Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU

Tamam siz istifa demeye devam edin,benimde babamın oğlu değil Zafer Kalaycıoğlu :)

Bende başarısız buluyorum Avrupa'dan elenmek bir yana,Ligde şuan lider olmamız lazımdı,fakat şansız sakatlıklar yaşadık kimse inkar edemez,Tamika takıma yeni dahil oldu,tabiki mazeret değil bunlar,bu kadro'nun hakkı daha iyi sonuçlardı.

Zaten Fenerbahçe'ye yine kaybedersek İstifa eder kalaycıoğlu baskılara dayanamaz.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Zaten Fenerbahçe'ye yine kaybedersek İstifa eder kalaycıoğlu baskılara dayanamaz.

Bende bu görüşe karşıyım

İlla bir istifa edilecekse yada akıllar başlara gelmesi için fenerbahçe maglubiyeti veya bişeyler kaybetmemiz mi gerekiyor ?

geç kalınmadan yapılması gereken şeyler var ama ne yazik ki...

Bu benim görüşüm değil ki ,sizce şuan zafer kalaycıoğlu istifa eder mi ? Anca ağır bir yenilgi lazım ki öyle etsin,şu zayıf takımlara karşı alınan farklı galibiyetler sayesinde istifası gecikiyor.

Bakın arkadaşlar, Zafer Kalaycıoğlunu bende beğenmiyorum. Nerden baksanız 1 senedir takımın başında bir şekilde. Ama takımın 3 tane hücum seti yok hala. Sizden 3 eksik 2 fazla bende bir çok şey biliyorum. Eminimki burda bir çok arkadaşım, kardeşim abim benden daha iyi açıklayacaktır neden Zafer Kalaycıoğlu ile olmaz? Neden istifa etmeli? En başta elektriğimiz tutmadı. Kötü antreneördür süper antrenördür bilmem. Kan ısınmadı...

Ama bunları doğru ve üsluplu şekilde belirtmemiz lazım. Mesela bu başlık üsluplu bir başlık bence. İstifa etmesini istemek gibi bir hakkımız var sonuçta.. Ama onursuz deme hakkımızın olduğunu sanmıyorum. Üstelik "onursuz Zaferler istemiyoruz" lafını rakiplerimiz daha farklı kullanıyor. Kazandığımız maçların onursuz kazanılmış olduğunu GS taraftarının bile bunu söylediğini söylüyorlar. İroni yada kelime oyunu yapacaksak başka ironiler yapalım. aklıma gelmiyor ama mesela "zaferle, zafer istemiyoruz" denebilir. Ama onursuz zafer gerçekten çok kötü bir tamlama.. Umurumda deği lZafer Kalaycıoğlu. Ben armadan Klüpten bahsediyorum...

Bahsettiğiniz kavram çeşitli yerlere çekilebilir ama sonuçta bu kulübün ismini koruyacak olan yönetim kuruludur. Sonsuz destek verdiğim bir yönetim kurulu olmasına rağmen basketbol şubesinde ise tam bir hayal kırıklığı yarattıklarını düşünüyorum. Neyse sonuçta bu durumu önleyecek olan kişiler bellidir. Bu tür tepkilere izin vermek istemiyorlarsa getirmeyeceklerdi sayın Z.K.'yı Yada Z.K. gelmeyecekti o zaman.

Eğer taraftarın onursuz gördüğü birşey varsa söyleyecektir mutlaka. Neden bunu başkaları farklı yorumlamasın diye dışa vurmayalım ki. Canaydın dönemindeki tepkiler gibi taraftar tepkisini ortaya koyacaktır.

Şu anda belli bir tepki tepki yok ama bu bayan takımına olan ilgisizliktendir eminim. Futbol takımına Bülent Uygun'un getirildiğini düşünsenize. Tepkisizlik olur muydu hiç?

Zaten 2 hafta sonra ak koyun kara koyun çıkacak meydana. Katie, Tamika, Sophia, Leuchenka'lı kadromuzla yenebilecek miyiz bakalım?

5288_1024806277642_1749830127_49759_2911714_n.jpg

Erdal Can icelli' Alıntı:
bence bu kadar yeter artık herkesin bir sabrı var ama şu başlığı her gördüğümde çıldırıyorum. Arkadaşlar yeter artık son maçlardaki yükselişi görmüyorsunuz tamam peki şu an çok övdüğünüz fenerin alt yapısını oluşturan kim? Onları yıllarca şampiyon kim adam geldiğinden beri tepki alıyor lütfen şu konuyu kapatalım. Eminim size cevabı sezon sonunda takımı Şampiyon yaparak ngösterecektir. :(

Evet muhteşem bir yükseliş var takımda :) :) Kocaeli Kağıtsporu ve İstanbul Üniversitesi'ni yendik :) :)

