Eğer bu iş ciddiyse, Oktay Hoca'nın oluru ve isteği varsa, saygı duyarım. Yapılacak bir şey yok. Sadece daha 43 yaşında olan, bu kadar değerli bir koçun, taraftarca parke üzerinde bu kadar saygı görüp, güven uyandırırken, işin aksiyon tarafından geri çekilmesine anlam veremedim. Şu aşamada zaten şubede istese hem yönetim kademesinde istediğini yapabilirdi hem de parke üzerinde. Bu aşamada bu daha doğru olurdu gibi geliyor. Daha yeni başlanılmış bir yapılanma var. İlk senesinde önemli işler yaptık ama henüz oturtulmuş tam bir düzen yok. Oktay Mahmuti'nin takımı diyebileceğimiz bir takım gördük ama bu henüz şubenin genlerine parkede işledi mi, bunu bilemeyiz. Bence en azından planlanan 3 seneyi parkede koç olarak geçirmeli. Bu aşamda böyle bir şeye hiç ama hiç gerek görmüyorum. Yani Oktay Hoca'nın da oluruna ve isteğine anlam veremedim. Yapacağı şube yönetiminden ve yöneticiliğinden zerre şüphem yok ama bu kadar erken, işler tam rayına girmeden olmalı mıydı? Hem bizim için daha ilk seneden sonra böyle bir düzene geçiş yapmak hem de Oktay Hoca gibi üst sınıf bir koçun, 43 yaşında böyle bir düşünceye kapılması...
Neyse olay netleştiğinde, açıklamalar geldiğinde, daha net bir şeyler karalayabiliriz.