Bu arada üstte yazmayı unuttum da yerli hoca olarak en istediğim isim Oktay Mahmuti'den de önce Cem Akdağ olabilir. En son 4-5 yıl önce üst düzey takımlar çalıştırmasına rağmen, son yıllarda, benim izlediğim Galatasaray'lar içinde pace and space'i en iyi oynatan koçtu Cem Akdağ. Nasıl Galatasaraylı olduğunu tartışmaya gerek yok zaten. Esasında gerçek imparator Ekrem Memnun'u da isterim ama Ekrem hocanın bilhassa erkek basketbolu için işin hücum tarafında fazla hamlesiz kalabileceğini düşünüyorum. Savunmada ne kadar yetkin koç olsa da bu seviyelerde verimli sayı atmadan maç kazanmak zor iş. Gönül isterdi ki zamanında Cem hocaya o terbiyesizlikleri yapmayalım ve Ekrem hocanın baş antrenörlüğü, Cem hocanın 1. yardımcı ve hücum antrenörlüğüyle daha önce bu topraklarda pek görülmeyen verimli bir coaching yaratalım ama Cem hocayla ayrılış şekillerimizden bunun çok mümkün olamayacağı tahmin edilebilir. Zaten şu sunduğumuz yapı bizim yöneticilerin basketbol bilgisini de aşar heralde. İki baş antrenörün aynı anda benchte bulunmasının darbeyle eş değer olduğunu filan düşünübilirler.