Yeni Yapılanma Süreci ve Oktay Mahmuti'nin Konumu

Gerçekten saçma bir macera olur .Oktay hoca şube sorumlusu olunca Hakan Üstünberk'e ne olacak. Gidecek mi? Belki de tüm spor kulübünde görevini en iyi yapan yönetici H.Üstünberk. Sonra Oktay Hoca bu yılki ruhu yaratan adam. Onu yönetici yapacağız da ne olacak? Onun taktik zekasına sahip onun oyuncuya verdiği gazı verebilecek kaç hoca var Allah aşkına.En az 3 yıllık bir yapılanmada olan takımı tekrar mı yapılanmaya sokacağız.Saçma! Umarım böyle bir şey yoktur.Yoksa kapatsınlar Basketbol şubesini daha iyi. Şu an bütün basketbol takımına olan sempatim gitti.

Bilgin Gökberk birkaç gün önce yazmıştı Mahmuti seneye koçluk yapmak istemiyor diye CEO'luktan falanda bahsetmişti de kimse bu konuyu yazmayınca ben gmlı baykuş olmayım demiştim.

Takımın 20 küsür maçını ve maçlarda Oktay Hocanın hareketlerini ezberlemiş biri olarak söylüyorum Oktay Hoca böyle bir şeyi istemez. Hiçbir zaman kolaya kaçan bir hoca değil çünkü Oktay Mahmuti.

Eğer haber gerçekse büyük ihtimal teklif Mahmuti'den gelmiştir.Sezon içinde hakemlerle,federasyonla yaşadığımız sorunlardan basın toplantılarında baya veryansın etmişti.Zdovc seçimi ne alaka ve niye onu sorgulamak lazım.Haber yalan çıkar umarım.Daha parkede çok işin var be koç,senin yerin masa başı değil.

pekoviç pekoviç derken Oktay Mahmudinin CEO olması.Yani artık bir bıldıklerı vardır dicem ama ben oktay mahmudının saha kenarındaki enerjisinin ve motıvasyon gücünün bu takım üzerinde cok etkılı oldugu kanaatındeyım.en az bi 2 yıl daha gitmemiz lazımdı Oktay Mahmudiyle.

Koçluğu bir tarafa karakteri duruşu görüntüsü ile muthiş bir karizma ve rol model Mahmuti parkeninin üzerinde olmalı

Oluşturulması düşünülen yapıya Fb Ülker'den örnek vermemiz gerekirse;

Oktay Mahmuti = Aydın Örs
Hakan Üstünberk = Nedim Karakaş
Haluk Yıldırım = Damir Mrsic

çıldırıcam şuan ya arkadaş neden ellersiniz oktay hoca bu takımın 6.adamı resmen herkesle bütünleşmiş saha içinde adam bu sene tek başına mucize yaptı zdovc nedir ya güzelim oktay hoca varken

Tamam bir CEO lazım da başka birini bulmadılar mı? Oktay hoca mutlaka sahada kalmalı.
#mahmutiparkedekal

Zdovc iyi koç bence de mesele o değil Oktay Mahmuti'nin parkede olması teknik detayların çok üzerinde fark yaratıyordu bence .

Ayrıca Oktay Hoca'nın isteği bu yönde sanırım

Koca sezon boyunca takima dogru durust set oynatamayan Ceyhun duruyo , MAhmudi ceo oluyo dokunmayin hocaya herşey süper giderken yeni maceraya ne gerek var

Aydın Örs gelmiş 64 yaşına, Oktay Mahmuti daha 42 yaşında. En az 20 yıl daha antrenörlük yapar.