Yeni Transferlerimiz

bu takıma randy livingston gibi bir adam geldi ama oynamadıktan sonra neye yarar oyuncunun içinde bişeler olması gerektiğine inanıyorum

randy bizden sonra gittiği takımda 13 sayı 12 asist ortalamasıyla yanlış hatrlamıyorsam bullsle kontrat yapmıştı
 
Doğru hatırlıyorsun.Sanırım CBA e gitmişti bizden ve 2. veya 3. maçında 17 asist yapıp bütün dikkatleri üzerine çekmişti.Daha sonra Bulls la önce bir 10 gün sonra bir 10 gün daha kontrat imzaladı.Sonrada yarım sezona çıktı bu kontrat.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
yani herşey oyuncunun içinde bitiyor

Oyuncunun içinde önce,coachun kullanmasından geçiyor bence.Eğer takımı oynatan guardın iyi bir performans sergilemesini bekliyorsak,belli bir sisteme sahip olmamız lazım.Hatırlarsan Livingston döneminde bu konuda ciddi sıkıntılarımız vardı.
 
Bir takımın kilit oyuncuları 1-5 olur derlerdi hep. Eğer Hüseyin gelirse(çok büyük ihtimal) Avery-Hüseyin çok iyi olur. Avery playmaker yönü ile hücumda opsiyonlarımıza iyi pozisyonlar hazırlyacaktır. Bu arada yanılmıyorsam Avery geçen sene ULEB'te en iyi serbest atış atan oyunculardan biriydi...
 
Avery-Tufan-?-Charles Gaines-Hüseyin.Beşok
3 numara'ya çok kaliteli bir oyuncu almalıyız Hüseyin'i alırsak 5 numara almamıza gerek kalmayacak o yüzden birde 2 numara alabiliriz yabancı olarak..
 
aslinda 2 numaradan ziyade çok sağlam,gerektiğinde skor yükünü çekebilecek bir oyuncu daha çok işimizi görür
tabi öncelikli larak diyorum hüseyin'de gelirse 2 numarayada düşünülebilir
 
Bence öncelik 3 numaraya verilmeli 2 numara da tufan ve murat var gerekirse avery'de 2 numara oynayabilir öbür yabancı hakkımızda 4-5 oynayabilen bir oyuncu dan yana kullanmalıyız , beşinci
yabancı hakkımızı 2 numara dan yana kullanabilirz.
 
Hüseyin Beşok, Galatasaray Cafe Crown'da

pic082007_28.jpg


Yeni sezon öncesi önemli transferler yapan Galatasaray Cafe Crown, milli oyuncu Hüseyin Beşok ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Center mevkiinde görev yapan Beşok, geçen sezon Polonya şampiyonu Prokom Trefl Sopot takımında forma giyiyordu. 2.12 metre boyundaki oyuncumuz, Polonya Ligi'nde 39 maçta ortalama 18 dakika süre alırken 9.5 sayı - 5.3 ribaund - 1.8 asist - 1 blok ortalaması tutturdu.

Hüseyin Beşok, 2005 - 2006 sezonunda ise Fransa şampiyonu Le Mans takımına özellikle final maçında büyük katkı yaparken, 20 dakikada 26 sayı - 3 ribaunt - 2 asistle yıldızlaştı. Beşok, aynı sezon ULEB Cup'ta 13.6 sayı - 7.2 ribaund - 2.4 asist ve 1.3 top çalma ile göz doldurdu.

Yurt dışı kariyerine 2001 yılında İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımında başlayan ve o günden beri birçok kupa kazanan milli oyuncu, Karşıyaka altyapısında yetişti. 19 yaşında Efes Pilsen'e transfer oldu, 1996'da Koraç Kupası'nı kazanan kadroda yer aldı.

Hüseyin Beşok
Mevki: Center
Doğum Tarihi: 2 Ağustos 1975
Geldiği Takım: Prokom Trefl Sopot (Polonya)
Boyu: 2.12 m
 
Hüseyin Beşok transferi bomba.Zaman zaman ismi geçse de hiç ihtimal vermiyordum.TBL'de sezonun en önemli transferlerinden birini yaptık.Şampiyonluk telafuz edilebilir artık.
Avery ve Gaines ULEB için doğru isimler.ULEB ve Euroleague'deki istatistikleri gayet iyi.İkisinin de önemli katkıları olacak tır bu sezon.
Bir de iyi 3 numara alınırsa tadından yenmez bu takım.
 
