Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU
Hayır, Bayram Kurtulmuş'a diyorum.
Hayır, Bayram Kurtulmuş'a diyorum.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Zaten Fenerbahçe'ye yine kaybedersek İstifa eder kalaycıoğlu baskılara dayanamaz.
bence bu kadar yeter artık herkesin bir sabrı var ama şu başlığı her gördüğümde çıldırıyorum. Arkadaşlar yeter artık son maçlardaki yükselişi görmüyorsunuz tamam peki şu an çok övdüğünüz fenerin alt yapısını oluşturan kim? Onları yıllarca şampiyon kim adam geldiğinden beri tepki alıyor lütfen şu konuyu kapatalım. Eminim size cevabı sezon sonunda takımı Şampiyon yaparak ngösterecektir.Erdal Can icelli' Alıntı:
Erdal Can icelli' Alıntı:
Halime Bozgeyik' Alıntı:Yükselişmi? ben o yükselişi sezon başından bu yana hiç görmedimki yendiğimiz takımlar gelenden geçenden aynı farkları yiyorlar geçen senelerde bu takım play-of da son anda elendi cumhurbaşkanlığı kupasını feneri eze eze aldı avrupada kupa aldı bu sene ne yaptık? kocaeli belediye ist üni ye fark attık evet büyük başarı ve takım iyi yolda liğde 3 cü sıradayız mersinden fark yedik fenere evimizde yenildik avrupadan elendik sonumuz meçhul zafer istifaaaaa
Tolga Kaplan' Alıntı:Ben gerizekalıyım,ve Onursuz Zafer'lerin sözlük anlamına göre hareket ediyorum..Biri bana bu cümlenin açılımını yapsın..(!)
Emre Karakaplan' Alıntı:Herkes istediğini söyleyebilir. Zafer kalaycıoğlu takımın başında ve şampiyon yapacak eminim. Ercan senin görüşlerini hiç birine katılmıyorum. Geçen sene takım bu yarıda 5 tane mağlubiyetleri vardı.