Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU
Benim açtığım konu neden bu başlığa taşındı onu öğrenebilirmiyim ?
Mert Demirtepe' Alıntı:
.....' e Rağmen ŞAMPİYON !
Daha güzel anlatılamazdı. Yeni yönetimden en kısa zamanda sayın hocamız ile yollarını ayırmasını beklyioruz. Hasan beyde rahatlar belki o zaman !
Sevmiyoruz, SEVMEYECEĞİZ!
Mert Bey yollar ayrılır ayrılmaz benim derdim o değil,ben kimseyi savunmuyorumki,gidene bye derim gelene hoş geldin derim başımın üstünde yeri var.
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Hasan bey kim kimin tetikçiliğini yapıyor açıkca yazında bilelim bizde.
Ayrıca burası Galatasaray Basketbol Şubesinin resmi sitesi değildir, taraftar sitesidir öncelikle bunu bir öğrenin.
Önder Bey, valla benim kimsenin tetikçiliğini yapmadığım aşikar,yanlış anlaşılmasın ama takımın kupa kazanmasını,şampiyon olmasını,başarı kazanmasını sırf kendine göre,kendince hak bularak istemediğı,doğru bulmadığı bir isim var diye hatta isimler diyelim,keşke bu kupayı kazanmasaydık,keşke mersin bizi yenseydi,şampiyon olmamızı istemiyorum deniliyorsa bu bana garip geliyor,ben bunda artniyet arıyorum,
ayrıca gerçekten bu sitenin aslını inanın bilmiyordum ama sizde yazmıssınız taraftar sitesi diye,sonuçta galatasaray taraftar sitesi demekki doğru yere üye olmuşum,resmi veya değil önemli olan galatasaray ismi olması benim için.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Kim o tetikçiler bir yazın bakalım.
İki sene önce kimse piyasada yokken şu takımın peşindekilere tetikçi diyeceksiniz, Galatasaraylı değil diyeceksiniz, üstüne bir de ahlak dersi vereceksiniz.
Burası 11 yıllık bir site. Kulübün kurduğu bir site falan da değil. Gayet de birilerinin ayakta tuttuğu, sahibi olduğu bir taraftar sitesi, onu da hatırlatırım.
Sizin Galatasaraylılığınız'la bizimki bağdaşmak zorunda değil. Kupalardan önce gelen şeyler olduğu bin defa yazılmıştır burada, bin birinci kez yazıyorum. Ben aidiyet hissedemiyorum bu takıma. İki mesaj önce de sebebini yazdım. Bu kadar basit. Tabii, ben Hasan Demir tetikçidir demiyorum.
Bu arada tetikçileri tebrik ederim. Yarın bir gün Zafer Kalaycıoğlu gelir, ona karşı tetikçilik yaparız diye 10 yıl Galatasaraylı gibi davranıp kamuflaj yapmışlar. Helal olsun.
Emre Kardeşim öncelikle sana şunu söyleyim,ben senin bütün yazılarını okudum,bu konudada nekadar hassas olduğunu gayet iyi biliyorum farkındayım yazdıklarından,senin açından bu konunun ilk günden beri değişmediğini değişmiyeceğinide biliyorum,dediklerimi ama yanlış anlamışsın ben seni veya aynı görüşde olan kimseyi eleştirmiyorum,yada Zafer Hocayı falanda savunmuyorum,ısrarla söylüyorum tuttuğu takımın kupa kaybetmesini bile istiyecek bir zihniyetden bahsediyorum,ne olursa olsun resmi olarak takımımızda görev olan bir teknik adamın bu derece yargılanmasını doğru bulmuyorum.bu siteyi açtığımda .....'e rağmen şampiyon başlığıyla haber verilmesini eleştiriyorum,geçen maç fenere kaybettikten sonra açılış resminin Zafer Hocanın fenerde kazandığı kupayla olan fotoğrafının konulmasını eleştiriyorum,kimsenin Galatasaraylılığını eleştirmek haddime düşmez,kendimden eminim o yeter bana.