Yine Aynı Film!

Can Bulubay' Alıntı:
biz orada o adamları hiç sallamadık...
takımı öylesine destekledik ki kendileri bile utandı artık çirkeflik yapmaya...
bahsettiğin insan müsveddesi de kendisini tatmin ededursun...
büyüklük bizde kaldı...
çok da yakıştı bence...
bencede çok ta yakıştı bize bu davranış.. ben tv başından gururla izledim galatasaray taraftarını...
gerisi fasa fiso ...
 
bence gitmesi gereken hoca degil ama takımda degismesi gerekn çok şey var maalesef.. tolga, fatih, burak gibi oyuncularla derhal yollar ayrılmalı.. telekomdaki gibi iki tane savunmacı şutör türk oyucumuz olsa ve hollmannın yerine de içeriye iyi bi oyuncu gelse tablo cok daha degisik olur gibi geliyo bana.. sonucta hoca isterse phill jackson olsun eldeki kadro bu.. fatih solaktan daha ne bekliyosunuz ki???
 
Evet konu başlığı çok doğru seçilmiş "Yine Aynı Film". Yine bir mağlubiyet sonrası yeni bir konu başlığı altında istifa beklentisi. Bu filmdeki farklılık Özyer karşıtlarının sayısının az da olsa artmış olması.

Ancak unutulan bir şey var. Bu filmin gösterime girmesi için daha çok çekim yapılması gerek. Tabi yönetmenler ve azınlık oyuncuları bu süreçte film çekmekten vazgeçip takımı alkışlamazlarsa.
 
Futbol forumuna giriyorum Gerets istifa buraya giriyorum Murat Özyer istifa. Tamam bu adamlar dünyanın en iyi hocaları değilde sorunun kökenini halletmedikten sonra hocaları kovma ne işe yarar. Yönetim değişmediği müddetçe ne basketbolda ne futbolda başarı beklemeyin. Sponsorluk anlaşması imzalanıyor ama ordan gelen paranın yarısı Carrusca diye ne üdüğü belirsiz Aydın'ın çeyreği olamayacak futbolcuya gidiyor, sonra burda Burak'la, Cemal'le Ülker'i yenmeye uğraşıyoruz. Kadromuz çok kötü mü, değil ama dördüncülükten öteye gidecek bir kadroda değil.
 
Hepimiz Ülker'in kadrosunun bizimkinden iyi olduğunu biliyoruz. Ama bundan çok daha zayıf kadrolarla çıkıp yenilsek bile mücadelemizi yapardık.

O sahada savaşmayan,mücadele etmeyen oyuncular ne kadar sorumluysa, o mücadeleyi yaptırtamayan teknik kadro da o kadar sorumludur.

Bir maçta kelle alınsın da demiyorum ama bugün sahadaki o ruhsuzluğun hesabı da verilmeli. İnsan o tribündeki taraftara bakıp gaza gelir en azından, ama hiçbirşey göremedik maalesef.
 
fitch yine bir buyuk mac fiyaskosu yaratti buyuk kaptan 8 olan farki 15 yapti bir hucumda her zaman dedigim gibi bu takımın once fithcden sonra burak sezginden ve tolgadan ustunede mitchelldan kurtulmasi lazim murati gordunuz fitch yokken en az onun kadar verimli oynadi, diyecek bir seyim yok buyuk maclarda oynamicaksa fitch gitsin ayrica graves de ilk ciddi macinda resmen ezildiki semih ve oguza karsi biri cok yavas oburu cok gucsuz ondanda umidim kırıldı. Murat Özyere gelince bence gercekten super bir coach, kalmalı kesinlikle ama transferleri bir daha gozden gecirmeli yildiz degil takim oyunu istiyoruz ve savasan takım istiyoruz 15 oldu diye fark birakan takim istemiyoruz !!!!!!!!
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Evet konu başlığı çok doğru seçilmiş "Yine Aynı Film". Yine bir mağlubiyet sonrası yeni bir konu başlığı altında istifa beklentisi. Bu filmdeki farklılık Özyer karşıtlarının sayısının az da olsa artmış olması.

