Yeni sezonda ne yapmalı?

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Eyüp abi güzel haberler verdin ama cafe crown dışında gerçekten rezalet 4milyon dolar biz en az 7 8 milyon dolarlık anlaşma yapmalıyız ülkerin verdiği 10milyon doları düşünürsek fenere neyse asıl konu transferde acele edilmeyecek demişssin bu dezavantaj değil mi geçen yılki gibi yerliler konusunda tam bir fiyasko olarak ortada kalmayalım ..
 
Ne 4 milyon doları zaten 3seneligine 20m olan sozlemesme bitmis , 20m üc senedeki ortalaması 6.5m dolar bız 4m alıcaz bu sene ölemi yazıkların olsun adnan polat vede yönetmıne bundan sora büyük baskan felan degil gözümde
 
Her sezon yeni bir kadro oluştuğu için istikrar sağlanmasıda mümkün olmuyor. Çok iyi transferler bile yapsanız bu defada karşınıza Aziz Yıldırım'ın seçtirdiği federasyon çıkıyor. Basketbol medyasıda, Fenerbahçe'ye bağlı federasyon menşeeli bir medya. Sponsorumuzunda gerçek amacı, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu. Tablo bu. Bu tablodan fazla birşey beklememeli. Şayet Galatasaray gerçek bir sponsora kavuşmazsa son senelerde ne oluyorsa gelecek sezonda o olur. Önce bizi şampiyonluğa oynatacak bir sponsor bulunmalı. Sonra oyun kurucu seçimi özenle yapılmalı. Yeni oyuncularla en az 2 senelik sözleşmeler imzalanmaya çalışılmalı. Ardından federasyon başkanı üzerinde baskı oluşturacak ve onun ve federasyonunun Galatasaray'ın önüne set çekmesini engelleyecek düzenlemeler yapılmalı.
 
Tabiri caizse ülker kedinin fareyle oynadığı gibi bizimle oynuyor.Malesef bizim yöneticilerimizde adamların verdiğine razı olan onlara elpençe olan boynu bükükler.Ülkerli yöneticilerin bize verdikleri sus payından başka birşey değildir.Sesinizi çıkarmayın GS'liler, fbülker şampiyon buda sizin sus payınız uyumaya devam edin der gibiler malesef. :oops:
Yazık size BÜYÜK GALATASARAY'ın küçük yöneticileri.
 
Evren ve Caner dışında kalan yerli oyuncularımızın gönderilmesi hatadır. Bu sezon oluşturulan takım kimyasında yerli oyuncuların katkısı unutulmamalıdır. Tufan başta olmak üzere, Murat Kaya, Fatih Solak, Göksenin Köksal ve Alican'da kalmalıdır. Jasaitis'in dışında ki yabancıların kalacak olması güzel. Bence kadro üzerinde fazla oynamadan takviye yapılarak geçen sezonki takım kimyası bozulmamalıdır.
 
Okan Seker' Alıntı:
Ne 4 milyon doları zaten 3seneligine 20m olan sozlemesme bitmis , 20m üc senedeki ortalaması 6.5m dolar bız 4m alıcaz bu sene ölemi

Okan, gelecek sezon sadece Türkiye sınırları içerisinde olacağız.O yüzden bize sponsor olarak ödeyecekleri miktarı indirmiş olabilirler.
 
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
[quote="Okan Seker":2yegu3u0]Ne 4 milyon doları zaten 3seneligine 20m olan sozlemesme bitmis , 20m üc senedeki ortalaması 6.5m dolar bız 4m alıcaz bu sene ölemi

Okan, gelecek sezon sadece Türkiye sınırları içerisinde olacağız.O yüzden bize sponsor olarak ödeyecekleri miktarı indirmiş olabilirler.[/quote:2yegu3u0]
anlaşma bitti zaten yeni anlaşma mı yapıldı gizli olarak.Kamuoyu baskısından çekinildiği için mi açıklanmıyor.Koskoca Galatasaray kulübünü kimsenin elinde oynatmaya hakkı yok.

