ntvspor diyorlar ama bilmiyorumMaçın yayınıyla ilgili bilgisi olan var mı?
ntvspor diyorlar ama bilmiyorum
19:30 | LETONYA - ÇEK CUMHURİYETİ | EUROBASKET 2015 - 7.-8.'LİK MAÇI |CANLI Yayın akışı bu şekilde bizim maçı yayınlamicaklar.. |
7. lik maçı muhteşem bir seçim gerçekten alkışlamak lazım ntvsporu. sports tv de veriyor bazen bi araştırayım bulursam yazarım buraya.
19:30 LETONYA - ÇEK CUMHURİYETİ | EUROBASKET 2015 - 7.-8.'LİK MAÇI |CANLI
Yayın akışı bu şekilde bizim maçı yayınlamicaklar..
<tbody>
</tbody>
7. lik maçı muhteşem bir seçim gerçekten alkışlamak lazım ntvsporu. sports tv de veriyor bazen bi araştırayım bulursam yazarım buraya.
baktım ama bulamadım [emoji17] facebookta galatasaray basketbol sayfası var en önemli kaynağım o ama bulamıyorum sayfayı şu an. bulan varsa yazsın. çok sevindirir biziİnternette canlı yayını falan var mı peki?
Arkadaşlar pek İtalyancam yok ama şöyle bir haber buldum Benvenuta Dinamo, oggi a Cagliari l'Eurolega: sul parquet anche Olympiacos, Galatasaray e Limoges. Diretta su Videolina - Sport - L'Unione Sarda.it
Sonundan anladığım kadarıyla sanırım sardunya adasına ait bir kanal olan videolina yayınlayacak maçı. Kanalın live streaming adresini yolluyorum ancak şu anda açılmıyor nedense belki maç saati açılır. Live - Videolina
Linki Açabilen Var mı?