Ancak unutulan bir şey var. Bu filmin gösterime girmesi için daha çok çekim yapılması gerek. Tabi yönetmenler ve azınlık oyuncuları bu süreçte film çekmekten vazgeçip takımı alkışlamazlarsa.

bazen düşünüyorum allahım gs coachunu savunmak bir fb liye kaldı mı diye ama bu forumda hiçbir zaman bir fb li gibi yazmadım çok şükür

murat özyere basketbol bilmiyor diyen arkadaşım sen de basket topğunu bomba zennedersin kanımca , çok değil iki sene önce ligde düşmeye oynayan bir takım şu an lig 4. sü üstündeki takımlara bakıyoruz fb telekom efes bunlar bu sene ligin en iddialı ve gerçekten bu ligin üstünde oyun oynayan ekipler.....

yabancılardan yana sorunlu bir yıl gs için ama bence tufan murat ve cemal gibi süper 3 oyuncu kazanımı var gs nin gravesi de beğendim keşke sezon başında alınsaymış, neticede doğru yapılacak bir iki transferle bu takım seneye de ilk dördü play off finalini kovalar oyun felsefesi olarak doğru yoldalar 35 sayı fark yeselerde maçı bırakmadılar sonuna kadar mücadele ettiler biz bizim takıma maçı bırakıyorsunuz 35 sayı fark yemeniz dert değil diye kızıyorduk siz tam tersini yapıyorsunuz

sizi anlamak gerçekten zor murat hoca daha ne yapsın fitch in yerine girip te içerden dıştaki boş adama o mu pas atsın , boş pozisyonda kaçan üçlüğün faturasını mı kesceksiniz hoca ya ezeli rakipten alınan farklı bir mağlubiyet olabilir bu yüzden anlarım

o zaman bjk liler intihar etsin alpellaya yenildiler kendi sahalarında bugun her mağlubiyette hoca gitsin şu bu denirse bu iş olmaz murat özyer bence bir şanstır gs için en azından oyun felsefesi yerleşmesi açısından bunu kaçırmak için elinden geleni yapanlar yarın buna pişman olur
 
Murat hocada Burakda Tolgada Fatihte basket atmasını bilmeyen oyun kurucumuzda Tufana bakıp bakıp utansınlar. O çocugun emeklerine yazık.
 
Furkan benim yazıyı alıntı yapmana bir anlam veremedim. Aynı fikirdeyiz gibime geldi...

Ayrıca Fenerli olduğunu açıklamasaydın keşke. Eski yazılarını okumayan karşıt görüşlüler; Özyer´in kalmasını istemesi doğal, benzer maçların tekrarını görmek için diyerek düz mantık yürütebilir.
 
Yok o kadar da zannetmem Onur.Senin yazının üzerine yazmış ek olarak bence.

Birşey daha var turkbaskette açıklama yapmış hocamız Fitchle ilgili isteyen girip okur.

Düşünüyorumda ülker grubu bu Fitch saatli bombasını bize bilerekmi attı :)
 
Burak Barut' Alıntı:
Pekı sen sorum Omercm O Demetın sevgılısını ordan cıkarmak ordan sag cıkarmak bıze yakıstı mı ?
Burak kardeşim o eleman tam kapıdan girerken yaptığında yanında 3 tane amir 2 tane başkomiser ve heran 1 şey olsada cop çeksek diye bekleyen en az 40 tane çevik vardı. Millet galeyana geldiğinde kameralar yada Amirlerin iyi niyeti olmasaydı...
Onu bunu geçtim sadece tek kare fotoğrafından dolayı yada orda 1 kaç kişiyi sırf küfür ettikleri için bile polis alsa 1200 ytl ewine POSTA lanıyor...
 
