Yeni Sezonda Takımın Başında Kimi Görmek İstersiniz?

Yeni Sezonda Takımın Başında Kimi Görmek İstersiniz?

  • A-Oktay MAHMUDİ

    Oy: 0 0.0%
  • G-Tolga ÖNGÖREN

    Oy: 0 0.0%
  • H-Cihansever YEŞİLDAĞ

    Oy: 0 0.0%
  • J-Serdoğan ERSÖZLÜ

    Oy: 0 0.0%
  • M-Çetin YILMAZ

    Oy: 0 0.0%
  • N-DİĞER

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pini Gershon tek kelimeyle..!!

Maccabi efsanesini,sozde David Blatt'i yaratan yahudi coach..Şalom(Merhaba) Pini!!! GS-fb bayanlar macında Ahmet Dedehayıra devre arasında bu onerimden bahsettim nedenlerini acıkladım,her sey mumkun cevabını alınca umut dogdu bende.Pini Gershon bu takımda is yaparmı,yapmazmı sorusundan ote,Galatasaray Pini Gershonun elinde is yapar mı yapmaz mı sorusunu sormalıyız!!

Su an kendisi bosta.Hızlı hucum,Oyunculara karsı olan muthis iliskisi,Taraftarlarla olan diyalogu,Tam bir show adamı,renkli kisilik-efsane..!!

Eger basarı isteniyorsa,pamuk eller cebe girecektir..Haa,Pini pahalı,Nicholas pahalı diyeceksek,Dee Brownda-Murat Ozyerde-Cemal Nalgada gitmesin derim takımdan!!!

Sampiyonluk=Para+Ruh!!!!

Coach icin adayım kesinlikle Pini Gershon!
 
Mithat bey piyasadaki bütün koçları yazmış neredeyse :)
 
NEDEN YENİ BİR HOCA İSTİYORUZ???

İlk önce bu foruma bu topiği açarken gelecek tepkileri çok iyi biliyordum!!!
Bir çok kişi bana ön yargılıyım diye mesaj yazmış, inanın bu kişileri gayet iyi anlıyorum çoğuda 19-23 yaş arası sevgili kardeşlerim.

Benim amacım GALATSARAY'I layık olduğu yerde görmek, bir kardeşim seti çizsinde görelim demiş kendisi lütfederde bir gün ziyaretime gelirse kendisine basketbol hakkında bildiklerimi antreman sistemini takım kordinasyonu ve oyun sistemi hakkında geniş bir bilgi verebilirim, Ama sorunumuz bu değil.

Ben dışarıdan bilip bilmeden atıp tutmuyorum, yani salvo yapmıyorum, ben takımın içini kulüp yapısını gayet iyi bilen biri olarak (ki beni içinizde tanıyanlar gayet iyi bilir)bir kaç sorumu yanıtlamanızı rica ediyorum.

1-playoff öncesi takım maçlara nasıl hazırlandı???

2-Kaç idman yaptı hangi oyun setleri üzerinde duruldu???

3-Maç öncesi ve maç oynanırken takımın aksayan yönlerine müdahele edildimi?

4-Oyuncuların maça gerekli motivasyonla çıkması sağlandımı???

5-Sevgili koçumuz Murat Özyer takıma gerekli olan taktik ve motivasyonu yeterince verebildimi???

6-Sezon boyunca kaybedilen maçlardan sonra analiz yapıldımı???

7-Takımda yeterli rotasyon çalışmaları yapıldımı???

8-Transferler ihtiyaca göremi yapıldı yoksa alalım işe yarar mantığıylamı hareket edildi??

9-Sizce takımın başarısızlığın asıl sebebi nedir???

10-Başka bir koç olsaydı bu takım daha iyi neticeler alırmıydı???

11-Hocanın takımın üzerinde gerekli olan oteritesi mevcutmu???

Yukarıda 11 madde halinde sorulan soruları cevaplarken biz sevgili hocamızın kişiliğini değil antrenörlüğünü masaya yatırdık.
Yoksa kimsenin hocanın adamlığına laf etmeye hakkı yoktur, Adam gibi adamdır bundan kimsenin şüphesi yoktur.
 
Mithat Duran' Alıntı:
NEDEN YENİ BİR HOCA İSTİYORUZ

İlk önce bu forma bu topiği açarken gelecek tepkileri çok iyi biliyordum .Bir çok kişi bana ön yargılıyım diye mesaj yazmış.İnanın bu kişileri gayet iyi anlıyorum çoğuda 19,23 yaş arası sevgili kardeşlerim.

B enim amacım GALATSARAY'I layık olduğu yerde görmek,bir kardeşim seti çizsinde görelim demiş kendisi lütfederde bir gün ziyaretime gelirse kendisine basketbol hakkında bildiklerimi antreman sistemini takım kordinasyonu ve oyun sistemi hakkında geniş bir bilgi verebilirim.Ama sorunumuz bu değil .

