Yeni Transferlerimiz

Erdem Türetken gerekli görevleri yerine getirebilecek iyi bir oyuncu. Henüz bugün geldiğini öğrendiğim diğer transferimiz Cüneyt Erden ise mükemmel bir transfer olmuş. Takımı çok iyi oynatan ve gerektiği yerlerde kendisi de sorumluluk alarak oynayan Türkiye'nin en iyi yerli guardlarından bir tanesi Cüneyt. Mükemmel bir transfer olmuş. İnşallah beklentilerimizi boşa çıkarmaz ve başarılı olur.

Hem Erdem hemde Cüneyt Galatasarayımıza hoşgeldi...

Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Cüneyt'in en takdir ettiğim yanı seyircinin yuhaladığı anlada çıkıp eli titremeden şutları atması ve genelde sokması.

Geçen sene kötü bir sezon geçirde desekte ben 2 Efes-FbÜlker maçına da gittim.Tahmin edersiniz ki ikisin de de Fener taraftarı salonu doldumuştu.Ama Cüneyt hç çekinmeden şutları sokuyordu.Takımını çok iyi yönetiyordu.Bu yönüylede winner bir oyuncu aldık dyebilirim.

Doğan bende biraz ezbere konuştum inşalah bana da kızmazsın. :p :)

ya bak sinirlendim yine,Gokce nasil konusuyosun yaaa :) :) :D

yaa ben o arkadasa bisi demedimki oyle geldi bana hani su macini gordum sole oynadi vs demedigi icin oyle geldi yoksa bir suclama degildi yanlis ansilmasin.

cuneyt iyi transfer ama yası ilerlemiş bi oyuncu ve son ülker maclarındaki performansı cok kötüydü insallah erdemle birlikte takımımıza yararlı olurlar

cüneyt ii transfer diyebilirim ama erdem türetken son derece gereksiz ve yanlış.nie aldılar?
erdem türetkenin olduğu bi takım final oynayamaz.O anca daçka gibi 8-9 zorlayan takımlarda oynayabilir.Serbest atışlarda bile başarısız.ve bu oyuncu guard.BÜYÜK ÇELİŞKİ...

Re:

desean_15' Alıntı:
cüneyt ii transfer diyebilirim ama erdem türetken son derece gereksiz ve yanlış.nie aldılar?
erdem türetkenin olduğu bi takım final oynayamaz.O anca daçka gibi 8-9 zorlayan takımlarda oynayabilir.Serbest atışlarda bile başarısız.ve bu oyuncu guard.BÜYÜK ÇELİŞKİ...
Erdem 3 numara yani small forvet.Zaten ilk 5'te önünde bir yabancı oynayacak.Ayrıca kendimizden bütçe olarak yüksek ve kaliteli takımları zorlamak için Erdem gibi bozucu oyunculara ihtiyaç var.Bence gayet iyi bir transfer.
Cüneyt sürpriz oldu benim için.Heyecan verici bir iş yaptık.Geçen sezonki final serisine takılmayalım Cüneyt'i konuşurken.O seride Efes'te ayakta kalan tek bir isim bile yoktu.
Bir de gördüğüm kadarıyla gereksiz bir Mitchell-Cüneyt polemiği başlamış.Bana göre ikisi de kalsın.Yabancı kontenjanı da 3+2 olmuşken Mitchell'dan daha iyisini bulamayız bench için.Cüneyt-Mitchell ikilisinin ezileceğini hiç sanmıyorum.Ama ekstra bir guard alınabilecekse durumlar değişir.