Kesin murat hocanın kafasını kesin fıtch kafasını.2 Hafta önce Banvit deplasmanında adam parmakları çıka çıka tek elle maç kazandırdı.Ne bekliyorsunuz süperman mı olsun adam?Anlamıyorum sanki her maç ii oynayacak her maçı kazandıracak yok böyle birşey.Her yana geldiğinde buz tedavisi uygulandı.Ömer'i verdiler ilk başına sonra Basden'le savundular.Potaya yüklendi uzunlar hemen kapattılar o da çaresiz kaldı ne yapabilir ki bundan sonra.Murat hocaya gelince geçen sene Ülkeri şampiyon yaptı.Tamam kadro iyiydi.Ama karşılarında da Efes vardı ve bence geçen seneki Efes bu yılki takımdan daha iyiydi.Final serisini 4-0 bitirdiler maç vermediler.Bunda koçun hiç mi faydası olmadı.Ayrıca verin Murat hocaya bir efes bir tt kadrosu o zaman bence bunu tartışalım.Hedef ilk 4 dü olarak sezon başından belirlenmişti.Şampiyonluk falan söz konusu değildi.Ama takım iyi gidince herkes tamam şampiyon oluruz demeye başladı.Kadrolar bütçeler bir değil yani bu şartlarda bu kadar.Ayrıca şunu düşünün Murat hoca br gs olarak maçı kazanmak istemez miydi???
 
Bu konuyu tartıştığınızı anlamıyorum. Ne demek sağ çıkması falan ya, spor bu en nihayetinde. Adamın bütün maç karısına sövüldü, tahrik oldu ve o hareketi yaptı.
 
Oncelikle konuyu acarken kesinlikle Murat hocanin basketbol bilgisini yargiliycak bi mantikla hareket etmedim..Ki yazimda Murat hocaya yonelttigim elestiriler cok net!! oyuncu kadrosunu buyuk olcude ( ozellikle yabanci kadrosunu ) kuran Murat hoca diilmi??? BAZI ARKADASLAR iSiM VERMEDEN YORUM YAPIYORLAR!!! LUTFEN EGER Bi YARGILAMA YAPICAKSANIZ iSiM VERINKi BURDA TARTISABiLELiM!! BURASI BiR FORUM BiR TARTISMA ALANI!!! HEPiMiZ GALATASARAYLIYIZ!!!

BEN iSTEMiYORMUYUMKi SANKi ERMAN KUNTER DONEMiNDEKi GiBi ASLANLAR GiBi MUCADELE EDEN BiR TAKIMI SAHADA GORMEK!! HAKKIMIZ DiiLMi BOLE BiR TAKIMI GORMEYi ISTEMEK!!! Ki O TAKIM SEZON ONCESI PROBLEMLER YUZUNDEN ANTREMAN MACI BiLE YAPAMADAN LiGE GiRMiS KOCH DISINDA iSiMSiZ VASAT USTU YABANCI OYUNCULARDAN KURULU AMA ASLANLAR GiBi MUCADELE EDEN RAKiPLERiNi ( EFES,ULKER,FB,BJK ... ) KORKUTAN,EZiLMEYEN BiR TAKIMDI!!! BiRDE SiMDi NERDEYSE TAMAMI MURAT HOCA TARAFINDAN KURULMUS,TARiHiNiN EN BUYUK YATIRIMLARINDAN BiRiNi YAPMIS BU KADROYA BAKIN!!! OYNADIGI BASKETBOLA BAKIN!!

KiMSENiN MURAT HOCANIN BASKETBOL BiLGiSiNDEN SUPHESi YOK!!! ANCAK YAPILAN HATALR ORTADA!!!
Ki KENDiSiDE MACTAN SONRA YORUMU GUZEL YAPMIS!!!
''SiMDi SAPKAMIZI ONUMUZE KOYMA ZAMANI!!! NEREDE HATA YAPTIGIMIZI BULMALIYIZ!!! UMARIM DOGRU DEGERLENDiRMELERLE YANLISLARI BULUR YOLUMUZA DEVAM EDERiZ!!! ''

COK BASiT BiRKAC SORU MURAT HOCAYA...
HOCAM BU GUNE KADAR GORMEDiNiZMiKi BU HATALARI???
YENEN BU TARiHi FARKMI GOZLERiNiZi ACTI BiRDENBiRE???
YOKSA HESAP VERME,GUNAH CIKARMA iHTIYACIMI HiSSETTiNiZ???
 
