Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU

Hasan bey kim kimin tetikçiliğini yapıyor açıkca yazında bilelim bizde.

Ayrıca burası Galatasaray Basketbol Şubesinin resmi sitesi değildir, taraftar sitesidir öncelikle bunu bir öğrenin.

Kim o tetikçiler bir yazın bakalım.

İki sene önce kimse piyasada yokken şu takımın peşindekilere tetikçi diyeceksiniz, Galatasaraylı değil diyeceksiniz, üstüne bir de ahlak dersi vereceksiniz.

Burası 11 yıllık bir site. Kulübün kurduğu bir site falan da değil. Gayet de birilerinin ayakta tuttuğu, sahibi olduğu bir taraftar sitesi, onu da hatırlatırım.

Sizin Galatasaraylılığınız'la bizimki bağdaşmak zorunda değil. Kupalardan önce gelen şeyler olduğu bin defa yazılmıştır burada, bin birinci kez yazıyorum. Ben aidiyet hissedemiyorum bu takıma. İki mesaj önce de sebebini yazdım. Bu kadar basit. Tabii, ben Hasan Demir tetikçidir demiyorum.

Bu arada tetikçileri tebrik ederim. Yarın bir gün Zafer Kalaycıoğlu gelir, ona karşı tetikçilik yaparız diye 10 yıl Galatasaraylı gibi davranıp kamuflaj yapmışlar. Helal olsun.

Hasan Demir'in kullandığı tetikçi kelimesini kullanmayacağım. Ama sözlerinde bana göre haklılık payı var kuşkusuz.Burası bir taraftar sitesidir.Herkes kendi düşüncelerini hakarete varmayacak boyutlarda paylaşabilir. Bu hususa Zafer Kalaycıoğlu'da dahildir.Ancak bu forumda ne zaman Zafer Kalaycıoğlu'na tepki gösterilmeyen ve ona destek mesajı verilen çoğu mesajdan sonra forumda malum bazı kişilerce hemen bir eleştiri bombardımanı başlıyor. Sürecin buraya kadar ki işleyişi normal. Kimse kimsenin düşüncesini benimsemek zorunda değil. Ben bu forumdan, bazı kişisel kompleksleri olan, ikili polemikleri seven ve onlardan beslenen bazı kişilikler sebebiyle "Galatasaraylılık sorgulanması" adı altında forumdan uzaklaştırıldım.Maalesef bu oyuna bazı bazı forum yöneticileri de alet oluyor ve forumda bazı kişilere eyyam yapılıyor. Bu forum sadece Zafer Kalaycıoğlu'nu istemeyenlerden ibaret değildir.Zafer Kalaycıoğlu'nu istemeyebilirsiniz ancak bunu forumun ana sayfasından manşet olarak belirtmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Tıpkı burada olduğu gibi bir konu açılır ve herkes istediğini söyler.Tekrar söylüyorum bu forum Zafer Kalaycığlu'nu istemeyenlerden ibaret değildir, forum yöneticilerinin bu hususa göre davranması gerekir .Lütfen olayları Zafer Kalaycığlu-Galatasaraylılık bilinci noktasına getirmeyelim.
Sonuç olarak forumda Zafer Kalaycıoğlu'nu destekleyenlerin ve desteklemeyenlerin Galatasaraylılığı sorgulanmasın , lütfen ve lütfen ikili polemikleri seven bazı kişilere eyyam yapılmasın ,forum yöneticileri adil davransın ve her görüşe saygılı olsun.

Anlamıyorum Zafer Hoca Niye İstifa Etsin ki.Zafer Hoca uzun dönem inş bizde kalır.Erkek Basketbol Hocası Gitsin,Bayan Basketbol Hocası istifa etsin demek Galatasaray'a yapılan en büyük ayıptır bence.Her ikiside çok iyi hocalar ve bence başarı oldular.Eski hocalar ne yaptı.sahtekarlık yaptı.Şimdi belki sampiyonluğa oynayacaktık.Arkadaşlar Artık galatasarayın geleceği ile ilgili konuşmalar yapmamız gerekiyor. Nasıl ekonomik ve salon anlamında daha iyi yerlere geleceğiz onu düşünmemiz gerekirken biz nelerle uğraşıyoruz.Adamlar 10.000 kişilik salon yapıyorlar biz hala hoca istifa etsin mi etmesin mi onu tartışıyoruz.Şimdi yatırım zamanı, yeni yönetimine baskı yapma zamanı.Artık amatör Branşlarlarda ilgi görmeye başladı.Bu fırsatı kaçırmamak lazım.İlk önce salon ekonomik güç daha sonra en iyi hoca ve oyuncular gelir zaten.

