yönetim eğer bütçeyi aşmayacaksa artık yönetimin karşısındayım...
lami cimi yok ,verdiğiniz sözün arkasında durun..
lami cimi yok ,verdiğiniz sözün arkasında durun..
Can Akogul' Alıntı:[quote="E.Nisan YILDIZ":18ho2ovk]Ayrıca bu sezon kombine alan arkadaşlar, memnunlarmı vede bir daha almayı düşünüyorlarmı merak ediyorum!
Benim gördüğüm, ilk defa kombine almak bir ayrıcalık oldu, yerlerimize oturduğumuz gibi, son derece rahat bir ortamda maç izledik, devre arasındaki ortam ise tek kelimeyle muhteşemdi.
.
E.Nisan YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar! Lütfen dikkatli okuyun!
Galatasaray taraftarın dan malesef hep zor olan bekleniyor, ezeli rakibimiz gibi bütçe itibari ile şampiyonluk adayı bir takıma sahip olamıyoruz, daha zor şartlarda takımımıza destek çıkıyoruz.
Ama şunu çok net görüyorum, çok ciddi bir şekilde basketbola damga vuracağız, son 10 yıla baktığımızda, şube de çok büyük bir ilerleme olduğunu görebiliriz.
Şunu çok rahat söylerim, Kadın ve Erkek basketbolun da en güzel atmosfere sahip takımız.
Bundan yıllar önce 10 kişiye oynarken, bugünleri hayal etmek imkansızdı, ama bizler(bütün arma sevdalıları) iğne ile kuyu kazarak bugünlere getirdik şubeyi.
Şimdi, A.İpekçi'de 2000 kişi geldimi, hayıflanıyoruz, eskiden 2000 kişi için 80 takla atabilirdik!!!
Geçmişe baktığımda, S.Erdem spor salonunda oynayalım dediğimde forumda benimle alay edildiğini çok net hatırlıyorum, ama bugün bizler ciddi ciddi A.İpekçi'mi? S.Erdem'mi? diye tartışıyoruz! A.ipekçi'de 10 kişiye oynarız diyenleri hatırlıyorum, her sezon başında bu takımdan utanan ve maçlara gitmenin anlamsız olduğunu söyleyen insanlar oluyor, ben hep buna karşı çıktım.
Bu sezon TBL nin, en fazla taraftar çeken takımı biz olduk, neden???
Eğer ki yönetim üzerinde bir baskı oluşturup, bütçenin yükselmesini sağlayamayacaksak yapmamız gereken şey belli!
ÖNCE SALONA GİTMELİYİZ, BU TAKIMIN SAHİPSİZ OLMADIĞINI GÖSTERMELİYİZ!
BU TAVIR BİR ÇOK ŞEYİ ÇÖZECEKTİR!
YENİ SEZON DA EN AZ 4-5 MİLYON DOLAR BÜTÇE İLE MÜCADELE EDECEĞİZ, EĞER BİZ SALONDA OLURSAK EMİN OLUN GELECEK BİZİM OLACAK!
TEK ÇABAM BUDUR, PES ETMEYECEĞİZ, DESTEK OLACAĞIZ, HER GEÇEN YIL DAHA İLERİ GİDECEĞİZ!
HERKESE SAYGILAR.
www.eurobasket.comKerem BOZGEYİK' Alıntı:Bu yazı nerden acaba?
Biraz senaryo gibi olmuş ama çok gerçekci...