Ayrica ONUR YAVUZ ARKADASIM 'a hak veriyorum.. Baslik her tarafa cekilebilecek bi baslik oldu!! onemli olan yazdiklarimdan ne demek istedigimi cikarmakta..onemli olan yazdiklarima hangi gozle hangi mantikla baktiginizda!! Ben elestiri hakkimi kullaniyorum!! burasi bir forum..hepimiz en iyisini istiyoruz..burda kimse GALATASARAY DUSMANI diil...

BEN TAA TORONTODAN YAZIYORUM BU YAZILARI!! SAAT FARKINDAN DOLAYI MACLARIN SABAHIN 7 sinde 8 inde seyretme imkani oluyo...SAOL sun kahve sahiplerine nazimiz geciyoda sabahin korunde kosup maclari seyretmeye calisiyoruz imkan oldukca!!! Benim tek beklentim MURAT HOCANIN ELiNDEKi IMKANLARI DAHA iYi KULLANARAK DAHA iYi BiR GALATASARAY YARATMASI!!!

YA BiRiNiZDE ELiNi ViCDANINA KOYUP SOLESiN...
SENE BASINDAN BERi NE PIRILTI GORDUNUZ BU TAKIMDA!!!
BiRi DESiNKi BU TAKIM YENiLiYO AMA EZiLMiYO!!
BU TAKIM SUNLARI iYi YAPIYO,iYi YOLDA ONUMUZDEKi SENE DAHADA iYi OLACAK!!!


*****BiRi DESiNKi GALiPTiR BU YOLDA MAGLUP'******

BiR KENDiNiZE SORUN..GERCEKTEN BUNLARDAN HERHANGi BiRiNi DiYEBiLiYOSANIZ BiR DAHA MURAT HOCAYI ELESTiREN HATTA iSMiNiN BiLE GECTiGi Bi MESAJ OKUMIYCAKSINIZ BENDEN....
 
- Koç için son bir söz Erman Kunter, Ercüment Sunter,Murat Didin'den (Aydın Örs'ü saymıyorum bile) hangisini alabilirdik ki?Bu isimlerin ardından Murat Özyer'den daha iyi olduguna emin oldugunuz kim var ki?

bu koclardan zaten erman kunter'le calısmıstık ve sezon basında kendısıyle tekrar anlasılmıstı ama sponsor fırmanın istegi uzerıne murat özyer'le yola baslandı bılgınıze
 
Merhaba arkadaşlar.. Ben basketbolturkiye.com sitesinin TBL Direktörüyüm <saLsa>

Öncelikle şunu belirteyim takım hakkında öfkeyle ve biraz da sinirle yaptığını açıklamalara katılamayacağım. Şu yönden katılmayacağım evet bu maç da çok kötüydüler evet hiç de olmaması gerektiği kadar fark yediler ancak mantıklı bir düşünce ile bu takım bu sene başarılıdır. Üstündeki 3 takım zaten bu senenin en iyi kadrolu ve en iyi saha içi düzenine sahip 3 takımı. İlk 3'ü onların oluşturacağı belliydi. Ve Galatasaray şu anda olabileceği en iyi yerde. 4.lükte. Kupada da yoluna devam ediyor sezon başında gruptan çıkmıştı. E burada bu kadar büyük tepkiler neden ki? Yani bu maçlık tepkilerinizi anlayabilirim ama çoğunuz tamamen köklü bir değişim revizyon alın atın bunları tarzında yazmışsınız. Bu kadarı bana biraz fazla gibi geldi. He şu yönden de takım sizi hayalkırıklığına uğratmıştı ki bu da normaldir. Bu takım evet 4. olabilir ancak evinde en azından o üstündeki 3 takımdan birini yense hatta Beşiktaş'ı bile yense bu güvenli bir duruş daha saygın bir itibar getirecekti. Bu olmadı.