Yapılacak ilk iş Cafe crowndan KURTULMAK olmalıdır.
 
Can ağabey, ben Eyüp ağabeyin verdiği son bilgilere göre yazdım.Bende bilmiyorum Cafe Crown mu Vestel Mi? Türk Telekom mu?

Benim istediğim Türk Telekom ile birleşmek.Hatta erkek voleybol takımına da sponsor olmaları.

Medical Park < Bayan voleybol ve basketbol

Türk Telekom < Erkek voleybol ve basketbol

olsa müthiş olmaz mı ? ;)

Hem Avrupa'ya da gideriz. 8)
 
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Can ağabey, ben Eyüp ağabeyin verdiği son bilgilere göre yazdım.Bende bilmiyorum Cafe Crown mu Vestel Mi? Türk Telekom mu?

Benim istediğim Türk Telekom ile birleşmek.Hatta erkek voleybol takımına da sponsor olmaları.

Medical Park < Bayan voleybol ve basketbol

Türk Telekom < Erkek voleybol ve basketbol

olsa müthiş olmaz mı ? ;)

Hem Avrupa'ya da gideriz. 8)
Yok hüseyin sana ithafen söylemedim.Benim tepkim cafe crowna ve şubeyi kötü yönetenlere.

Ben her zaman iyi yapılan işleri alkışlamaya kötü yapılan işlere karşıda susmamaya eleştirmeye çalışıyorum.
Keşke TürkTelekomla birleşsek çok güzel olur işte o zaman gerçekten güçlü oluruz:)
 
saçmalığa bakar mısınız arkadaşlar eğer şampiyonluk için savaşılacaksa bütçe nasıl düşürülür düşürülecekse hiç almayın sponsor ya böyle salaklık olmaz kimse kusura bakmasın bu nasıl yöneticilik anlayışı hayret ya insanın biraz kanına dokunur fenerin her branştaki başarısı bu kadar mı hazmeder bir yönetim anlamış değilim ...
 
Onur Karakuzu' Alıntı:
saçmalığa bakar mısınız arkadaşlar eğer şampiyonluk için savaşılacaksa bütçe nasıl düşürülür düşürülecekse hiç almayın sponsor ya böyle salaklık olmaz kimse kusura bakmasın bu nasıl yöneticilik anlayışı hayret ya insanın biraz kanına dokunur fenerin her branştaki başarısı bu kadar mı hazmeder bir yönetim anlamış değilim ...

Abi diyorum. Fener daha burayı tekeline alamadı ondan. Efes Pilsen var Feneri zorlayan, onları geçen vs diye düşünmüyorsa yönetim ben de bir şey bilmiyorum.
Bu yönetim anlayışıyla amatör branşlarda ben başarı falan beklemiyorum, umut etmiyorum açıkçası. En fazla play off yarı final oynar fener yada efese eleniriz o olur. Yönetim uyumaya devam etsin ama. yakında fenerin salonu bitince erkek basketbolu da tekellerine alırlar çok uzak değil. Hatta efes falan kapatılırsa salonu beklemeden de alırlar. O zaman tutuşur etekler...
 
Bakın arkadaşlar bu yönetimle Futbol dışı branşlarda iyi neticeler alabiliriz,kötü neticeler alabiliriz ama hiçbirzaman bu yönetim'in ve geçmiş yönetimlerin Futbol dışı branşlara bakış açısıyla Şampiyon olamayız,Bize bambaşka bir yönetim tarzı lazım,o yönetim tarzıda hepimizin kafasında var zaten ,Futbol'daki başarıyı koruyan ama diğer branşlardada Galatasaray'ı zirveye oynatan bir yönetim modeli var hepimizin kafasında,Benim bu yönetim'e bu konuda inancım kalmadı,yönetim'e yönelik ağır eleştirileriminde neden'i budur.Ben kendimi bildim bileli Galatasaray'da yönetimler sürekli değişti ama Galatasaray'da Futbol dışı branşlara bakış açısı değişmedi herşeyin özet'i budur.
 