İrfan Bey,
Söylediklerinize aynen katılıyorum.Galatasaray'ın kendisine ait bir spor salonu olmalı.

Baştan beri söylüyoruz onursuz zaferler istemiyoruz diye fikrimiz hala öyle.Alınan bir kupa değil bin kupada olsa değişmeyecek!
Az bile yapılıyor.Kendi gideceği yok nasıl olsa yönetim bu sesi duyarda görevine son verir en kısa zamanda inşallah.

İrfan Bey bizim takımımız ekonomik bir güce sahip değilse ekonomik güç tam olarak ne anlama geliyor acaba?

Benim açtığım konu neden bu başlığa taşındı onu öğrenebilirmiyim ?

Mert Demirtepe' Alıntı:
.....' e Rağmen ŞAMPİYON !

Daha güzel anlatılamazdı. Yeni yönetimden en kısa zamanda sayın hocamız ile yollarını ayırmasını beklyioruz. Hasan beyde rahatlar belki o zaman !

Sevmiyoruz, SEVMEYECEĞİZ!

Mert Bey yollar ayrılır ayrılmaz benim derdim o değil,ben kimseyi savunmuyorumki,gidene bye derim gelene hoş geldin derim başımın üstünde yeri var.

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Hasan bey kim kimin tetikçiliğini yapıyor açıkca yazında bilelim bizde.

Ayrıca burası Galatasaray Basketbol Şubesinin resmi sitesi değildir, taraftar sitesidir öncelikle bunu bir öğrenin.

Önder Bey, valla benim kimsenin tetikçiliğini yapmadığım aşikar,yanlış anlaşılmasın ama takımın kupa kazanmasını,şampiyon olmasını,başarı kazanmasını sırf kendine göre,kendince hak bularak istemediğı,doğru bulmadığı bir isim var diye hatta isimler diyelim,keşke bu kupayı kazanmasaydık,keşke mersin bizi yenseydi,şampiyon olmamızı istemiyorum deniliyorsa bu bana garip geliyor,ben bunda artniyet arıyorum,

ayrıca gerçekten bu sitenin aslını inanın bilmiyordum ama sizde yazmıssınız taraftar sitesi diye,sonuçta galatasaray taraftar sitesi demekki doğru yere üye olmuşum,resmi veya değil önemli olan galatasaray ismi olması benim için.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Kim o tetikçiler bir yazın bakalım.

İki sene önce kimse piyasada yokken şu takımın peşindekilere tetikçi diyeceksiniz, Galatasaraylı değil diyeceksiniz, üstüne bir de ahlak dersi vereceksiniz.

Burası 11 yıllık bir site. Kulübün kurduğu bir site falan da değil. Gayet de birilerinin ayakta tuttuğu, sahibi olduğu bir taraftar sitesi, onu da hatırlatırım.

Sizin Galatasaraylılığınız'la bizimki bağdaşmak zorunda değil. Kupalardan önce gelen şeyler olduğu bin defa yazılmıştır burada, bin birinci kez yazıyorum. Ben aidiyet hissedemiyorum bu takıma. İki mesaj önce de sebebini yazdım. Bu kadar basit. Tabii, ben Hasan Demir tetikçidir demiyorum.

Bu arada tetikçileri tebrik ederim. Yarın bir gün Zafer Kalaycıoğlu gelir, ona karşı tetikçilik yaparız diye 10 yıl Galatasaraylı gibi davranıp kamuflaj yapmışlar. Helal olsun.

