yeni sezonda ne yapmalı? kaç sezondur ne yaptıysak onu yapmalı.bu aciz yönetimlerle acı çekmeye devam etmeli...
E.Nisan YILDIZ' Alıntı:Net olarak öğrenmeden paylaşmayacağım.
Keşke olsa ama sanmıyorum böyle bişey olacağını.Eren Bekdemir' Alıntı:efes mi vestel mi telekom mu?
inşallah 3ünden biriyle sponsorluk vardır.
Tamamen böyle düşünüyorum.Sühan Cem' Alıntı:Her aezon için yapılacak ilk iş tribünde olmak. Sevincimizi protestomuzu tribünde yapmak. Tribünleri sahipsiz bırakmayalım...
Az kişi ilgilenir neden az deriz, şimdi çok kişi ilgileniyor ondanmı rahatsız oldun?Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Transferle niye bu kadar çok kişinin ilgilendiğini anlamadım,Sanki Nba yıldızlarını getirmek niyetindeyiz.Hakan Üstünberk'in transferle ilgilenmesi doğal,Ali Türsan'ında doğal ama Haldun Üstünel'in ve Selçuk İren'in Basketbol takımının transfer görüşmeleriyle ne alakası var anlamadım.
Ergin Ataman'ı getirirlerse zaten söyleyecek söz bulamıyorum,Cem Akdağ gibi Galatasaray'lılara her zaman ki gibi haksızlık yapılmış olacak.
Bu yorum daha doğru bence, iyi oyuncular getirmek için çabalanıyor sanırım, ayrıca Efes'in durumu ciddi bir şekilde takip ediliyor.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Rahatsız olmadım sadece garip buldum,Futbol takımına yapılan transferlerle bile bu kadar çok kişi ilgilenmiyor,Heralde bu çok büyük yıldızlar geleceğinin habercisi yoksa orta seviye oyuncular getirmek için bu kadar kişi transferle ilgilenmez.