Ülker, Telekom, Acıbadem gibi takımlar ana sponsorluk vermek için yönetimde söz sahibi olmak istiyor. Ama bizim kulüp bakışımızda bu branşlar liselilerin sus payı olarak görüldüğü için özerklik kabul edilmiyor. Bizim yönetim sen sadece parayı ver biz idare edelim anlayışında. Parayı veren de bunu kabul etmiyor. Bu yönetim anlayışı değişmezse büyük bütçeli sponsor çok zor.
 
Yeni sezonda ilk olarak yapılması gereken cem akdağ hocayı bünyede uzun süreli olarak tutmak ve etrafını yani yardımcılarını ve şube sorumlusu ile arasındaki koordinatı sağlayabilecek, şahsi çıkarlarla uğraşmıcak deneyimli kişilerle desteklemek !

Oyunculara gelirsek; bu konu için hocaya süre verip bir-iki yıl içinde yapılanmak ama hemen sonuç beklemeden ! (tabi galatasaray olarak playofflarda yer almak kaydıyla)
 
Şube kapatılmalı...Radikal kararlar almalarını bekliyordum bu yıl için pozitif anlamda olmadı,hiç değilse negatif anlamda bir radikal karar alınsın...

Görüşse görüş daha ne...Kapatın gitsin...Masal dinleyeceğime gerçek olanı kabullenirim ligide bundan sonra bir basket sever olarak izlerim...Armaya aşık olmaya gerek yok,bir takıma sempati duymam kafi...Onuda nasıl olsa bulurum...
 
Bu şekilde Galatasaray ismi her yıl rezil edilecekse şubeler kapatılsın daha iyi,geçen yıl saçma sapan bir forma skandalı yüzünden bütün senemiz boşa gider,bu sezon takımın en iyi yerli oyuncusu takım'dan ayrılır böyle devam edecekse en azından lige sadece Galatasaray ismiyle çıkalım,Cafe Crown'un kölesi değiliz biz.
 
Yeni sezonda şubeyi kapatalım 5 6 yıl boyunca açmayalım adam akıllı bir yönetici gelsin açalım Rezalet ya biz yerli oyuncuları muhteşem kurmalıyız dedikçe en iyi oyuncumuzu yeteri kadar para vermediğimiz yüzünden kaptırıyoruz rezalet ya biraz bilgili kişiler geçmeli takımın başına bundan sonra muhteşem 5yabancı alsan nolur polatlarla erenlerle muhteşem zaferler bizi bekler Eyüp ab dedikten sonra umutlanmıştım evren ve caner kalacak diye yazık ya acaba ordaki v yimi yanlış yazdı diye düşünüyorum kalacak olan eren mi !!!!
 
E.Nisan YILDIZ' Alıntı:
Son gelişmeler.
1- Yerli oyunculardan Evren ve Caner kalıyor sadece.
2- Yabancı oyuncuların kalma ihtimali Jasa dışında yüksek.
3- Transfer için acele etmeyeceğiz, son ana kadar beklenecek.
4- Cafe Crown ile yola devam edilecek.
5- Medical Park anlaşması imzalanması durumunda, erkek takımının bütçesi yükselecek.
Basketbol şubemizin gelirleri:
Cafe Crown:4 milyon usd
Beko: 250 bin usd
Yayın geliri: 900 bin usd.
İddaa:1.5 milyon usd.
Reklam:250 bin usd
TOPLAM:6.900.000 USD
Birde buna 4.5 milyon dolar Medical Park?tan katkı gelirse, geleceğe umutla bakabiliriz.
Erkek takımı:7 milyon dolar.
Kadın takımı:4.5 milyon dolar.
Kadın takımımız zaten şampiyonluk mücadelesi veriyor, Erlel takımımız da, planlı giderse başarılı olabilir, ama uzun vadede Erkek takımımızın bütçesi en 10 milyon dolar olmalı.

ilki gerçekleşmedi malesef :oops:
 

Üst