Ben dışardan bilip bilmeden atıp tutmuyorum yani salvo yapmıyorum,ben takımın içini kulüp yapısını gayet iyi bilen biri olarak ki beni içinizde tanıyanlar gayet iyi bilir.Bir kaç sorumu yanıtlamanını rica ediyorum.

1-playoff öncesi takım maçlara nasıl hazırlandı.Kaç idman yaptı hangi oyun setleri üzerinde duruldu.

2-maç öncesi ve maç oynanırken takımın aksyan yönlerine müdahele edildimi.

3-oyuncuların maça gerekli motivasyonla çıkması sağlandımı.

4-sevgili koçumuz murat özyer takıma gerekli olan taktik ve motivasyonu yeterince verebildimi.

5-sezon boyunca kaybedilen maçlardan sonra analiz yapıldımı.

6-takımda yeterli rotasyon çalışmaları yapıldımı.

7-transferler ihtiyaca göremi yapıldı yoksa alalım işe yarar mantığıylamı hareket edildi.

8-sizce takımın başarısızlığın asılsebebi nedir .

9-başka bir koç olsaydı bu takım daha iyi neticeler alırmıydı.

10-hocanın takımın üzerinde gerekli olan oteritesi mevcutmu.

Yukarıda 10 madde halinde sorulan soruları cevaplarken biz sevgili hocamızın kişiliğini değil antrönörlüğünü masaya yatırdık.Yoksa kimsenin hocanın adamlığına laf etmeye hakkı yoktur.Adam gibi adamdır bundan kimsenin şüphesi yoktur.

1.Play-off oncesi takım iyi hazırlanmadı.Takımı hazırlayacak kisi coahtur.Adnan Polat degil..!

2.Hayır.Burada coach yetersizligi!!

3.Hayır.Burada da coach,teknik ekip yetersizligi!!

4.Hayır veremedi!!

5.Hayır,yapılmadı..!

6.Hayır,her sey sozde kaldı,ciddi bir sekilde sampiyonluga inanılmadı.

7.Alalım işe yarar mantıgı!!!

8.Murat Ozyer ve sectigi bazı oyuncular!

9.Kesinlikle.En kotu Yarı final yapar,finali kıl payı kacırır,dacka-oyak gibi kıytırık takımlara mac vermezdik.!

10.Hayır! Kendisini hala yıldızlarla dolu,Ulkersporun basında zannediyor,bir kac oyuncum umarım bu macı kazandırır dusuncesinde.
 
Yahu yapmayın!!

Murat Özyer'i savunucaz derken akla ziyan yaklaşımlar yapıyorsunuz.

İlk çalıştırdığı yılda ligi domine eden 3 takımdanda farklı yenilgiler almış 3 takımlı ligi ite kaka 4. bitirebilmiş ve yabancı tercihleri karavana olan bir koç ve yabancıları kaçmış,koç'u gitmiş BKJKTK serisi dışında yarı finalde kaybedilmiş bir ezeli derbi.Sezon boyunca bütün takım tek kişinin eline bakmış,onun gayretleriyle ligi biryerlerde bitirmiştir.

Bu sezon ise sakatlıları hesap'a katmamış her oyuncudan her dönem aynı performansı beklemiş ve yanlış tercihleri ile fiyasko ile bir yıl bitmiştir.Çok geç girilen bir sezon,kaybedilen Türkiye Kupası,hiç hesapta olmayan Avrupa başarısı ile bütün bu başarısızlıklar gözardı ediliyor.Sezona iyi bir bütçe ile hazırlanıldı kadro ona göre kuruldu,destek sağlandı,başarı için herşey vardı ama biz ligi 3-0 gibi bir Çeyrek final ile bitirdik.

Erman Kunter,Çetin Yılmaz bu kişiler gerek kulüplerinde gerekse Milli Takımlarda önemli işler yapmışlardır.

Murat Özyer zaten Ülker Grubunun istek ve ricası ile göreve geldi.O zamanın basiretsiz yöneticileri
Ülker,FB ile ortaklaşa anlaşmalar yapıp geri duruma düşünce ve oluşan tepkiler üzerine Ülker grubu Şampiyon Takım koçunu GS göndererek bir nebze olsun tepkileri dindirmeye çalıştı.


Bence başımızda farklı bir koç olsaydı bu sezon bu kadar destek ve imkan ile çok erken bitmezdi.

Bırakın bu hakem,federasyon edebiyatlarını.Lider olurkende onlar vardı ligin dibine inerkende 2.yarı onlar vardı.Amma kılıf uydurmaya çalışıp gerçekleri görmemezlikten gelmeye meraklıyız.
 