İkisi beraber kalabilirler, Mitchell'ın yanına başka bir başarılı gard da getirilebilir - önerilen oyuncular ciddi adamlar- , yabancı kontenjanını başka yerlere de kullanabilirler. Sanırım Murat Hocanın dönmesi beklenencek

Siz burda darrell mitchell'i konuşuyosunuz ama eminim onun bu konuşmalardan haberi yoktur.Çünkü bunlar yabancı oyuncu.Parayı verirsen gelir bizimle birlikte tek pota bile maç yapar.Onur mitchell gibisini bulamyız demiş.tmm mitchell türkiye standartlarında ii sayılabilir.ii oyuncuda olabilir.AMA MİTCHELL GİBİ OYUNCU Bİ TON OYUNCU WAR.parayı veririz alırız aynısından sadece ismi darrell olmazda,jamie olur.bunları tartışma sırası değil.şimdi sıra türk oyuncuları bitirmekte.Ama erdem türetkenin ne kadar bozucu olduğunu görücez.Beşiktaşta 2sene önce adam maç başı 3dk süre aldı düşün artık beşiktaşın en ii yılında...

Yalnız cumlelerı ıyı okursan boyle sacmalarda bulunmazsın Onur un soyledıgı Mutchell gıbı yedek guard bulamayız demıs 3+2 cıktıktan sonra. Bıraz daha guzel okumanı rıca edeyıorum. Ayrıca Erdem den beklentiler önemli cıksın ucluk atsın smac yapsın mac alsın beklnetım yok.
Aldıgı surelerde yaptıgı savunmayla mucadelesıyle takıma hırs kazandırmasıdır benım beklnetım.
Kusura bakma ama basketbolu bıraz takıp ederde konusursak ıyı olur.O sene Erdem i Gs de oynatsan kac dakıka sure alırdı dıye sana sormak ıstıyorum.
Ayrıca Bjk kadrosununda o sene ne kadar ıyı oldgunu Erdemın ıse orda ana gorevının savunma oldugnu dolasıyla hucumda pasıf kaldıgını rahtalıkla gorebılırdın.
Elestırmek ıcın elestırmeyın lutfen ...

Re:

desean_15' Alıntı:
Siz burda darrell mitchell'i konuşuyosunuz ama eminim onun bu konuşmalardan haberi yoktur.Çünkü bunlar yabancı oyuncu.Parayı verirsen gelir bizimle birlikte tek pota bile maç yapar.Onur mitchell gibisini bulamyız demiş.tmm mitchell türkiye standartlarında ii sayılabilir.ii oyuncuda olabilir.AMA MİTCHELL GİBİ OYUNCU Bİ TON OYUNCU WAR.parayı veririz alırız aynısından sadece ismi darrell olmazda,jamie olur.bunları tartışma sırası değil.şimdi sıra türk oyuncuları bitirmekte.Ama erdem türetkenin ne kadar bozucu olduğunu görücez.Beşiktaşta 2sene önce adam maç başı 3dk süre aldı düşün artık beşiktaşın en ii yılında...
O zaman 2 sene önce takımımızda oynayan ve senin kullanıcı adın da ismi geçen Desean Hadley'de kötü oyuncuydu. Adamın çift haneli sayılar ürettiğini nerdeyse hiç görmedik ama süper bir savunması vardı. Desean'ı geçen seneki kadromuzda kim görmek istemezdi? Yada şöyle sorayım. Sen geçen seneki kadromuzda Desean'ı görmek istemez miydin? Cevabın tabiki evet olacaktır. Ve eğer cevabın evet ise Erdem Türetken'in bu takımda işi yok gibisinden şeyler söyleyemezsin. Erdem iyi bir yerli oyuncudur. Biz zaten Erdem'i ilk 5'te görmeyeceğiz. Rakibin oyununun engellenmesi gerektiği, rakibin iyi oynadığı anlarda Erdem savunmasıyla rakibin oyununu bozacaktır. Hücumda değil ama savunmada önemli görevler üstlenecektir ve eminim ki Galatasarayımıza büyük katkılar yapacaktır.

bazi arkadaslar 12 kisilik kadronun hepsinin bodiroga fln olmasini istiyor herelde ve boyle bir beklentileri var.hem yildiz olsun hem sayi hem defasn yapsin hem smacida donerek vursun boyu 2 metre olsun ama guard olsun.her takimin gorev adamlarina ihtiyaci vardir unutmayn. Bu sebepten oyuncu begenmiyorlar benim tavsiyem biraz basket gozuyle olaylara bakmaniz yorum yapmis olmak icin degil.

