istifa etmek için neyi bekliyor acaba çok merak ediyorum...Ya da yöneticilerin kafasından neyin geçtiğini...Belki beşiktaşı yeneriz de bir iki hafta daha rahat oluruz düşüncesi mi var anlamıyorum!
Tamam Koray hoca gitsin başarısız,peki alternatifin kimler sevgili Burak,hatırlayın geçen sene playofflardan önce ben bu teklifi yaptım alternatifinide yazdım
Fevzi Genç' Alıntı:Kod:Tamam Koray hoca gitsin başarısız,peki alternatifin kimler sevgili Burak,hatırlayın geçen sene playofflardan önce ben bu teklifi yaptım alternatifinide yazdım
Nur germen abi sınıfına girmiyormu Mithat bey onu getirelim oda 15 sene önce basketbol antrenörlğü yapmıştı.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Murat hocanın takımla ilişiği kesilirken çok alternatif vardı sanki laf işte.
Onur Yavuz' Alıntı:Mithat Bey, sizin kriterlerinize göre sadece şampiyonluk başarıdır. Dolayısıyla Murat Özyer´in takımını ULEB Cup´ta yarı final oynatması başarı değildir. O halde Galatasaray´ı çalıştıracak hoca sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az. Bir cümleyle özetlemek gerekirse, ölme eşeğim ölme..
Murat Özyer´in ayağını kaydırmak için 1 yıldan fazla uğraşıldı. Sonra açıklama yapıldı; Koray Hoca´ya yüklenmeyin, o mecburiyetten göreve getirildi diye. Bari hocanın ayağını kaydırmaya çalışırken elinizde alternatif bir hoca bulundurun.
Mithat Bey eğer bir gün; "gelen gideni arattı" derseniz samimiyetinize inanacağım.
Not: Koray Mincinozlu´yu eleştirmiyorum çünkü yaşanan tablonun "gerçek" sorumlusu o değil.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Eeee abi ne oldu o alternatiflere o zaman getirseler ya takımın başına nasılsa sene ortasında hoca değiştirmenin bi mahsuru yok gelecek hocada playoff lara kadar takımına ısınır hem.
Ben anlamıyorum vallahi sizi Murat hocayı düşmancasına eleştiriyodunuz şimdi ne kadar yapıcısınız keşke hep böyle olsaydın abi ozaman insanlar sözlerine daha fazla itibar gösterirdi.
Antiparantez Koray hoca ile sezon bitirlmeli bence suçun küçük bi kısmı Koray hocada Asıl değişmesi gereken basketbol şubesindeki yöneticilerin kafalarıdır.
Yunus Taylan' Alıntı:Basketbolda Murat Özyer'i, futbolda da Skibbe'yi arar olduk! Şaka gibi.
Onur Yavuz' Alıntı:Mithat Bey ben de diyorum ki son sezon hariç başarılıdır. Çünkü play out oynayıp son anda ligde kalmayı başaran Galatasaray´ı, ilk sezonunda ligde Beşiktaş´ı 3-0 ile geçip yarı final oynamasını sağlamıştır. İkinci sezonunda ligde çok başarılı olamasa da takıma ULEB Cup´ta yarı final oynatmıştır. Halil Üner döneminin başarısızlığını bütçeyle bağdaştırıyorsunuz ya, o nedenle bir hatırlatma yapayım. Objektif olabilmek için o kupada elediğimiz ve elendiğimiz takımların bütçelerini dikkate almak gerekir.
Erkek basketbol takımımız tarihinde kaç kez Avrupa Kupası´nda yarı final oynadı ki elde edilen dereceyi küçümsüyoruz? Geçen sezon elde edilen başarının ardından, bu sene beklentilere yanıt verilemedi diye geçen seneki başarıyı da silip atmak gerek, öyle mi?
Bu sezondaki başarısızlığının nedeninine gelirsem, liseli ağabeylerin hocayı yıpratması sonucu, Özyer´in oyuncular üzerindeki hakimiyet kuramaması ve üst düzey yerli oyuncuların kadroya katılamaması olduğunu düşünüyorum. İki durumun da günah keçisi 1 Haziran zihniyetidir!
Ülker ile bahsi geçen anlaşma imzalanırken biz burada yaşananları sert bir şekilde eleştiriyorduk, sesimizin çıktığı ölçülerde protesto edelim diyorduk. Peki sponsor Murat Özyer´i dayatırken siz neredeydiniz? Pardon o dönem başkan Canaydın´dı...
Not: Halil Üner dönemini aramam için takımın küme düşmesi gerekir ki, en azından Halil Üner ile play out oynamamıza rağmen ligde kalmayı başarmıştık diyebileyim.
Barış Gürek' Alıntı:ben elde bulgur falan görmüyorum...O laf murat özyer için geçerliydi mithat bey...Eğer murat hoca gönderildiğinde mincinözlünün yerine A TAKIM yönetmekten anlayan bir koç getirilseydi dediğin olurdu.Şimdi yapılacak tek hamle takımı sezon sonuna kadar AZİZ BEKİR e emanet etmektir yada Murat hocayı gönderenlerin hatasını anlayıp...ÇEKİLİN YOLUNDANDA MURAT HOCA GEREĞİNİ YAPSIN!dediğim gibi maalesef bu imkansıza yakın...AZİZ BEKİR GÖREVE...
Peki sen ne zaman gerçekleri görmeye başlayacaksın sevgili Barış hala yazmaya başladığın gün gibi hep aynı kelimeleri kullanıyorsun,senden daha yaratıcı fikirler beklerdim.Barış Gürek' Alıntı:mithat bey ne dersiniz forumdaki herkes görüyormu artık gerçekleri...