Oktay Mahmuti asla!... Bu sezon Benetton gibi bir takımla Kızılyıldız'a iki defa yenilerek elenmiştir. Oyuncu - taraftar ilişkileri kötüdür. Elinden kaçırdığı yıldızlar bugün Euroleague'nin en değerli oyuncularıdır. O dönem her sene TBL'yi domine eden Efes Pilsen'de yaşadığı domestik başarılar ne kadar kendisine aittir!?...
Ergin Ataman iyi bir koç; başarılı da... Ama Galatasaray'ın yapısına uygun görmüyorum!...
Erman Kunter'in bunca yıllık koçluk kariyerinde (1994'den beri) dişe dokunur ne gibi bir başarısı vardır!? Kaldırdığı kupa ya da taktığı bir madalya var mıdır!? Üstelik Beşiktaş'ı küme düşürmemiş midir!?
Tab Baldwin oynattığı basketbolla başarılı sayılabilir. Banvit'te fiyat-performans olarak iyi işler yapmıştır. Ama onunda Yeni Zelanda'daki başarısının haricinde dişe dokunur bir icraati yoktur. Şu an da bildiğim kadarıyla boştadır...
Çetin Yılmaz, Murat Didin gibi koçlar olmamalı diyorum. Bunca yıldır ne yapmışlardır ki!?... Her ikisininde bu sezon yaptıkları ortadadır. Çetin Yılmaz aldığı kaliteli oyunculara ve sponsor desteğine rağmen Beykoz'un küme düşmesine engel olabilmiş midir?! Üstelik sezon ortasında bırakıp gitmiştir...
Murat Özyer, iki senelik baş antrenörlük kariyerinde, ilk senesinde kısıtlı kadroyla dördüncü olup Uleb Cup'a katılmayı başarmış ve bu sezonda Uleb Cup'ta yarı final görmüştür. Yani Ergin Ataman haricindeki diğer koçların çıkamadığı seviyelere bu denli kısa sürede çıkmıştır.
Murat Özyer'in de her koç gibi eksileri var, ben de yaptığı hataları çok eleştiriyorum ama bir şansı daha hakediyor!
Unutmayalım ki, Telekom bu sezon iki katı bütçemizle, hakemler desteğiyle ve yaptığımız çok basit hatalarla turu geçmiştir.
O seride oynanan ikinci maçta 30 serbest atışa, 7 serbest atışın nasıl meydana geldiğini ve o maçta son 5 dakikaya 8 sayı önde girdiğimizi unutmayalım!
Saha dışı faktölerde bu denli zayıf kalmasaydık belki bugün Murat Özyer'i yine ayakta alkışlayacaktık; bunları unutmayalım!...
Seneye Murat Özyer'i görmek istiyorum...