Re:

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
bazi arkadaslar 12 kisilik kadronun hepsinin bodiroga fln olmasini istiyor herelde ve boyle bir beklentileri var.hem yildiz olsun hem sayi hem defasn yapsin hem smacida donerek vursun boyu 2 metre olsun ama guard olsun.her takimin gorev adamlarina ihtiyaci vardir unutmayn. Bu sebepten oyuncu begenmiyorlar benim tavsiyem biraz basket gozuyle olaylara bakmaniz yorum yapmis olmak icin degil.
Yalnız Doğan bu sölediğin tamımlar Bodiroga değil T-mac,Kobe,Vince,Carmelo,Lebron filan oluyor. :)

Doğan'a katılıyorum.Zaten zafer yolunu getirenler hep görev adamlarıdır.Son örnek Ömer Onan.

Re: Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":e739e]bazi arkadaslar 12 kisilik kadronun hepsinin bodiroga fln olmasini istiyor herelde ve boyle bir beklentileri var.hem yildiz olsun hem sayi hem defasn yapsin hem smacida donerek vursun boyu 2 metre olsun ama guard olsun.her takimin gorev adamlarina ihtiyaci vardir unutmayn. Bu sebepten oyuncu begenmiyorlar benim tavsiyem biraz basket gozuyle olaylara bakmaniz yorum yapmis olmak icin degil.
Yalnız Doğan bu sölediğin tamımlar Bodiroga değil T-mac,Kobe,Vince,Carmelo,Lebron filan oluyor. :)

Doğan'a katılıyorum.Zaten zafer yolunu getirenler hep görev adamlarıdır.Son örnek Ömer Onan.[/quote:e739e]doğan'la feci ittifak kurdun gökçe :D :D :D
süper asist yapıyorsunuz birbirinize gözüm üzerinizde :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Emre Özdoğan' Alıntı:
[quote="desean_15":8a522]Siz burda darrell mitchell'i konuşuyosunuz ama eminim onun bu konuşmalardan haberi yoktur.Çünkü bunlar yabancı oyuncu.Parayı verirsen gelir bizimle birlikte tek pota bile maç yapar.Onur mitchell gibisini bulamyız demiş.tmm mitchell türkiye standartlarında ii sayılabilir.ii oyuncuda olabilir.AMA MİTCHELL GİBİ OYUNCU Bİ TON OYUNCU WAR.parayı veririz alırız aynısından sadece ismi darrell olmazda,jamie olur.bunları tartışma sırası değil.şimdi sıra türk oyuncuları bitirmekte.Ama erdem türetkenin ne kadar bozucu olduğunu görücez.Beşiktaşta 2sene önce adam maç başı 3dk süre aldı düşün artık beşiktaşın en ii yılında...
O zaman 2 sene önce takımımızda oynayan ve senin kullanıcı adın da ismi geçen Desean Hadley'de kötü oyuncuydu. Adamın çift haneli sayılar ürettiğini nerdeyse hiç görmedik ama süper bir savunması vardı. Desean'ı geçen seneki kadromuzda kim görmek istemezdi? Yada şöyle sorayım. Sen geçen seneki kadromuzda Desean'ı görmek istemez miydin? Cevabın tabiki evet olacaktır. Ve eğer cevabın evet ise Erdem Türetken'in bu takımda işi yok gibisinden şeyler söyleyemezsin. Erdem iyi bir yerli oyuncudur. Biz zaten Erdem'i ilk 5'te görmeyeceğiz. Rakibin oyununun engellenmesi gerektiği, rakibin iyi oynadığı anlarda Erdem savunmasıyla rakibin oyununu bozacaktır. Hücumda değil ama savunmada önemli görevler üstlenecektir ve eminim ki Galatasarayımıza büyük katkılar yapacaktır.[/quote:8a522]

