.(Nokta)
alican esprisi çok zekiceydi tebrikler keşke basketbolda konuşabilsen!...Murat özyer nasıl koç olmuştur nerden koçluğa gelmiştir biliiyormsunuz.Sırpça konuşuyor diyemi koç olsun diyoruz!Takım zaten şu anda daha dibe inemez merak etmeyin...Murat özyer yardımcı coachluktan ülkeri alıp şampiyon yapıp buralara gelmiştir.Eğer sizin coachunuz görevden ayrılmışsa ve fazla seçme şansınız yoksa takımı yardımcı antrenör devralır bu kadar basit...Ayrıca birçok antrenör coachluk kariyerine böyle başlar...Yani murat özyer görevden ayrılmışsa TRİBÜNDE maçı izleyen koray hocanın takımın başına geçmesi kadar saçma bir olay yoktur!Eğer antrenör bulunamadıysa 2.5-3 senedir bu takımın yardımcı antrenörlüğüne yapan kişinin takımın başına geçmesi kadar doğal bişey olamaz!TAKIMI TANIYAN KİŞİ TAKIMIN BAŞINA geçer.Bunun birçok örneği var pek takip etmiyorsunuz sanırım...Sezon sonuna kadar bu takımın başına AZİZ BEKİR in geçmesi kadar normal bişey olamaz!
Sabaha kadar basketbol konuşurum ama bir isme körü körüne bağlı olmayanlar ile konuşurum. Bir insanı bu kadar gözü kapalı savunmak hayra alamet değil.
Ben mi?Fevzi Genç' Alıntı:Sabaha kadar basketbol konuşurum ama bir isme körü körüne bağlı olmayanlar ile konuşurum. Bir insanı bu kadar gözü kapalı savunmak hayra alamet değil.
Bencede tam tersi Murat Özyere bazı arkadaşlar körü körüne düşmanlık ediyorsunuz bazılarının dolduruşu veya yanlış yönlendirmesi ile.
Ülker'in parasal gücü var istediği şekilde istediği kumarı oynar ama bizim bugün paramız var yarın yok. Tarihin en pahalı kadrosu bir maceraya daha terk edilemez. Yorumların hepsini sessizce okudum şimdiye kadar ama hep varsayımlar üzerinden konuşuyorsun. Neyse çok vaktim yok yazmaya sadece bilki Aziz Bekir sadece 2-3 haftalık ilaç olur bize ayrıca Murat Özyer ile geldiği yerler çok farklı araştırırsan görürsün...Barış Gürek' Alıntı:aynı kumarı ülker daha büyük bütçeyle oynadı ve murat özyerle şampiyon oldu ibrahim kutluay trepagnier ömer onan falan düşün yani kim güveniyordu murat özyere...Eren arkadaşım öyle bilip bilmeden çıkışlar yapma bunlar sana bir şey katmaz ben şuandaki durum hakkında konuşuyorum körü körüne bağlı falan değilim...yorumları kavramadan cevap yazma!
Keşke Hosley her maç 30'u geçtim 20 top kullanabilseFevzi Genç' Alıntı:Ben Hosley hayranlığınıda anlayamıyorum hiç topu paylaşma yok takım savunmasına katkı yok. her top eline değdiğinde şut atıyor. bir macta 30 top kullanırsan 20 sayı ort oynaman normal. bu adama ne eleştiri nede koçtan topu kullanma ikazı yok beyimiz topu kaptırsın tüm takım tekraradan topa sahip olabilmek için tekrardan savunmaya....
Koray Hoca'nın takıma hakim olamadığı belli oldu artık. Çok büyük yanlışları var oyunun iki yönünde de. Eğer bu haftada değişim sinyalı vermezse, aynı hatalar yapılırsa ısrarın luzumu yok. Koç adayım ise eskiden beri gönlümde yatan insan Repesa ama şuanda gelme olanağı yok. Sezon başında iyi bir organizasyon ile gelebilir ancak. Şu andaki bize gelebilecek boşta olan koç isimlerini çok bilmediğim için onun yerine en fazla koçun özellikleri sayabiliyorum. 'Şuana kadar ne yaptığı belli olan ve takımı kontrol altına alabilecek biri.' Mesela ismi geçen Ted Baldwin olabilir.Barış Gürek' Alıntı:öneriniz nedir koray hocayla devammı yada koç adayınız kimdir bide onu açarsanız
Şu an Koray Hoca takımın başında olduğuna göre aslında çok fazla konuşmaya gerek yok.Barış Gürek' Alıntı:öneriniz nedir koray hocayla devammı yada koç adayınız kimdir bide onu açarsanız
Ben Aziz Bekir'i daha önce söylediğim gibi sadece oyunculuğunu biliyorum.Barış Gürek' Alıntı:baldwin ve represa forumda birçok kişinin bunlara bende dahil çok istediği kişiler...Ama sizde biliyorsunuzki zor gözüküyor...Bundan alternatifler üzerinden yorum yapıyoruz...Ben AZİZ BEKİR e bu görevin verilmesini isterim buda benim fikrim!