Kendine yakışan duruşu gösterdi. Üzülsek de böyle olması gerekti.
Peki istifası kabul edildimi yukarıdaki mesaj'da istifa kabul edilmiştir tarzı birşey yazmıyor :SBayram Kurtulmuş' Alıntı:Duyuru
Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sayın Yiğit Şardan, Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinden istifa ettiğine ilişkin mektubunu Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'na sunmuştur.
Galatasaray Spor Kulübü
Şimdi Açıklama Geldi Resmi Site'den ..
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Duyuru
Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sayın Yiğit Şardan, Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinden istifa ettiğine ilişkin mektubunu Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'na sunmuştur.
Galatasaray Spor Kulübü
Şimdi Açıklama Geldi Resmi Site'den ..
Mithat Duran' Alıntı:Olması gereken oldu.Ancak Yiğit bey yalnızca basketboldaki görevlerinden istifa etmiştir.Seçimlere 6 ay kala yönetimde görev yapan yöneticilerin istifa etmesine izin vermiyor.
Bakıyorumda şaşırıyorum nasılda arkadaşlar duygusal bakıyor olaya,yahu arkadaşlar,şuan yaşadığımız skandalın baş sorumlusu kim?
Kenan Sarioglu' Alıntı:Yigit Sardan ve Ahmet Dedehayir tabii ki. Insan turnuva sirasinda Tufanin sakat oldugunu bilmesine ragmen adamin nasil bir macta sayi atabildigini arastiramayacak kadar olaydan uzak olur mu. Bu nasil yoneticiliktir. Bu kadar ucuz mu bu isler. Isin basina gercek profesyoneller koymazsan olacagi da budur zaten. Hep ucuza yahni yapma durumu bunlar, liseli olsun ucuz olsun.. Alin simdi bu yahniyi afiyetle yiyin bakalim..
Birde tarihimizin en başarılı başkanlarından Özhan abimize rakip olmuştu o da var.Doğan SAĞLAM' Alıntı:Yalnız şimdi Mithat Abi'nin yorumunu görüncede aklıma geldi.Yiğit Şardan'ı liseliden saymazlar çoğu 'liseliler'.Kendisi orta okulu GS'da okumuştur sonrasında liseyi Robert Koleji'nde okumuş olduğundan lise katmanı içinde onada ciddi muhalif ve bu istifaya çok sevinen ciddi bir kitle vardır.
''mart 2008'den beri sürdürmekte olduğum galatasaray yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi bildiren mektubu, bugün sayın başkan adnan polat'a iletmiş bulunmaktayım. istifamın gerekçesi, galatasaray erkek basketbol takımında yaşanan ve tüm galatasaray camiasını çok rencide eden cemal nalga olayıdır.
basketbol erkek takımının şube sorumlusu olarak, almanya'daki özel bir turnuvada vuku bulan bu müessir olayın benden saklanmış olması ve düne kadar bu ihlalden hiçbir bilgi sahibi olmamam, üzerimdeki sorumluluğu ortadan kaldırmaz diye düşündüğüm için bu kararı aldım. tüm galatasaray camiasının bilmesini isterim ki, 20 aydır sürdürdüğüm muhtelif görev ve sorumluluklarımı, tüm bilgim, aklım, tecrübem ve donanımımla ve her şeyden önemlisi galatasaray etiğine, gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak yerine getirme çabası içinde oldum, ancak yaşanan bu son olayı önleyememiş olmaktan ötürü büyük üzüntü duymaktayım. tüm galatasaray camiasından ve türk spor kamuoyundan içtenlikle özür dilerim.''
41.galatasaray erkek basketbol şube başkanı Yiğit Şardan
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Mithat Bey,
Ozaman Ribery ve Sahip Som olayları ile ilgili yaşadığımız itibar kaybı yüzünden Özhan Canaydın'ında üyeliğini iptal edelim olur mu? Şimdi diyeceksiniz hep aynı hikaye, siz altındaki gerçekleri bilmiyorsunuz falan filan ama oda hata yaptı bunun GS'a zararı oldu bugünde zararı oldu.Adam durulabilecek en doğru şekilde durarık çoğu 'ABİ'nin göstermeye asla cesaret edemeyeceği bir cesaret örenği göstererek hem sorumuktan kaçmamıştır hemde koltuğu bırakmak için tereddüt yaşamamıştır.Böyle adamları değil atmayı arttırmak lazım ...
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Derin Özhan gene işbaşında galiba neyse. Bence Kongre üyeliği iptal edilecek ilk isim Koray Mincinozlu olmalı Sonrada Okan Çevik.