Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU

Fikstür sanırım örtüşüyor. Erkek ve Bayan takımlarımız aynı haftalarda İstanbul'da oynuyor. Sezonun bitmesine az kaldı ayrıca erkek takımı da bir mucize olmazsa play off'a katılamayacak. CEM AKDAĞ 2 takımı da pekala yönetir.

ZK'ya da Kadıköy'de bir ev tutsunlar orda takılsın.

sadece savaşın yeter artık savaşın !...artık şu takımın başında ve sahada yenilgide bizler kadar üzülen bir kadro istiyoruz...mağlubiyet önemli değil..2-14 ten bu maç nasıl buralara geldi çok açık...Zafer denen adam resmen ilk 5 i sabote etti..yoksa biz feneri ilk çeyrekten vurup geçmiştik...

Anlamam biraz geç oldu ama bu adam bizimle oyun oynuyor ! Takım seri yakalamış 10-15 sayı civarı önde gidiyor Leuchanka'yı alıyor.Adamlar farkı kapatıyor mola yok! Dk'da bir oyuncu değişikliklerinden oyuncular bile yorulmuştur ama bu yorulmuyor.Maksadınada ulaştı tebrikler.Şimdi tek isteğim var şu Nilay´ı da alsın ve gitsin bu takımdan !

Çok haksızlık ediyoruz(!) Sene başında burada tepkimizi gösterirken hep bize koçun feneri iyi tanıdığını, bunun çok büyük avantaj olduğunu söylediler. Bugün birkez daha gördük bu avantajı.

Düzinelerce kupa mevzusu da var tabi...

Kaldı ki biz yine de koçluk bilgisinden çok geliş şeklini, daha önce bize karşı tavrını, ve bu ani dönüşünü eleştiriyorduk. Ha tabi koçluğunu da çoğumuz beğenmiyoruz. Tek takımlı ligde art arda bilmem kaç kez şampiyon olup Avrupa' da belli bir seviyeyi hiçbir zaman geçemeyen takımın koçuydu kendisi...

Uzun şeyler yazmaya gerek yok. Hepimizin düşüncesi belli. İstifa et yeter artık. Senin yüzünden izlediğim maçlardan zevk alamıyorum. Geçen sene, önceki seneler mağlup da olsak gurur duyuyorduk... Şimdi yensek de yenilsek de boş... Senle gelen zaferleri istemiyorum.

İlk maçta Zafer istifa diye bağıracağım artık. Bıçak kemiğe çoktan dayandı!

Bakıyorumda,forum bayağı uçmuş!!! gereksiz gerginlik yapmanın ne faydası var.

Gelişi tam bir rezaletti,hala devam ediyor.

Şimdi Zafer fanları çıksın ortaya nerdeler takımı resmen sattı adam, esra neden bu kadar az süre alır takımda türk oyuncuların içinde tek ruhu ile oynayan kişi nilay neden ta orta sahadan 3 lük atar onda bu kadar kabiliyet varmıki? yasemin nasıl 8 de 2 ile oynar ve hala sahada o kadar kalır hadi potaya top atamıyorsun bari birilerini tut yol geçen hanı oldu... ışıla koro halinde küfür edilirken bu müğe erdem ne yapar orda neden hakemlere gitmez neden anons yapılmaz neden takımı kenara almaz ışılmı gidip hakemle konuşup kendi hakkını arayacak bumu hala bağırıyorum onursuz zaferler istemiyoruz...nerdesin mihriban oğuz gel artık birileri görsün yeter

Sakin olalım arkadaşlar, beklenmeyen bir şey değildi zaten. Sanki hoca kalmamış gibi ezeli rakibinle sorunu olan adamı takımın başına getirmek, sezon başında transfer yapmayı beceremeyip, Avrupa'ya elveda dedikten sonra sırf lig için oyuncu almak, başarısızlık bu mantığı takıma getiren yönetimin ne yazık ki. hala bazı arkadaşlar diyor ki, sezon sonunu bekleyecekler. daha doğru düzgün bir takıma karşı galibiyet alamamışken Ekaterinburg'u eleyeceğimizi sandı bazı arkadaşlar. Şimdi de şampiyon olacağımızı mı sanıyorlar? Kazandığımız bir tane bile düzgün maç yok. Bence hemen yollar ayrılsın, yeni bir hoca şimdiden ayarlansın. Yöneticilerimizin, ellerini ceplerine atıp basketbol takımının başına kaliteli bir hoca getirme zamanı geldi.

