Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ergin Ataman'ın artık ayrılması gerektiğini düşünenlerdenim. Bu yönetimin ondan daha iyisini getiremeyecek olduğunu da düşündüğümüzde çıkmaz bir sokağa giriyoruz. Sizin düşünceleriniz neler?
5 senelik bir plan yap. Yeni yapacağın salonu işin içine kat, güzel bir hedef belirle, adam gibi bir sponsoru da ikna edip güzel bir sunum hazırla ve yürü git Sarunas'ın kapısına belki ikna edersin. Var mı yapabilecek babayiğit? Yok tabi biliyorum, benimki sadece bir hayal. Kızlar küme düşünce bir gün Euroleague Şampiyonu olacağız dediğim gibi bir hayal sadece..
Ekrem Memnun'u getirelim. Daha önceden erkek takım tecrübesi var. Kaliteli bir yabancı veya potansiyelli hocayı getirebileceğimizi düşünmüyorum. O yüzden en iyisi içimizden birisi.
Oyunculuğunun son dönemlerindeyken kendisinin büyük bir koç olacağını düşünüyordum ve hala da bu fikrimin arkasındayım. Sarunas Jasikevicius benim en büyük isteğim diyebilirim. Bizde kendisini ikna edecek bir oluşum maalesef yok ama mutlaka teklif götürülmeli. Hem onun hem de bizim için büyük bir başlangıç noktası olabilecek bir hamle olur hatta.
Banchi Torino'ya gitti .Saras büyük ihtimal Barça-Maccabi ikilisinden birine gider .Pashutin Rusya dışına çıkmıyor bence yine orada kalır .Filipovskiyi bırakmaz banvit .Bartzokas piyasası düştü zorlanabilir .Bagatskis en rahat gelebilecek yabancı koç bence oyun felsefesi bizim beklentilerimizi karşılamaz ama olsun .Son olarak hiçbir yabanci koça gidiceğimizi düşünmüyorum.Oktay Mahmudi,Orhun Ene ,Ekrem Memnun ,Erman Kunter bu 4 lü den biri gelecek belli .Bari Oktay hoca gelsin eğer kabul ederse en azından taraftar ile arasında bir bağ var salon daha fazla dolar bir sinerji yaratılır ,mücadele eden bir takım görürüz sahada .Zaten bu fosiller Oktay hocayı getirirse Popovich 'i getirmiş gözüyle bakıp şükretcem .
Kariyeri boyunca belli bir oyun görüşünün dışına şartlar ne olursa olsun çıkmamış, daha sezon başında bütçe tartışmalarına girmeyecek, sağda solda ne oluyor diye ilgilenmeyip sadece kendi takımıyla meşgul olacak, popülizmden uzak, egosundan arınmış, başarıya aç herhangi bir koç. Gönlümden geçen Svetislav Pesic ve Mike Taylor, plasem Orhun Ene ve iyi bir genel menajerle Oktay Mahmuti.
Ataman az bütçeyle çok iş yaparım derse kalsın. Yoksa bu yönetimden daha iyisini beklemeyin derim. Bunu Ataman'ı sevmeyen ve istemeyen biri olarak söylüyorum ne yazık ki.
Ergin Ataman başlığında dediğim gibi benim adayım Orhun Ene. Eski kaptan, camianın evladı tanıtımlarıyla imzayı atar. Tofaş ile sözleşmesi olması çok fazla bir şey ifade etmez. Orhun Ene için de büyük bir fırsat olur ve reddedeceğini zannetmiyorum.