Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU

Cem Akdağ olduğu zamanlarda 7 kişilik bir kadro vardı rotasyon olarak 40 dakikayı 2 oyuncu değiştirerek oynuyorduk.Dünya capında yıldızlarımız yoktu ne Seimone,Tamika,Yelena,Katie yada Ivana...

o zamanda kadromuz hemen hemen aynıydı Esra,Tuğba,Işıl,S.Young,Yasemen

peki şimdi ile bundan 2 3 sene öncesinin bütçesi aynı mı ?

peki o zaman ki konum ile şimidi ki arasında fark var mı ?

size şunu söyleyim 4 5 kat bütçe arttı.ancak hala 2 3 sıralardayız ve ne yazikki o zaman 3-2 kaybettigimiz play-off serisinde hırs vardı mücadele vardı ve Galatasaraylılık ruhu vardı şimdi kusura bakmayın ama takımın içinde birlik yok...

önemli olan sınırlı olanak ve imkanlarla başarı yakalamak.Seimone,Işıl,Tamika,Young,Katie'li bir kadronun başına bu forumdan Gökçe Başaran,Arda Öztürk vb.. birinide getirsen emin olun ki başarı zaten gelir

Zafer Kalaycıoğlu ile Galatasarayın kimyası uyuşmadı diyelim art niyet aramayalım ve en kısa zamanda yollarımızı ayıralım.Çünkü takımın başına kimi koysak bundan farklı bir durum olmaz kimse çıkıp bizim takım Zafer Kalaycıoglu sayesinde 3 maç kazandık diyemez cünkü takıma en küçük bir etkisi yok bundan sonrada olacağını sanmıyorum

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Cem Akdağ olduğu zamanlarda 7 kişilik bir kadro vardı rotasyon olarak 40 dakikayı 2 oyuncu değiştirerek oynuyorduk.Dünya capında yıldızlarımız yoktu ne Seimone,Tamika,Yelena,Katie yada Ivana...

o zamanda kadromuz hemen hemen aynıydı Esra,Tuğba,Işıl,S.Young,Yasemen

peki şimdi ile bundan 2 3 sene öncesinin bütçesi aynı mı ?

peki o zaman ki konum ile şimidi ki arasında fark var mı ?

size şunu söyleyim 4 5 kat bütçe arttı.ancak hala 2 3 sıralardayız ve ne yazikki o zaman 3-2 kaybettigimiz play-off serisinde hırs vardı mücadele vardı ve Galatasaraylılık ruhu vardı şimdi kusura bakmayın ama takımın içinde birlik yok...

önemli olan sınırlı olanak ve imkanlarla başarı yakalamak.Seimone,Işıl,Tamika,Young,Katie'li bir kadronun başına bu forumdan Gökçe Başaran,Arda Öztürk vb.. birinide getirsen emin olun ki başarı zaten gelir

Zafer Kalaycıoğlu ile Galatasarayın kimyası uyuşmadı diyelim art niyet aramayalım ve en kısa zamanda yollarımızı ayıralım.Çünkü takımın başına kimi koysak bundan farklı bir durum olmaz kimse çıkıp bizim takım Zafer Kalaycıoglu sayesinde 3 maç kazandık diyemez cünkü takıma en küçük bir etkisi yok bundan sonrada olacağını sanmıyorum

dediklerinize katılıyorum aynen zafer kalaycıoğlunu başarılı olalım diye getirdiler başımıza avrupada kupa almış bir takımımız vardı ruh vardı birlik beraberlik vardı ama şimdi ne başarı ne birlik nede beraberlik kaldı yönetim sesimiz duysun artık kalaycıoğlunu biran önce göndersin 1 yılı yaşanmamış sayalım, mihriban oğuzu yeniden istiyoruz...

zayıf takımlara karsı alınan farklı galıbıyetler bır anlam ıfade etmıyor,önümüzdeki hafta fener macında gorecegiz..
Ancak fikrimiz değişmedi,onursuz ZAFERLER istemiyoruz...

Kocaeli Kağıtsporu 43 sayı farkla yenmek gerçekten inanılmaz bir olay.Muhteşem bir iş başardık!

Emre Doğan' Alıntı:
Kocaeli Kağıtsporu 43 sayı farkla yenmek gerçekten inanılmaz bir olay.Muhteşem bir iş başardık!

