Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

Böyle bir şeyin olmadığını düşünüyorum. Eğer ki olmuşsa da bu hoca ile görüşülerek ve kendi isteği doğrultusunda yapılmıştır. Bu konuda yönetime kızmam, kızanları da anlamam.

Anlaşılan o ki bize uzun vadeli planlar ve büyük hedefler biraz büyük geldi. Bu saçma haberin mantığını çözebilecek olan biri var mı? Oktay Mahmuti 70 yaşına gelse anlarım da en verimli çağında neden parkeden ayrılıp tribüne çıksın? Böyle bir şey varsa ben istemem Oktay Mahmuti ya kalmalıdır ya da gidip Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmelidir. Ya da milli takımın başına geçmelidir. Başka bir tercih olmamalı. Ceo luk filan başka iş. Bu olay eğer Hakan ütünberk2in ayağını kaydırma işiyse bu da bambaşka saçma. Herşey süper giderken bu saçmalık olmaz umarım. Yemin ederim ağlıcam sinirden.

Can İşbakan, Oktay hocayla görüşmüştü geçenlerde. Hatta Taurasi gibi bir hamle geliyor demişti, şimdi bu bomba patladı. Zdovc iyi yada kötü hoca olmasına girmiyorum yapılan sistem mantıklı gelmiyor.

Ben hic hocanin istegi falan olduguna inanmiyorum bu kabul edilemez birsey ya bu kadar hersey yolundayken bide. Camia nin demekki yine golge adamlari el atmis buraya da simdi daha agir seyler yazicamda ceza alicaz en azindan cezayi resmi aciklamaya sakliyorum

Cem Akdağ Ceo,Oktay hoca antrenör olmalı kesinlikle..Cem Akdağ-Oktay Mahmuti-Hakan Üstünberk üçlüsü çok büyük işler yapar..

Ayrıca bu haber doğru çıkmazsa Can İşbakan'a ağır bi tepki gerekiyo.

Basketbol Şube sorumlumuzun aynı olmasından dolayı Hakan Üstünberk'e güveniyorum ben. Bu oluşumu o başlattı, ve sonuç almış bu kadar taktir edilirken kendi ayağına kurşun sıkacağını sanmıyorum açıkçası.

Bence böyle bir olay yok, daha 43 yaşında, bu kadar değerli bir koçun, oyunun aksiyon tarafından çekileceğini düşünmüyorum. Hele hele bizle şampiyonluk yaşamadan.

Zdovc bu sene Olimpijada müthiş iş yaptı ama sloven olduğu için kendi ülkesinin takımında başarılı olması normal.

Fianl maçından sonra twitterda Bilgin Gökberk , Oktay hocanın ceo olacağını söylemişti

şakamısınız ya iyi güzel giden bişey neden ellenir anlamıyorum ya bırakın işte oktay hoca ne güzel gidiyo adam bu sene neler neler yapto ceo ne ya

Arkadaşlar sizce böyle birşey varsa bile bunu Oktay Hoca'ya zorla kabul ettirebilmemiz mümkün mü?Onun gibi karakter sahibi ve kişilikli bir insana bizim yönetimimizin zorla birşey kabul ettirmesi mümkün değil.Böyle birşey varsa kesin Oktay Mahmuti tercih etmiştir.Yine de gelişmeleri nedenleri ve sonuçlarıyla anlayarak takip etmemiz gerekiyor.

Bu şubenin başına biri gerekliydi Aydın Örs gibi, bunu daha önce de dile getirmiştik.

Ama bunu söylerken biz Cem Akdağ'ı şubenin başında istiyorduk, ya da yine o yönde birini. Eğer Oktay Hoca çok istekli olmamasına rağmen böyle bir şey yapıldıysa yazıklar olsun.

Ama bunu Oktay Hoca istiyorsa bile yine vazgeçirmek lazım. Bu sene hakemlerden ve federasyondan nasıl dert yandığını biliyoruz hocamızın. Onlara karşı masa başından değil de parke üstünden cevap vermesi gerek.

#mahmutiparkedekal