Onur UNCU' Alıntı:
Hüseyin Beşok transferi bomba.Zaman zaman ismi geçse de hiç ihtimal vermiyordum.TBL'de sezonun en önemli transferlerinden birini yaptık.Şampiyonluk telafuz edilebilir artık.
Avery ve Gaines ULEB için doğru isimler.ULEB ve Euroleague'deki istatistikleri gayet iyi.İkisinin de önemli katkıları olacak tır bu sezon.
Bir de iyi 3 numara alınırsa tadından yenmez bu takım.
bide senn szlerine birşeyler daha eklemek istiyorum bu sezon bence ve kesinlikle takımımızın hüüzüm rotasyonu pota altı olmalı onun için 3 numaraya gelecek oyuncunun takım oyuncusu olması gerekir ve diğer yabancınında 4 ve 5 numarada oynası gerekir diye düşünüyorum o zman bu takım tadından yenmez gerçekten :D
 
Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Onur UNCU":425fc]Hüseyin Beşok transferi bomba.Zaman zaman ismi geçse de hiç ihtimal vermiyordum.TBL'de sezonun en önemli transferlerinden birini yaptık.Şampiyonluk telafuz edilebilir artık.
Avery ve Gaines ULEB için doğru isimler.ULEB ve Euroleague'deki istatistikleri gayet iyi.İkisinin de önemli katkıları olacak tır bu sezon.
Bir de iyi 3 numara alınırsa tadından yenmez bu takım.
bide senn szlerine birşeyler daha eklemek istiyorum bu sezon bence ve kesinlikle takımımızın hüüzüm rotasyonu pota altı olmalı onun için 3 numaraya gelecek oyuncunun takım oyuncusu olması gerekir ve diğer yabancınında 4 ve 5 numarada oynası gerekir diye düşünüyorum o zman bu takım tadından yenmez gerçekten :D[/quote:425fc]Birde tribünleri doldurdukmu tamamdır :)
 
Sakatliklanmadan once Avrupa'nin en iyi pivotlarindan biriydi, sakatlik sonrasi eski ayak cabuklugunu biraz kaybetmis olsa bile halen en onemli birkac Turk uzundan birisi. Cuneyt ve Huseyin'in katilimiyla yerli oyuncularimizin seviyesi cok yukseldi.

Bu takimin su an acil ihtiyaci, skoru da sirtlayabilecek cok iyi bir yabanci 3 numara.

4. yabanci olarak da bence oncelikle savunmasi cok guclu, hucumda ego problemi bulunmayan, benchte oturdugu dakikalari dert etmeyen, 2-3 oynamabilen iyi forvete ihtiyacimiz var. Gecitigmiz yil Fener'de oynayan Eddi Basden bence bizim 4. yabanci icin ideal secim olur.
 
Basden bence aradığımız oyuncu değil fakat yararlı bir adam...3 numaraya gelecek adamın dribblingi olmasa da olur.isabetli şut atsa yeter bana.tam bir şutör bulmalıyız
 
2-3 oynayacak birini aradığımız için driplingi de olmalı hem içerden hem dışardan sayı bulmalı 3 numaranın işlevi hem içerden hem dışardan oynaması ve skor bulmasıdır
 
Pota Altına Aldığımız 2 Oyuncuda Üst Seviye oyuncular Gaines'te Hüseyin'de kalileti oyuncular.Hüseyin Takımımıza Son Yıllarda Gelen En iyi Pivot.Gaines çok atletik bir oyuncu seyirciyi çoşturmayı seven bir oyuncu takımımıza çok yararı olacaktır.Cüneyt erden ve avery takımızda çok işler başaracak.Cüneyt gerçekten Türkiye'nin yetiştirdiği ender guardlardan biri ve en verimli döneminde bize geldi çok iyi bir transfer gerçekleştirdik cüneyt'i takıma katarak.Avery Avrupa tecrübesi olan bir oyuncu aradığımız guard diyebiliriz.Şimdi Sırada 2 oyuncu transferimiz var bunlardan biri 2 numaraya diğeride hem 3 hem 4 oynayabilen bir oyuncu olmalı.Takımımıza gelecek bu iki oyuncudan birinin savunma yönü diğerininde skor yönü kuvvetli olmalı..
 

Üst