Cevat Güler!

Oyunun sadece bir yönünü oynayabilen oyuncuları daha ilk çalıştırdığı yıl anlayabilen biri olursa fena olmaz.
 
Emir Bey antremanlarla, maç sonu toplantılarıyla ve hazırlıklarla ilgili bilgileri yerinde mi inceledeniz acaba merak ediyorum?. Hadi Mithat Abi kulübün içinde biri sizi cidden merak ediyorum.
 
Yazılan isimlere bakıyorum da hangisinin Murat Özyer'den fazlası var!?

Daha evvel belirttiğim gibi, içlerinden sadece Ergin Ataman, vizyonu olan ve başarıyı tekrar edebilen bir koçtur. Pini Gershon'un başarılarını da yadsıyamayız; fakat bu sezon 30 milyon dolar bütçesi olan Oliympiakos'taki performansını düşününüce insanın içi kararıyor! Diğer isimlerin hiçbirinin ciddi başarıları yoktur.

Erman Kunter diye yanan tutuşan arkadaşlar, Erman Kunter'in bugüne dek ne yaptığını, hangi kupayı kaldırdığını söylesin. Üstüne üstlük, Beşiktaş'ı küme düşürmüştür!... Kendisine saygımız var, ama oyunculuğu ile anterenörlüğü arasında da dağlar kadar fark var. Bunu görmek lazım!

Şayet Galatasaray'ın başarısını istiyorsanız, daha mantıklı çözümler üzerinde durun ki verdiğiniz çaba iş görsün. Yok, amacınız başka ise; Galatasaray basketbol takımını "abiler" ve "kardeşleri" yönetsin diyorsanız Galatasaray'a zarar verirsiniz... Madem bu işi bu kadar iyi biliyordunuz, neden bunca yıldır basketbol şubemiz bir milim öteye gidemedi diye sormazlar mı adama!

Galatasaray'ın menfaâtlerini kişisel meselelerimizle karıştırmayalım!

Dilerim, şube direktörümüz Ahmet Bey tüm bu verileri ve yapılanları en objektif şekilde değerlendirir ve Galatasaray'ın sadece bir yılını değil, gelecekteki başarılarını da düşünerek karar verir.
 
Semih Ural' Alıntı:
bu ankete kesinlikle oy vermemekle birlikte en güzel cevabın anketin şu ana kadar sonuclarıyla verildiğini düsünüyorum.

Özyer'in 28 oy almasına kitlenme istersen karşısında 32 oy bilmiyorum baktın mı,bu anket sağlıklı değil zaten bir sürü nedenden dolayı...
 
yani arkadaşlar anlamıyorum gerçekten yani neden bu hoca tartışması ben murat hocanın kalmasından yanayım murat hoca iki senedir çok güzel işler yapıyo kariyerinin önünde tutuyo galatasarayı gerçek bi galatasaraylı alt yapı için uğraşıyo her şeyini galatasaray basketbolu için vermiş gerçek bi galatasarayla murat hoca tamam bende katılıyorum son dakikaları oynayamıyoruz ama bunda suç murat hocanın değil takımın kısalarının bence dee yerine bi el amin yada solomon yada apodaca olsa boyle olmazdı serbest atış sokamayan bi gardımız var kimse bana alışamadı falan demesin serbest atış sokamıyo hatırlayın fener maçını da kaç sayıdan geldik son topu dee kullanamadı maçı kaybettik veya son telekom maçında murat kayanın inanılmaz hatası bunlarda murat hocanın ne günahı var bence takımın kowens ve GAİNS dışında hite kalabilir dier yabancılarla yollarını ayırması lazım soruyorum size cen , cenk gibi oynasa tufan sakat olmasa dee deilde solomon olsa pg mız boylemi olurdu son dakikaları böylemi oynardık bence murat hoca basketbolumuz geleceği için çok güzel hamleler yaptı kesinlikle devam edilmeli murat hoca ile ben bu sene maltepe maslak arasını 3 saat yol çekerek arşınladım tüm maçlarda ve diyorumki 2 mağlubiyet gördüm biri bjk maçı biride son telekom maçı murat hoca hem başarılı hemde duruşuyla galatasarayımıza yakışan bi hocadır herkeze saygılar muhabbetle
 
ha bide bu arada murat hocanın kesinlikle kalmak istediğini biliyorum ama yaöneticiler illede gönderecekse murat hoca ozaman gene bi gerçek galatasarylı galatasaray kültürü ile yetişmiş galatasaraylılığın ne demek olduğunu bilen orhun ene yi isterim ben
 
Tunç Altanlar' Alıntı:
[quote="Semih Ural":1f606s6w]bu ankete kesinlikle oy vermemekle birlikte en güzel cevabın anketin şu ana kadar sonuclarıyla verildiğini düsünüyorum.

