Arda Öztürk' Alıntı:yani herşey oyuncunun içinde bitiyor
bide senn szlerine birşeyler daha eklemek istiyorum bu sezon bence ve kesinlikle takımımızın hüüzüm rotasyonu pota altı olmalı onun için 3 numaraya gelecek oyuncunun takım oyuncusu olması gerekir ve diğer yabancınında 4 ve 5 numarada oynası gerekir diye düşünüyorum o zman bu takım tadından yenmez gerçektenOnur UNCU' Alıntı:Hüseyin Beşok transferi bomba.Zaman zaman ismi geçse de hiç ihtimal vermiyordum.TBL'de sezonun en önemli transferlerinden birini yaptık.Şampiyonluk telafuz edilebilir artık.
Avery ve Gaines ULEB için doğru isimler.ULEB ve Euroleague'deki istatistikleri gayet iyi.İkisinin de önemli katkıları olacak tır bu sezon.
Bir de iyi 3 numara alınırsa tadından yenmez bu takım.
bide senn szlerine birşeyler daha eklemek istiyorum bu sezon bence ve kesinlikle takımımızın hüüzüm rotasyonu pota altı olmalı onun için 3 numaraya gelecek oyuncunun takım oyuncusu olması gerekir ve diğer yabancınında 4 ve 5 numarada oynası gerekir diye düşünüyorum o zman bu takım tadından yenmez gerçekten [/quote:425fc]Birde tribünleri doldurdukmu tamamdırOnur Karakuzu' Alıntı:[quote="Onur UNCU":425fc]Hüseyin Beşok transferi bomba.Zaman zaman ismi geçse de hiç ihtimal vermiyordum.TBL'de sezonun en önemli transferlerinden birini yaptık.Şampiyonluk telafuz edilebilir artık.
Avery ve Gaines ULEB için doğru isimler.ULEB ve Euroleague'deki istatistikleri gayet iyi.İkisinin de önemli katkıları olacak tır bu sezon.
Bir de iyi 3 numara alınırsa tadından yenmez bu takım.