Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Transferle niye bu kadar çok kişinin ilgilendiğini anlamadım,Sanki Nba yıldızlarını getirmek niyetindeyiz.Hakan Üstünberk'in transferle ilgilenmesi doğal,Ali Türsan'ında doğal ama Haldun Üstünel'in ve Selçuk İren'in Basketbol takımının transfer görüşmeleriyle ne alakası var anlamadım.
Ergin Ataman'ı getirirlerse zaten söyleyecek söz bulamıyorum,Cem Akdağ gibi Galatasaray'lılara her zaman ki gibi haksızlık yapılmış olacak.
Bayram, Haldun Üstünel Futbol'da çok ön plana çıktı ama kendisi Başkan yardımcısı. Transferden sorumlu yönetici. Sonuçta yapılacak transferleri, teknik kadro söylüyordur. Bu bahsi geçen kişiler ise transferleri halletmeye çalışıyorlardır. Keşke aynı grup voleybol ile de ilgilense. Bunda sakınca görmüyorum. 4 yönetici ilgeleniyor diye 4 tane pivot alınacak değil mesela
Bu arada vay be iki sene üstüste aynı salonda maç yapacağız. Abdi İpekçi'de oynayacağız gene maçlarımızı. Bu da demektir ki bu sene seyirci sayımız biraz daha artar. Kimbilir belki iyicene sahipleniriz orayı.