Özyer'in 28 oy almasına kitlenme istersen karşısında 32 oy bilmiyorum baktın mı,bu anket sağlıklı değil zaten bir sürü nedenden dolayı...[/quote:1f606s6w]

ben ankete oy vermedim zaten bu kadar kitlencek olsam bi oy da kendim veririm
zaten Murat Hoca kalsın diye bi ısrarım da yok okursan yazılarımı
ama Galatasaraya 2 senesini vermiş, taraftarına saygı göstermiş dinlemiş her yerde başının tacı yapmış bi adama burdaki davranış biçimi ayıptır.

bence sen derin bi nefes al ve rahatla.. kitlenme böyle seylere :)
 
Neden Erman Kunter ?

Çünkü; Çağdaş ve göze hoş gelen bir basketbol anlayışına sahip.Gelenekçi değil yenilikçi.Otorite sahibi bir koç.Basketbol dünyasında Darüşşafaka'ya zamanında oynattığı Motion Offense sistemi ile ne kadar çağdaş bir basketbol alayışına sahip olduğunun en büyük göstergesidir.Fransa Milli Takımı için Adının telaffuz edilmesi bile büyük bir gururdur.Fransa da yaptıklarıda ortadadır.

Orada edindiği tecrübeler bile bize seviye atlatmaya yetecektir hele birde bütçemiz gözönüne alındığında şaha kalkarız.Elimizde bu kadar değerli koçlar varken popülizm yapmaya gerek yok ne yabancı koç'u,basketbol,futbol'a benzemez.
 
Bir kere Murat Özyer bizi 2.lige düşme tehlikesi olan bir takımı almış ve önüne şampiyonluk hedefi koymuştur.Olmayabilir herşey planlandığı gibi gitmez ama GS'nin gittikçe yükselen performansı,Avrupa'da oynayışı ve kadronun gittikçe kaliteleşmesinin en büyük sebebi Murat Özyer'dir.
 
Ahmed Salih' Alıntı:
Yazılan isimlere bakıyorum da hangisinin Murat Özyer'den fazlası var!?

Daha evvel belirttiğim gibi, içlerinden sadece Ergin Ataman, vizyonu olan ve başarıyı tekrar edebilen bir koçtur. Pini Gershon'un başarılarını da yadsıyamayız; fakat bu sezon 30 milyon dolar bütçesi olan Oliympiakos'taki performansını düşününüce insanın içi kararıyor! Diğer isimlerin hiçbirinin ciddi başarıları yoktur.

Erman Kunter diye yanan tutuşan arkadaşlar, Erman Kunter'in bugüne dek ne yaptığını, hangi kupayı kaldırdığını söylesin. Üstüne üstlük, Beşiktaş'ı küme düşürmüştür!... Kendisine saygımız var, ama oyunculuğu ile anterenörlüğü arasında da dağlar kadar fark var. Bunu görmek lazım!

Şayet Galatasaray'ın başarısını istiyorsanız, daha mantıklı çözümler üzerinde durun ki verdiğiniz çaba iş görsün. Yok, amacınız başka ise; Galatasaray basketbol takımını "abiler" ve "kardeşleri" yönetsin diyorsanız Galatasaray'a zarar verirsiniz... Madem bu işi bu kadar iyi biliyordunuz, neden bunca yıldır basketbol şubemiz bir milim öteye gidemedi diye sormazlar mı adama!

Galatasaray'ın menfaâtlerini kişisel meselelerimizle karıştırmayalım!

Dilerim, şube direktörümüz Ahmet Bey tüm bu verileri ve yapılanları en objektif şekilde değerlendirir ve Galatasaray'ın sadece bir yılını değil, gelecekteki başarılarını da düşünerek karar verir.


sevgili Ahmet

İnan yazdıklarını okuyunca burası neresi der gibi oluyorum bu iddaları yaparken senin basketbol bilgin konusunda yeterli bilgin olup olmadığı hakkında derin şüphe içindeyim.Eğer erman kunterin ne başarısı var diye sorarsan bütün basketbol camiası sana GÜLER o yüzden yazılarını yazmadan önce basketbol veyazacakların için bir araştırma yap.Daha önemlisi abiler kardeşler hakkında konuşmaya senin basketbol bilgin yetmez.Y ok yeter diyorsan daha önce sorduğum 10 adet soruyu dürüstçe yorumlarsan.Bizde senin kakkında fikirlerimiz bir nebze değişebilir .Artı bizim ne gibi kişisel menfaatimiz varmış onuda açıklarsan bizi memnun edersin .Tabi açıkladıklarını ispat edemezsen senden bu forumda ÖZÜR dilemeni bekliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst