir arkadaş varsa paylaşabilir mi?
he yaaa, tam iş çıkışına koymuşlar. gitti gül gibi maç.
TÜBAD Turnuvası - Abdi İPEKÇİ SS.
25 EYLÜL 2015 CUMA
18.00 Anadolu Efes - CSKA Moskova
20.30 Banvit - Galatasaray Odeabank
26 EYLÜL 2015 CUMARTESİ
16.30 CSKA Moakova - Galatasaray Odeabank
19.00 Anadolu Efes - Banvit
27 EYLÜL 2015 PAZAR
14.00 Anadolu Efes - Galatasaray Odeabank
16.30 Banvit - CSKA Moskova
Maçlar hangi kanalda?
McCollum 2-3 ay sakatlansa ne yapacağız ? Guard rotasyonunda geçen seneye döneriz. Bir takviye yapılmalı bence.
böyle bir mantı olabilir mi ya? o zaman her mevkiye 5er tane adam alalım kafa rahat olsun.
böyle bir mantı olabilir mi ya? o zaman her mevkiye 5er tane adam alalım kafa rahat olsun.
Nasıl mantık yürüteceğimi kimseye soracak halim yok, tek sorum şu; 4-5 Numaraların rotasyonu gayet iyi ama 1 numara zayıf oldu bir oyuncu daha gerekli bence.
McCollum'a bir şey olsa sakatlık vb yine Sinan'ın üstüne yük binecek Şafakla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
tamam eyvallah 4 pozisyonuna adam lazım da, bi taneniz lasmeyi 4 numaraya cekmemissiniz. ben ergin atamanın çift uzun olsun green, lasme- green, dorsey olsun bu rotasyonda dönecektir. ancak bu üçlünün herhangi bir sakatlığı intihar. ersin dağlı transferi gerçekleşmezse kafayı yemeye hazır olabiliriz. green seçeneği de ayrı bir olay. lasme ve dorsey gibi iki güzel savunmacı varken, hala boş olan erceg ikna edilebilirdi. ve bir de egeden bir şeyler beklenen kafayı merak ediyorum. egenin atış stili bile tamamen fail, çok dengesiz, güçsüz. izzet iyi bir oyuncu rotasyon için. ama önce kendine güvenecek.
1 numara için de çok kafa yoruyorsunuz. bence yeterli bir rotasyon. asıl sorun 2 numarada olabilir. sinan bi düşüş yaşayabilir diye korkmuyor değilim.
Birincisi siz nasıl Ege den bir şey beklemeyen kafaya sahipseniz bizde onun yeteneklerini bildiğimizden sadece kendisine itimat ediliğini oyuncuya hissettirilirse ve her maç düzenli olarak az yada çok süre verilirse kendisini kanıtlayacağına inanan kafaya sahibiz çünkü yaş grubuna göre oynadığı Milli Takımlarda gayette iyi oynuyor,bu çocuk Efes in koçu Ivkoviç in elinde olsa yetenekleri oğrultusunda değerlendirilir.
İkincisi asıl E.McCollum uda dahil edeceğimiz 2 numara pozisyonu yeterli,mümkün olduğunca 2 numarada oynayan oyuncuları kendi pozisyonlarında değerlendirilmeli o nedenle 1 saf oyun kurucu eksikliği var eğer alınmazsa transfer edileceği zamana kadar eksikliğini mutlaka takım yaşayacaktır tabii taraftar olarak bizlerde sıkıntı yaşayacağız.
Sevgili arkadaşlar, işlerim dolayısıyla bu ara fazla takip etme şansım oluyor..Müsait olan bir kişi hazırlık maçlarımızın günlerini topluca yazarsa çok sevinirim ..Şimdiden teşekkürler