ben bayan takımının bu şartlarda en az 10 sene daha şampiyon olamıyacağını düşünüyorum.bence erkek takımımıza gerekli katkılar verilirse şampiyon olur.bu takım bunu hakediyor.telekomla birleşme varsa hemen birleşelim.
Mesele sadece telekomla birleşmek değil.Su uzun yıllardır basketbolda onların istediği yönde akıyor.Kadın basketbolunda bu bütçelerle bu forumdan birini koç yaparsan yine ligde final oynar.Tugay EREN' Alıntı:ben bayan takımının bu şartlarda en az 10 sene daha şampiyon olamıyacağını düşünüyorum.bence erkek takımımıza gerekli katkılar verilirse şampiyon olur.bu takım bunu hakediyor.telekomla birleşme varsa hemen birleşelim.
Seneye en iyi ihtimal 18-1 olmazda,15-4 olur,bunun için yönetim'in mantalitesi değişmeli,Galatasaray'ı sadece Futbol'da değil mücadele verdiği tüm branşlarda bir numara yapmak için çalışmalılar,Fenerbahçe yönetim'i bunu yapıyor gerçekten imrenilecek işler başarıyorlar,Bayan Voleybolunda yaptıkları örnek alınacak cinsten,Aynısını bizim yönetimimiz'de yapsa onları bağrımıza basarız,Ama bizlerin tek isteği Galatasaray'ın tüm branşlarda şampiyonluklara oynaması işte o zaman gerçekten büyük bir spor kulübü olacağız.Salih Coskun' Alıntı:Ya off ben biktim valla taraftar olarak biz ne yapabiliriz bir sekilde sesimizi duyuramaz miyiz gelecek sene de yeni bir 18-1i daha kaldiramam ben
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Seneye en iyi ihtimal 18-1 olmazda,15-4 olur,bunun için yönetim'in mantalitesi değişmeli,Galatasaray'ı sadece Futbol'da değil mücadele verdiği tüm branşlarda bir numara yapmak için çalışmalılar,Fenerbahçe yönetim'i bunu yapıyor gerçekten imrenilecek işler başarıyorlar,Bayan Voleybolunda yaptıkları örnek alınacak cinsten,Aynısını bizim yönetimimiz'de yapsa onları bağrımıza basarız,Ama bizlerin tek isteği Galatasaray'ın tüm branşlarda şampiyonluklara oynaması işte o zaman gerçekten büyük bir spor kulübü olacağız.
Galiba öyle : )Eren Bekdemir' Alıntı:o zaman bizim kongre üyelerinde sorun var tam sportif bir aday çıkartamıyorlar veya isteklerini hep içlerinde tutuyorlar...
Futboldan gelen para ancak futbola kullanılabilir.Başka hiçbir branş için kullanılamaz eğer kullanılırsa UEFA'nın 8 yıl önce çıkardığı madde gereği klubümüz çok ağır para cezalarına çarptırılabilir,Avrupa'dan ihraç edilebilir ya da başka bir ağır cezayla cezalandırılabilir...Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Futbol'dan elde ettikleri bir geliri Basketbol'a harcasalar bana inme iner,Basketbol takımının sponsorundan gelen paranın bile bir dönem futbol takımı için harcanıldığını düşünürsek.
Yönetimin kafasında önümüzdeki sezon erkek basketbol takımının şampiyon olacağına dair ufacık bir inanç yok,şampiyon olmamızı sağlayacak bir hamlede yok zaten,baksanıza hala bütçe küçültmekten bahsediliyor,Yönetim erkek basketbol'unda 4.lüğü başarı sayar,kafalardaki şu ;Erkek Basketbol takımımız taraftarı isyan ettirecek kadar kötü sonuçlar almasın,ligde üst sıralara yakın bir yerlerde olsun bu bize yeter.
Erdal Avcı' Alıntı:Futboldan gelen para ancak futbola kullanılabilir.Başka hiçbir branş için kullanılamaz eğer kullanılırsa UEFA'nın 8 yıl önce çıkardığı madde gereği klubümüz çok ağır para cezalarına çarptırılabilir,Avrupa'dan ihraç edilebilir ya da başka bir ağır cezayla cezalandırılabilir...
Erdal Avcı' Alıntı:Salih sen üye olalı daha 1 hafta bile olmadı.Ben bu lafı neredeyse 1 yıldır arkadaşlarımıza söylüyorum ama bozuk plak gibi tekrar edilen bir laf var:"Yönetim futbolda ...'yı alacağına o parayı ... şubemize aktarsa ya!"
Ama bu laf doğruyu yansıtmıyor.O para başka şubelere aktarılamaz.Evet basketbol ve voleybol takımlarımızın rakiplerimize ve hedeflerimize görece daha düşük bütçelere sahip olduğu doğrudur ama bunun sorunu Cafe Crown gibi uyduruktan değil bizim takımlarımıza istediğimiz parayı verebilecek bir sponsordur...
1 Yıldır aynı şeyleri söylediğimden bu sefer farklı şekilde yazayım belki bu sefer anlaşabiliriz diye düşündüm...