Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Bir anda çok fazla şey istiyoruz. Geçmiş 3 seneyi unutmuş gibiyiz. Tabiki ezeli rakibimize karşı alınmış böyle bir skoru kabul etmemiz zor ama Anıl Aksaç'ın dediklerine aynen katılıyorum Türkiye kupasında hala varız ve ne olacagı da hic belli olmaz. Ve ligde de 4. sıradayız.
Türkiye kupasında olası bir Fenerbahçe Ülker eşleşmesi oyuncularımızın kendilerini affettirmek adına önemli bir şans olabilir.Bekleyip görelim.
Sonuçta bu takımdaki çoğu oyuncunun sözleşmeleri 3 ve 4 senelik. Bu takımdan gelecek senelerde daha yukarılarda bir hedef beklemek en doğal hakkımızdır. Ama şimdilik sabır lütfen...
önder abi bunu anlatmaya çalışıyoruz ama olmuyor kanadalı arkadaşım demiş ki bu takımda ne gördün milli takıma tufan ersöz gibi yararlı bir oyuncu hediye etti bence murat hoca ki bu çok önemli benim için
fb maçında gs li oyuncular mücadele etmedi diyene saygı duymam fark 25-30 ken bile canla başla savunma yapmaya çalışıyordu gs ben çok takdir ettim açıkcası ama bu basketbol bazen top sizi sevmez bazen rakip takım çok iyi bir günündedir ( ki fb yi takip edenler euroleague den sonra çok ciddi bir çıkış halinde olduğunun farkındalardır özellikle de savunmada ) bunun dışında murat hoca bu takıma ne yaptı diyene de saygı duymam en azından biraz da olsa takım gibi oynamayı öğretti bence murat kaya eli titremeden çembere şutu gönderiyorsa bunda en büyük pay murat hocanındır çok genç. bir takım sene başından beri bu forumda gs lı dostlarıma söylüyorum bu takımı ne olursa olsun destekleyin akıllı bir iki transferle bu takım 1-2 seneye çok iyi yerlerde olacak diye ama buna çoğu kişi inanmıyor sanırım