Bunu Bilen yok mu gençler çok merak ediyorum nedir bu olayın iç yüzü aralarında tartışma olduğu söyleniyor doğru mudur?Can Akan' Alıntı:Koray Hocanın maç içinde Aziz Bekirle yaşadığı tutup yerine oturtma olayının iç yüzünü bilen varsa aydınlatır mı? ne oldu orda o anda ne yaşandı tv den çok net anlamadık ama olayın iç yüzünü bilenler varsa aydınlatırsa sevinirim
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Mithat Bey, son yazdığınız yazıya bende katılıyorum.Artık 10-15 milyon dolarlık şube olmaz.Burada özerklikten bahsedilebilir.
Fakat bu formülde bile olaya liseliler katılıyor.GS'ın temel geleneklerinin nasılki bir kısmı lise sayesinde hala yaşıyorsa bir okdarda zarar veriyor bu tutuculuk klübe.
Bu klüp artık halka açılmalıdır.10 milyar dışardan üye olma parası var bunu verecek adam bile üye yapılmıyor.Sicil kurulu kararı adı altında kendilerine uzak olan liseden eşi dostu akrabası olmayanlar eleniyor.Bu yazıktır günahtır.Kombine olsun,maç günleri olsun,alınan ürünler olsun bu taraftar bu klübün bütçesinin yarısından fazlasını karşılıyor.
Şimdi özerklik gündeme geldiğinde Mithat Bey bunu sizde çok iyi biliyorsunuz ki liseli abiler bunu başkasına bırakmamak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklar(benimde liseli abilerim,amcalarım var bunu biliyorum gayet.).
Bana kalırsa şubelerin özerkleşmesi formülü demogratik bir GS oluşturulmaya başladığında gündeme gelmesi gereken ve şaibe götürmeyecek bir formül olacaktır.Bugün için ben bu oluşuma güvenmem.
Mithat Duran' Alıntı:Aslında yazdıkların geçmiş zamanda yapıldı.Ancak son iki senede 180 kişi lise dışından üye alımı gerçekleşti.yeterki kongre üyesi iki kişinin kefaleti olsun.
Valla açıkça söyleyeyim kim senede kulübe 15 mil.dolar bütçe sağlıyorsa başımın üstünde yeri var.liseli olmuş,lise dıından olmuş hiç farketmez.
Burak Barut' Alıntı:Liseli lisesiz umrumda değil şu gelinen noktada.
Takım gelmiş geçmiş en geniş kadroya sahip ancak Koray Hoca bunu yönetemiyor başarısız, oyunculara söz geçiremiyorsa.Oyak maçında çıkardığı ceketini alıp lütfen gitsin.
Oyak-Karşıyaka-Casa maçları mağlubiyt kabul edilemez !
Kaan farkını gösterdin yine özlemişiz valla. 8)Kaan Can Garip' Alıntı:Hata en basta yapildi.
Madem Koray hocayi getiriyorsun, yardimciliginada Kaan Kural ve Tarik Akan'i getireceksin ki basari gelsin.