Yükselişmi? ben o yükselişi sezon başından bu yana hiç görmedimki yendiğimiz takımlar gelenden geçenden aynı farkları yiyorlar:D geçen senelerde bu takım play-of da son anda elendi cumhurbaşkanlığı kupasını feneri eze eze aldı avrupada kupa aldı bu sene ne yaptık? kocaeli belediye ist üni ye fark attık evet büyük başarı ve takım iyi yolda:D liğde 3 cü sıradayız mersinden fark yedik fenere evimizde yenildik avrupadan elendik sonumuz meçhul zafer istifaaaaa:D

Halime Bozgeyik' Alıntı:
Yükselişmi? ben o yükselişi sezon başından bu yana hiç görmedimki yendiğimiz takımlar gelenden geçenden aynı farkları yiyorlar:D geçen senelerde bu takım play-of da son anda elendi cumhurbaşkanlığı kupasını feneri eze eze aldı avrupada kupa aldı bu sene ne yaptık? kocaeli belediye ist üni ye fark attık evet büyük başarı ve takım iyi yolda:D liğde 3 cü sıradayız mersinden fark yedik fenere evimizde yenildik avrupadan elendik sonumuz meçhul zafer istifaaaaa:D

Geçen sene ile aramızda hiç bir fark yok. Geçen seneki fark takımın sahadaki ruhları, Seimone ve ışıl'ın sahada olması, maçlarımızı Ayhan Şahenk'te oynadığımızdan gelen seyircinin salonu dolduruyormuş izlenimini vermesi. Salonun yapısı dolayısı ile oyuncularımızla, daha yakın oluşumuz ve Euro lig yerine, Fiba cup ta oynamamız. Yoksa geçen sene Ayhan Şahenk'te dolu tribünler önünde Fener'e yenildik. Samsun basket'e geçen sene de yenildik. Hatta hatırladığım geçen sene bu zamanlar 4 yada 5 mağlubiyetimiz vardı.. Hoca desen gecen sene sonuna doğru hocamız, Okan Çevikdi.. Yani obektif bakarsak Zafer K. , iki önemli starımız olmasa da, Okan'ın oynattığı kadar oynatıyor takımı...

Öte yandan ben de takımda bir iyileşme görüyorum. Ama ZK'nın başımızda olması, insanların maça gitmesini engelliyor gibi. Şahsen ben kendi payıma, gidesim gelmez oldu son 2-3 maçtır.. Ama gene de sezon sonuna kadar böyle gitsin artık.

@ Emre Karakaplan

Şaka mı ?

@ Tolga Kaplan

Nasıl bakmak isterseniz öyle görürsünüz, Galatasarayı küçük düşürücü bir duruma sokmuyoruz tepkimiz başındaki insana durum gayet açık ve net olduğunu düşünüyorum.

Alınan galibiyetler ortada mağlubiyetlerde en azından ben sonuçlara göre değil oynanan oyuna göre yorum yapıyorum.Yapılan taktik hatalar ortada bir fener maçını hatırlayalım son 1 dk önde girdigimiz maçta seçilen yanlış savunma kararı yada Mersin maçında açıklanamaz setleri onu geçtim Samsun maçında amatör hocaların bile yapmayacagı son saniye şut hatası...

Avrupa konusuna hiç girmiyorum belkide Avrupanın en iyi 4 numarası bizde olmasına rağmen forvet oynatması ben bunda art niyet ararım tepkimide koyarım kimse kusura bakmasın

Herkes istediğini söyleyebilir. Zafer kalaycıoğlu takımın başında ve şampiyon yapacak eminim. Ercan senin görüşlerini hiç birine katılmıyorum. Geçen sene takım bu yarıda 5 tane mağlubiyetleri vardı.

Ben gerizekalıyım,ve Onursuz Zafer'lerin sözlük anlamına göre hareket ediyorum..Biri bana bu cümlenin açılımını yapsın..(!)

Tolga Kaplan' Alıntı:
Ben gerizekalıyım,ve Onursuz Zafer'lerin sözlük anlamına göre hareket ediyorum..Biri bana bu cümlenin açılımını yapsın..(!)

estağfurullah

Zafer Kalaycıogluyla gelecek galibiyetler hiç gelmesin anlamında kullanılan bir slogan.Ayrıca Zafer Kalaycıoglunu istemiyoruz anlamında da kullanılabilir.

Emre Karakaplan' Alıntı:
Herkes istediğini söyleyebilir. Zafer kalaycıoğlu takımın başında ve şampiyon yapacak eminim. Ercan senin görüşlerini hiç birine katılmıyorum. Geçen sene takım bu yarıda 5 tane mağlubiyetleri vardı.

Şampiyon takımı eziyorlar ne iş ???12 dakikada 2 sayı atabilen takım mı şampiyon olacak ? Tam saha baskıya karşı top getiremeyen takım mı şampiyon olacak ? Hadi ordan ya !

Geçti Bor 'un Pazarı Sür Eşeğini Nigde 'ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...