1-)desean hadley ile erdem türetkeni bir tutamayız ki..erdem türetken desean hadleyin yarısı kadar zıplayabilrmi?
2-)ya da onun kadar hızlı ilk adıma sahip mi?
3-)Kadroya erdem türetkenin alınması ii bi tercih değil.En azından bana göre.Sezon başlayınca görürüz.Ben arkadaşlardan özür dilemeye razıyım
NOT!:Ayrıca desean hadley sezon boyunca yapılan tüm maçlarda 11 kez çift haneli sayılara ulaşmıştır.
Erdem türetken ise o sezon sadece 1maçta çift haneli sayılara ulaşmış(itü karşısında)

desean_15' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":c38c5][quote="desean_15":c38c5]Siz burda darrell mitchell'i konuşuyosunuz ama eminim onun bu konuşmalardan haberi yoktur.Çünkü bunlar yabancı oyuncu.Parayı verirsen gelir bizimle birlikte tek pota bile maç yapar.Onur mitchell gibisini bulamyız demiş.tmm mitchell türkiye standartlarında ii sayılabilir.ii oyuncuda olabilir.AMA MİTCHELL GİBİ OYUNCU Bİ TON OYUNCU WAR.parayı veririz alırız aynısından sadece ismi darrell olmazda,jamie olur.bunları tartışma sırası değil.şimdi sıra türk oyuncuları bitirmekte.Ama erdem türetkenin ne kadar bozucu olduğunu görücez.Beşiktaşta 2sene önce adam maç başı 3dk süre aldı düşün artık beşiktaşın en ii yılında...
O zaman 2 sene önce takımımızda oynayan ve senin kullanıcı adın da ismi geçen Desean Hadley'de kötü oyuncuydu. Adamın çift haneli sayılar ürettiğini nerdeyse hiç görmedik ama süper bir savunması vardı. Desean'ı geçen seneki kadromuzda kim görmek istemezdi? Yada şöyle sorayım. Sen geçen seneki kadromuzda Desean'ı görmek istemez miydin? Cevabın tabiki evet olacaktır. Ve eğer cevabın evet ise Erdem Türetken'in bu takımda işi yok gibisinden şeyler söyleyemezsin. Erdem iyi bir yerli oyuncudur. Biz zaten Erdem'i ilk 5'te görmeyeceğiz. Rakibin oyununun engellenmesi gerektiği, rakibin iyi oynadığı anlarda Erdem savunmasıyla rakibin oyununu bozacaktır. Hücumda değil ama savunmada önemli görevler üstlenecektir ve eminim ki Galatasarayımıza büyük katkılar yapacaktır.[/quote:c38c5]

1-)desean hadley ile erdem türetkeni bir tutamayız ki..erdem türetken desean hadleyin yarısı kadar zıplayabilrmi?
3-)Kadroya erdem türetkenin alınması ii bi tercih değil.En azından bana göre.Sezon başlayınca görürüz.Ben arkadaşlardan özür dilemeye razıyım
NOT!:Ayrıca desean hadley sezon boyunca yapılan tüm maçlarda 11 kez çift haneli sayılara ulaşmıştır.
Erdem türetken ise o sezon sadece 1maçta çift haneli sayılara ulaşmış(itü karşısında)[/quote:c38c5]Desean Hadley Erdem Türetken'den daha iyi bir oyuncu tartışmak yersiz.

Galatasaray Cafe Crown'un, E.Pilsen'den transferi Cüneyt Erden, iddialı konuştu.
09.07.2007

Galatasaray Cafe Crown?un, Efes Pilsen?den transfer ettiği Cüneyt Erden, FANATİK?in konuğu oldu, Sarı-Kırmızılı camiada bu sezon çok büyük zaferler kazanacakları iddiasında bulundu.