Emre Kardeşim öncelikle sana şunu söyleyim,ben senin bütün yazılarını okudum,bu konudada nekadar hassas olduğunu gayet iyi biliyorum farkındayım yazdıklarından,senin açından bu konunun ilk günden beri değişmediğini değişmiyeceğinide biliyorum,dediklerimi ama yanlış anlamışsın ben seni veya aynı görüşde olan kimseyi eleştirmiyorum,yada Zafer Hocayı falanda savunmuyorum,ısrarla söylüyorum tuttuğu takımın kupa kaybetmesini bile istiyecek bir zihniyetden bahsediyorum,ne olursa olsun resmi olarak takımımızda görev olan bir teknik adamın bu derece yargılanmasını doğru bulmuyorum.bu siteyi açtığımda .....'e rağmen şampiyon başlığıyla haber verilmesini eleştiriyorum,geçen maç fenere kaybettikten sonra açılış resminin Zafer Hocanın fenerde kazandığı kupayla olan fotoğrafının konulmasını eleştiriyorum,kimsenin Galatasaraylılığını eleştirmek haddime düşmez,kendimden eminim o yeter bana.

Bizim takımımız geçen yıl avrupa şampiyonu oldu, türkiye kupası finalde son saniyedeki basit bir hatadan dolayı elendi, play_off da ışılın sakatlandığı ana kadar 16 sayı farkla öndeydik seriyi 2-2 yapıyorduk ışıl sakatlanınca elendik, kim vardı takımın başında okan çevik yani sahtekar diye adlandırılan hoca! bu yıl ne yaptık, avrupadan elendik, liğde 3 cü sıradayız fenere her iki maçtada yenildik takımda olmayanlar ışıl alben ve Simone yok gelenler Tamika ve Douglas zafer kalaycıoğlunun ısrarla alınmasını istediği NBA en iyi oyuncuları değilmiydi? hocamız kim yıllarca feneri şampiyon yapan zafer kalaycıoğlu değilmi o zaman neden hala başarı yok? türkiye kupasını aldığımız için bu kadar seviniyoruz? oysa bu takım geçen yıl daha az bütceyle ve kısıtlı bir kadroyla daha başarılı oldu, ışıl alben hiç dinlenmeden tek guardımızdı...hala diyorum zafer kupayıda al git

Kerem bey Mesleğiniz ne bilmiyorum ama ekonomik güç birisine bağlı olmadan yaşayabilmektir.Eğer Ülker bize sponsor olmasa biz kendi ayaklarımızın üzerinde durabilecekmiyiz.Benim demek istediğim bu.Eğer gelir getirebilecek bir salonumuz olursa( beşiktaşın salonu gibi değil benim demek istediğim) sponsorlarla birlikte bütçemiz efes gibi olur.Bu kötü birşey mi?İstediğimiz yabnacıyı alabiliyormuyuz.Ama ekonomik gücümüz olsa her yabancıyı her türk oyuncuyu alabiliriz.Hüseyin beşok neden bizden ayrıldı.Niye yabancıları 1 sene sonra tutamıyoruz.Çünkü ekonomik gücümüz diğer takımlara göre az.Bilmiyorum anlatabildim mi.

irfanduzguner' Alıntı:
Anlamıyorum Zafer Hoca Niye İstifa Etsin ki.Zafer Hoca uzun dönem inş bizde kalır.Erkek Basketbol Hocası Gitsin,Bayan Basketbol Hocası istifa etsin demek Galatasaray'a yapılan en büyük ayıptır bence.Her ikiside çok iyi hocalar ve bence başarı oldular.Eski hocalar ne yaptı.sahtekarlık yaptı.Şimdi belki sampiyonluğa oynayacaktık.Arkadaşlar Artık galatasarayın geleceği ile ilgili konuşmalar yapmamız gerekiyor. Nasıl ekonomik ve salon anlamında daha iyi yerlere geleceğiz onu düşünmemiz gerekirken biz nelerle uğraşıyoruz.Adamlar 10.000 kişilik salon yapıyorlar biz hala hoca istifa etsin mi etmesin mi onu tartışıyoruz.Şimdi yatırım zamanı, yeni yönetimine baskı yapma zamanı.Artık amatör Branşlarlarda ilgi görmeye başladı.Bu fırsatı kaçırmamak lazım.İlk önce salon ekonomik güç daha sonra en iyi hoca ve oyuncular gelir zaten.
İrfan bey ilgi gören amatör branşları bir zahmet sayabilirmisiniz?

