Emre,sen halen bizi anlayamadın.Zaten Fitch'in işi bu.Yani kümede kalma mücadesi veren takımlarda kahraman olmak.
Bu takımın belli bir kapasitesi olduğuna göre sayı ortalamalarıda bileşik kaplardaki bir oyuncunun artarken diğer ikisinin azalması normalAlperen Kaplan' Alıntı:Bu konuyu daha önce de konuşmuştuk Can Abi, Fitch'den önce ve sonraki Edmund ve Traktörün ortalamalarını çıkartmak lazım.
Serkan Dursun' Alıntı:Emre,sen halen bizi anlayamadın.Zaten Fitch'in işi bu.Yani kümede kalma mücadesi veren takımlarda kahraman olmak.
Burak Barut' Alıntı:Hosley Fitch vb basketbol sürüngenlerini ne takımımda ne de ülkemde görmek istemiyorum.Bu adamlar 30 sayı atar belki ancak takıma verdikleri yara büyüktür.
Küçük oyuncu, büyük yürekler istiyorum ben.
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Serkan Dursun":z9f8k84b]Emre,sen halen bizi anlayamadın.Zaten Fitch'in işi bu.Yani kümede kalma mücadesi veren takımlarda kahraman olmak.
Serkan Dursun' Alıntı:İyide Kerem,Galatasaray en son ne zaman şampiyonluğa oynadı ki?Play off da 1. maçı kazandırsa,rakip önlem alır,iyiden iyiye bocalar,tüm takım bozulur.Yani biz bu şekilde sürpriz yapamayız.Tam tersi ancak takım oyunuyla play offlarda kimsenin beklemediği bir şeyler yapabiliriz.1 oyuncuyla aynı rakibe karşı birden çok maç kazanmak çok zordur,ama bir takımla her zaman avantajlısızınızdır.Rakip kime ne önlem alacağını bilemez.
Yüzde yüz katılıyorum anlatmak istediğimiz bu Fitchi istemeyebilirsiniz ama bunun sebebi önyargılar olmamalı Fitch kesinlikle küçük takımların büyük oyuncusu olmamıştır küçük takımların büyük oyuncusu olsa play off dönemi için bile olsa TAU nun kapısından içeri giremezdi.Doğan SAĞLAM' Alıntı:Fitch'i istemeyebilirsiniz belki ama bari ezberden kurtularak yapın bu işi.Küçük takımın oyuncusu dediğiniz adam bizde olduğu sene ne yaptıysak bunların kahramnı olan oyuncu.Fitch'in kötü yanı ve bizle uyuşaamamasına sebep olan yani ego ve ciddi disiplin sorunu olmasıydı.
Ben Kepez'de tek tüfek olan bir Fitch'in biraz daha olgunlaştığını fakat zaman zaman egolarına yenik düştüğünü gördüm.Attığın hiç bir topun hesabını vermek zorunda olmadığın bir takımda bu olgunluk gelişimini belli ediyorsa bizde tekrar onu görmek, 2. bir şans vermek isterim.
Şimdi baana kalırsa istikrarlı şutu ve katkısı olan bir isim olarak Fitch'i bu takımda görmek isterim.Üstelik küçülen ve kalbur üstü yabancılarla pek işi olmayacak GS'da çok iyi işleyecek bir parça olur Fitch.Onu disipline etmekte Okan Hoca'nın işi benim değil.Ama sakat parmağı ile maça çıkan bir oyuncu 2. şansı hak eder.
Onun için yapılan küçük takımın oyuncusu tabiri ise tamamen uydurma ve ezber bir yakıştırmadır.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Onu disipline etmekte Okan Hoca'nın işi benim değil.
Kerem biz seninle ne zaman kötü anlaştıkKerem SEÇER' Alıntı:Can bu sıralar çok iyi anlaşıyoruz senle
Geçen sene NCAA'den önerdiğin oyunculara pek bakmamıştım ama bu sene destekçinim
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":2sl8qndn]
Onu disipline etmekte Okan Hoca'nın işi benim değil.