Cüneyt Erden... Tofaş alt yapısından yetişen ve Bursa ekibinin efsane kadrosunda kendisine yer bulabilen bir isimdi. Kulüp, A Takım faaliyetlerine son verince, Telekom?a transfer oldu ve kariyerini Ankara?da devam ettirdi. Bir sonraki durağı ise Karşıyaka?ydı. İzmir?de işler umduğu gibi gitmeyince sezona İstanbul?da devam etti ve Daçka?ya takas yoluyla transfer edildi. Yeşil-Siyahlı ekipte kariyerinin en parlak günlerini geçirirken, 3 sezon üst üste gösterdiği üstün performans Ülker?in dikkatini çekti. Turuncu-Yeşilli ekipte bir sezon yer alan ve şampiyonlukta önemli rol oynayan Cüneyt, sezon bitiminde Efes?ten aldığı cazip teklifi değerlendirdi ve Lacivert-Beyazlı takıma geçti. Ancak Efes forması altında istediği süreyi alamadı, gerçek oyununu oynayamadı. Lacivert- Beyazlı kulüp, ikinci yıl opsiyonunu kullanmayacağını açıklayınca, ligimizin tecrübeli guardlarından birisi olan Cüneyt, Galatasaray Cafe Crown ile anlaştı.

?Seyirci beni ateşler?
İlk kez, çok büyük bir taraftar kitlesinin önünde basketbol oynama fırsatı yakalayacağını söyleyen Cüneyt, ?Geçen sezon Fenerbahçe-Efes serisinde gördük ki, bir takımın taraftarı arkasında olduğu zaman, oyuncular çok daha hırslı oynuyor. Geçen yıl finalde sanki 8?e 5 oynadık. Bu kez seyirciyle oynayan takımda olacağım. Büyük hedeflerin bir parçası olmak insanı hep motive eder. Bu nedenle çok iyi bir ortama geldiğimi düşünüyorum? dedi.

Baskı olacağını biliyorum
Sarı-Kırmızılı camianın geçen senenin ardından bu sezon daha yukarıları hedeflediğini ve bunu başaracaklarına inandığını söyleyen başarılı oyuncu, ?Camianın benden beklentilerini bilmek üzerimde tabii ki bir baskı yaratacak. Ancak bu baskı olumlu olacak. Ben Galatasaray ile anlaşmadan coachumuz ve menacerimizle görüştüm. Takımın planlarını ve hedeflerini onlardan da dinledim ve bunlar bana çok mantıklı geldi. Bu nedenle de kariyerimi bu takımda sürdürmek istedim. Takımımızın hem ligde, hem de Avrupa?da iddialı olacağını düşünürsek maçlarımızın bu sezon çok renkli geçeceği kesin. Özellikle geçen sezon Fenerbahçe?nin sezonu şampiyon bitirmesi, iki kulüp arasındaki rekabeti artıracak ve iki takım seyircisi de salona daha heyecanlı gelecektir? diye konuştu.

?Kaybetmeyi hiç sevmem?
Saha dışında çok sakin bir yaşam tarzı olduğunu ve bütün vaktini eşi ve çocuklarına ayırdığını, saha içinde ise kesinlikle farklı bir kimliğe büründüğünü ve kaybetmeyi hiç sevmediği anlatan Cüneyt, milli takım hedeflerinin de hâlâ devam ettiğini vurgulayarak şunları söyledi: Tanjeviç?in kafasında bir oyun sistemi var ve ona saygı duyuyorum. Yalnız bu sezon Tanjeviç, ligdeki performanslarına göre, kadroya yeni isimler kattı. Ömer ve Tutku gibi... Ancak geçen yıl bunu yapmamıştı. Ben Galatasaray?daki performansımla, Milli Takım formasını ileride yeniden giyebileceğine inanıyorum.