Kadro konusunda ise yabancı uzun seçimlerinde sene başında düşülen hata bariz belliydi. McGowan ve Holmann ile bu işin gitmeyeceğini sağır sultan bile bilirdi.

Neyse işte umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. Bu takım başarısız değil. Aksine olabileceği en iyi yerde. Ama itibarsız. Yenemedi çünkü üstündeki takımları hiç. Takım Beşiktaş'ı eleyerek yarı finale çıkar ve orada da elenir gibi duruyor şimdilik.Bundan ötesini beklemek biraz hayalcilik olurdu ama üstteki 3 takımın kadro performans değerlerini düşününce. Yanılıyor muyum..??

Kupada belki daha iyi bir başarı gelebilir şanslı bir kura ile. Sonuçta orada farklı bir şehir ve farklı bir atmosfer olacak.
 
Bir anda çok fazla şey istiyoruz. Geçmiş 3 seneyi unutmuş gibiyiz. Tabiki ezeli rakibimize karşı alınmış böyle bir skoru kabul etmemiz zor ama Anıl Aksaç'ın dediklerine aynen katılıyorum Türkiye kupasında hala varız ve ne olacagı da hic belli olmaz. Ve ligde de 4. sıradayız.

Türkiye kupasında olası bir Fenerbahçe Ülker eşleşmesi oyuncularımızın kendilerini affettirmek adına önemli bir şans olabilir.Bekleyip görelim.

Sonuçta bu takımdaki çoğu oyuncunun sözleşmeleri 3 ve 4 senelik. Bu takımdan gelecek senelerde daha yukarılarda bir hedef beklemek en doğal hakkımızdır. Ama şimdilik sabır lütfen...
 
Bence de takıma suç bulmayalım..
Bu takım çok yeni..
Karşındakı takım da yılların eurolig deneyimi olan bir takım..
Avrupanın en iyi 2-3 oyun kurucusundan birisine sahip..
Bir tane iyi amerikalı alırsak sanırım daha da iyi oluruz.
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Furkan benim yazıyı alıntı yapmana bir anlam veremedim. Aynı fikirdeyiz gibime geldi...

Ayrıca Fenerli olduğunu açıklamasaydın keşke. Eski yazılarını okumayan karşıt görüşlüler; Özyer´in kalmasını istemesi doğal, benzer maçların tekrarını görmek için diyerek düz mantık yürütebilir.

senin yazıya vurgu yapmak için alıntı yaptım özellikle onu belirtmemişim kusura bakma bu arada

kimseden korkumuz yok siteyi sürekli takip edenler beni biliyor zaten alınacak gocunacak birşeyim yok benim......

neticede ben gördüğüm doğruları söylüyorum herkesin görüşüne saygım sonsuz ama en azından yorumları taraftar gibi değilde biraz daha objektif yapabilsek diye düşünmüyor değilim.... bugun fb de gs den 35 sayı fark yese çok üzülürüm ben arada kadro farkı ne derece büyük olursa olsun bu rekabetin olayı çok farklı çünkü en alakasız branşta bile fb gs yi gs fb yi yenmek ister bu öyle bir rekabettir buna saygım sonsuz..... ama sırf böyle oldu diye türkiyenin geleceği en parlak coachlarından birinin böylesine asılıp kesilmesine herşeyden önce bir basketbolsever olarak karşı çıkarım , biz de sezon ortasında aydın hocayı çok tartıştık ( düşünün tartıştığımız kişi aydın örs) ama en nihayetinde desteğimizi çekmedik durum ortada bu bir maratondur bu maratonda iyi sonuçlarda alınır kötü sonuçlarda 2 sene önce bu maratonun son sıralarında can çekişiyordu gs şimdi ilk 4 te bunu göremeyecek kadar subjektif yapılan yoruma saygı duymamı kimse beklemesin benden
 

Üst