İçerden gelen haberler sezon sonunda Zafer hoca ile yolların ayrılacağı. Kurtulacağız yani, o yüzden bu kadar hararetli tartışmalara gerek olmadığını düşünüyorum.

Saygılar.

irfanduzguner' Alıntı:
Kerem bey Mesleğiniz ne bilmiyorum ama ekonomik güç birisine bağlı olmadan yaşayabilmektir.Eğer Ülker bize sponsor olmasa biz kendi ayaklarımızın üzerinde durabilecekmiyiz.Benim demek istediğim bu.Eğer gelir getirebilecek bir salonumuz olursa( beşiktaşın salonu gibi değil benim demek istediğim) sponsorlarla birlikte bütçemiz efes gibi olur.Bu kötü birşey mi?İstediğimiz yabnacıyı alabiliyormuyuz.Ama ekonomik gücümüz olsa her yabancıyı her türk oyuncuyu alabiliriz.Hüseyin beşok neden bizden ayrıldı.Niye yabancıları 1 sene sonra tutamıyoruz.Çünkü ekonomik gücümüz diğer takımlara göre az.Bilmiyorum anlatabildim mi.

Ben bayan takımından bahsediyorum şu anda sadece.

Okan Çevik'e de pek ısınamadım, çok eleştirdim ama istifaya davet etmedim hiç erkek takımında da bayan takımında da. Cem Akdağ'ı zaten çok beğenirim. Koray Hoca'yı da eh işte. Murat Hoca'ya olan sevgimi de herkes bilir. E ben sadece ZK için böyle bir şey söylüyorsam önceki yazınızdaki erkek kısmı olayı beni ilgilendirmiyor sorunum bayan takımı demektir uzunca anlatırsam.

Yazılanları ayrıntılı okumadım. Şöyle bir göz gezdirdim. Alınan kupaya rağmen, hele ki kupa Fenerbahçe'den alınmışken, Kalaycıoğlu'na bir benimsenmişlik hissedilmiyor. Hissedilecek gibi de görünmüyor.

O yüzden, taraftar daha fazla uzak tutulmamalı takıma.

Sayın koçumuz GSTV deki şampiyonluk çekimine bile lacivert gömlek ve ceketle katılıyor. Ya bunu akıl edemiyor yada cidden bizim sinirimizi daha çok berbat etmek istiyor! İşin garip tarafı hiçbir yöneticimiz görmüyormu bunu?

Bu arada bütün staff GS amblemli ceketlerini giymiş, oyuncularda gs tshirtleri giyiyordu!

Cem Bek' Alıntı:
Sayın koçumuz GSTV deki şampiyonluk çekimine bile lacivert gömlek ve ceketle katılıyor. Ya bunu akıl edemiyor yada cidden bizim sinirimizi daha çok berbat etmek istiyor! İşin garip tarafı hiçbir yöneticimiz görmüyormu bunu?

Bu arada bütün staff GS amblemli ceketlerini giymiş, oyuncularda gs tshirtleri giyiyordu!
Artık yuh diyorum valla sölicem yav adamın lacivert gömlek giymesi sanane anlamıyorum adamı suçlamak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Cem Bek' Alıntı:

,Bu kadarda komik bir eleştiri görmedim ben ,pes diyorum ya gerçekten,final maçının kupa töreninde vecerova ve birinin üstünde lacivert mont gibi bişeyler vardı oyuncularında birkaçında gördüm dileyen bakabilir
http://www.teknosaturkiyekupasi.org/2010/bkup/index.asp ilk resimde lacivert montlar gozukuyor vecerova da var,bırakın saçma eleştirileri yapmayın etmeyin,

kullandığı board kalemide siyah renkliymiş board tahtasıda beyaz siyah beyaz olmaz bir önce değiştirmesi gerekir koçumuza söyleyelim !

Kırmızı herhangi birşey giyebilmişmi acaba onca sene Fenerde çalışırken?

Zor geliyor galiba böyle bir programa giderken lacivert yerine Gs ile ilgili birşey giymek, e tabi haklı aslında aidiyet hissetmediği bir klüp Gs!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...