Ümit AVCI-fanatik

desean_15' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":f53b8][quote="desean_15":f53b8]Siz burda darrell mitchell'i konuşuyosunuz ama eminim onun bu konuşmalardan haberi yoktur.Çünkü bunlar yabancı oyuncu.Parayı verirsen gelir bizimle birlikte tek pota bile maç yapar.Onur mitchell gibisini bulamyız demiş.tmm mitchell türkiye standartlarında ii sayılabilir.ii oyuncuda olabilir.AMA MİTCHELL GİBİ OYUNCU Bİ TON OYUNCU WAR.parayı veririz alırız aynısından sadece ismi darrell olmazda,jamie olur.bunları tartışma sırası değil.şimdi sıra türk oyuncuları bitirmekte.Ama erdem türetkenin ne kadar bozucu olduğunu görücez.Beşiktaşta 2sene önce adam maç başı 3dk süre aldı düşün artık beşiktaşın en ii yılında...
O zaman 2 sene önce takımımızda oynayan ve senin kullanıcı adın da ismi geçen Desean Hadley'de kötü oyuncuydu. Adamın çift haneli sayılar ürettiğini nerdeyse hiç görmedik ama süper bir savunması vardı. Desean'ı geçen seneki kadromuzda kim görmek istemezdi? Yada şöyle sorayım. Sen geçen seneki kadromuzda Desean'ı görmek istemez miydin? Cevabın tabiki evet olacaktır. Ve eğer cevabın evet ise Erdem Türetken'in bu takımda işi yok gibisinden şeyler söyleyemezsin. Erdem iyi bir yerli oyuncudur. Biz zaten Erdem'i ilk 5'te görmeyeceğiz. Rakibin oyununun engellenmesi gerektiği, rakibin iyi oynadığı anlarda Erdem savunmasıyla rakibin oyununu bozacaktır. Hücumda değil ama savunmada önemli görevler üstlenecektir ve eminim ki Galatasarayımıza büyük katkılar yapacaktır.[/quote:f53b8]

Erdem türetken ise o sezon sadece 1maçta çift haneli sayılara ulaşmış(itü karşısında)[/quote:f53b8]
O zaman git takıma Desean Hadley'i transfer et bakalım kolaysa. 1-2-3 diye sıralamışsın bazı sorular sormuşsun. Tamam belki Erdem, Desean kadar zıplayamaz yada onun kadar hızlı ilk adıma sahip değil ama bende sana birşey sormak istiyorum. Desean, Erdem'in aldığı yıllık ücreti kabul eder mi sence? Yabancı oyuncuyla yerli oyuncu çok farklıdır. Yabancı oyuncu öyle az bir paraya oynamak istemez. Yerli oyuncu ise büyük paralar talep etmez, o takımın koçuna, o takımın hedeflerine, o takımın seyircisine filan bakar. Bu arada ben sana Erdem, Desean'dan daha iyidir gibi birşeyler söylemişim sanki de gelmişsin bana burda Desean'la Erdem'i kıyaslıyorsun. Elbette ki bana göre de Desean daha iyi bir oyuncu ama Desean'ı çok kolay getiremezsin bizim takıma. Erdem'in transferi ise çok zor olmamıştır tahminimce. Ayrıca Erdem'in oyun yapısına baktığımızda onun gibi çok az oyuncu var Türkiye'de ve o oyuncuları bizim takıma getirmek yine çok kolay olmaz. Bu yüzden Erdem alındı. Çokta başarılı olacaktır eminim.

Eyüp abi;
Ben Desean, Erdem'den daha iyi bir oyuncudur yada daha kötü bir oyuncudur demedim ki. :? Sadece Erdem'in oyun yapısının Desean'a benzediğini söyledim ve Desean başarılı olduğuna göre Erdem'de başarılı olur demeye çalıştım. Yoksa bende biliyorum Desean, Erdem'den daha iyi bir oyuncu fakat Desean'ın alınması zor olduğuna göre onun yerli versiyonu diyebileceğimiz Erdem'in alınması iyi oldu.