Maçın bitmesine 8.30 dakika kala tribündekilere zafer şarkıları söyletip, kendi takımımızın oyuncularına laf atılmasına müsadee edecek kadar kötü oynuyorsak burada bir yanlışlık var demektir. ve maalesef bu yanlışlık coach dan başlıyor.

Zafer Kalaycıoğlu'na iyi hoca demek için sineğin yağını çıkarmaya çalışıyorum. Biraz umut görsem burada herkesle de tartışırım. Ama Fener maçını geçtim Herhangi bir maçta bile, bir takımın 2 tane hücum oyunu olmazmı? yok... Şu oyunculara siz bildiğiniz gibi oynayın deseler eminim sophia tamika ile ikili oyun çalışır antrenmanlarda içeri penetre çalışıp dışarıya üçlük pozisyonu yaratırlar. Ama yok. O kadar maçını seyrettim daha ben bilmiyorum bu takımın bir hücum oyununu. O zaman da oyuncular kötü gözüküyor. Hep derim. Futbolda hocanın maça katkısı sınırlıdır. Maç başladımı yapacakları azdır. Ama basketbol tamamı ile kenardan oynanan bir oyundur. Şimdi Işıl ve Seimone olsa bu maçı kazanabilirdik. Gerçekten FB çok kötüydü. Ama bu genede hocanın takıma bir şeyler verdiği anlamına gelmezdi.. Geçen sene kızların basket maçlarını kaçırmadım hiç. Bu sene gidesim gelmiyor. Takımda heyecan ruh da yok. Işıl'ın bir oyuncudan daha fazla şeyleri ifade ettiğini görüyoruz onun yokluğunda...

ışılı burda ayakta alkışlıyorum ben oynayamasada giydi parçalısını çıktı sahaya ısındı arkadaşlarına destek oldu biliyordu koro halinde küfür edileceğini ama onda ruh var ruhunu teslim etmedi ruhsuzlara, zafere gelince kendi bahçesinde bir yaprağı olmayan adam gelmiş bizim bahçemizde bize ağaçlık taslıyor bir maç ancak bu kadar katledilir, yasemin ve nilayı sahada tutarar zaten oyunu bırakmamıza sebep oldu nilay orta sahadan 3 lük fırlatıyor nilay kendine gel bir ist üni yada kocaeli kağıt maçı değil bu ciddiyete davet ediyorum seni senin ve senin gibilerin hakkı yok buna kimsenin hakkı yok zafer git artık nilayı da al

yasemin horsan-nevriye birsel-tuğba esmeral-nilay su oyuncuların yer değiştirdiğini düşünürsek skor nasıl olurdu acaba.12 basket den anlamayan kabiliyetsiz kişiyle oynucamıza 7 kişi basketi bilenlerle oynayalım yeter.

Harun Taşkapılı' Alıntı:
yasemin horsan-nevriye birsel-tuğba esmeral-nilay su oyuncuların yer değiştirdiğini düşünürsek skor nasıl olurdu acaba.12 basket den anlamayan kabiliyetsiz kişiyle oynucamıza 7 kişi basketi bilenlerle oynayalım yeter.

yer değiştirmeye gerek yokki sadece GALATASARAY ruhuyla oynasınlar biz onada razıyız

Sizin taraftarlar olarak gördüğünüzü yöneticiler göremiyorsa bu sonuç tamamen yönetim sorumluluğu ile doludur ve problemin kaynağı yönetimin tercihidir. birisine görev teklifi yaparsınız, başarılı olur olmaz bir çok nedeni olur ve kabul edilebilir sebepleri olur ve tartışılır. Fakat zafer kalaycıoğlu alınış biçimi ve klube geldiği günden beri, basketbol şubesindeki hadiseler çok yıpratıcı oldu.
Bütün bu olaylardan ve sonuçlardan sonra 'biz ne yaptık' diyen bi yönetimin yoksa vay haline basket şubesinin !
Eger ki bunu söylemeye başladılarsa şayet, o zaman bir an önce 'biz ne yapmalıyız' ı düşünmeleri ve bulmaları gerekiyor !!!
ha bide kaçmış ve yine kaçmakta olan bi şampiyonluk var çünki bu kadroyla tbb liginde alınan her yenilgi başarısızlıktır şansızlık değildir.

zafer+kalayci+%26+nevriye.jpg

kalayci.jpg

Nilay'ı da al git artık yüregimiz tükendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...