Evet çok büyük bir iş başardı zafer kalaycıoğlu...kocaeli Bşb Kağıtsporun liğdeki yeri ve sıralaması aynen aşağıdaki gibidir...Onursuz Zaferler istemiyoruz...
................................... O G M A Y Puan
12. Kocaeli Bşb. Kağitspor 14 0 14 763 1118 14

Bence kağıt spor o kadar küçümsenecek bir takım değil..

Önümüzdeki 5 sene içerisinde,Avrupa'da adından söz ettirecek bir takım (!)..

Bazen ironi yapacağız diye,suyunu cıkarıyoruz sanırım..Her maçtan sonra istifa topic'leri ayaklanmasın artık,bir huzur verin..

Tolga Kaplan' Alıntı:
Bence kağıt spor o kadar küçümsenecek bir takım değil..

Önümüzdeki 5 sene içerisinde,Avrupa'da adından söz ettirecek bir takım (!)..

Bazen ironi yapacağız diye,suyunu cıkarıyoruz sanırım..Her maçtan sonra istifa topic'leri ayaklanmasın artık,bir huzur verin..

evet haklısınız öyle küçümsenecek değil:D tek galibiyeti yok yediği sayı attığından 2 kat fazla ve 2 ci liğe düşmesi kesin haa 2.ci liğden çıkarda avrupaya giderse bilemem inadına... aynen devam onursuz zaferlere hayır

Mithat Bey,
Böyle bir başlık açtığınız için size teşekkür ederim.
Sizden en az bunun kadar ateşli ve etkili başlıklar görmek dileğiyle..

yalnız yanlış anlamayın da bu onursuz zaferler işi iyicene sulanmaya başladı. Ne demek onursuz zafer yahu? GS spor klübünden bahsediyoruz. Hangi forumda yazdığınızı sanıyorsunuz da onursuz zaferden bahsediyorsunuz. Kelime oyunu yaptığınız aşikar ama GS'da görev alan birine onursuz demek kimsenin haddi değil. Sezon sonu ya da şimdi gönderir yönetim çeker gider o zaman başka bir tutum takınırsınız. Sezon başlamadan yönetimi mail fax telefon veya birebir görüşerek, Zafer Kalaycıoğlu'nu istemediğinizi söylersiniz söyleriz o ayrı. Galatasaray formasını giymek bile bir onurdur. Bu tarz hakaret vari söylemleri başka yerde yapın. Eleştirecekseniz de üslubu ile eleştirin.

Zafer Kalaycıoğlu bu kadar çok tepki alacak ne yaptı ben bilmiyorum,kendisine bu kadar tepki gösterenler anlatsın bilelim.

Bu adam uyuşturucu mu kullanıyor ? Çok mu ahlaksız bir adam ? Galatasaray'a küfür mü etti ? Yoksa sizin şahsınıza ana avrat sövdü mü ? Bunlardan birini yaptıysa evet bu kadar tepkiyi hak ediyor ama bunlardan başka bir neden varmı acaba,neden bu kadar sevilmiyor bu isim gerçekten bilmiyorum,bilenler anlatsın.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Zafer Kalaycıoğlu bu kadar çok tepki alacak ne yaptı ben bilmiyorum,kendisine bu kadar tepki gösterenler anlatsın bilelim.

Bu adam uyuşturucu mu kullanıyor ? Çok mu ahlaksız bir adam ? Galatasaray'a küfür mü etti ? Yoksa sizin şahsınıza ana avrat sövdü mü ? Bunlardan birini yaptıysa evet bu kadar tepkiyi hak ediyor ama bunlardan başka bir neden varmı acaba,neden bu kadar sevilmiyor bu isim gerçekten bilmiyorum,bilenler anlatsın.

Zafer kalaycıoğlu evet GALATASARAY'a ne yaptı geldiği günden beri ne kazandırdı? avrupadan elendik, Fenere kendi evimizde onun yanlış oyuncu seçiminden ve hataları yüzünden yenildik, ister uyuşturucu kullansın ister alkol alsın babamın oğlu değil beni ilgilendiren tarafı kendisine avrupa şampiyonu bir takım emanet edildi şuan liğde 3 cü sıradayız ve avrupada yokuz, başarısızsa ve takıma bişey veremiyorsa istifa etsin gitsin...

Sayfalarca yazıldı daha önce aynı şeyler. Gerekli topice bakıp öğrenebilirsin, gelip tartışma fişeklemeye çalışmanın anlamı yok.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Sayfalarca yazıldı daha önce aynı şeyler. Gerekli topice bakıp öğrenebilirsin, gelip tartışma fişeklemeye çalışmanın anlamı yok.

pardon banamı diyorsunuz? ben sadece sorulan sorulara cevap veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...