Zafer Kalaycıoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: İstifa edecek yüreğin var mı? Zafer KALAYCIOĞLU

Erdal Can İçelli' Alıntı:
zafer+kalayci+%26+nevriye.jpg

kalayci.jpg

Nilay'ı da al git artık yüregimiz tükendi

istenmiyorsun azcık onurun varsa gidersin...belkide şimdi bebekde yine nevriye ve dostlarıyla kutlama yemeğindedir....

Zafer hoca dedi ki 2. periyot hiç sayı atmayın.Sayıları potaya sallamayın. Ondan sonra da Zafer Hocayı istifaya çağıralım.

10 senedir Zafer Hocamı yenilgiye uğratıyor bizi ?

Yahu, takımın bir tane seti yok, oynadığı oyun rezalet, gelmiş savunuyorsun hala.

Sor bakalım bir tane yabancı editöre, kadrosunda Catchings,Douglas ve Young olan bir takımın 14 dakika 2 sayı atabilmesi nasıl mümkün olur diye.

İki sene önce bu takım 5 kişilik rotasyonla, hakemlerin sayesinde verdi şampiyonluğu. Basketboldan anlamıyorsanız, şuraya kendinizden emin bir şekilde yazmayın bari.

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Zafer hoca dedi ki 2. periyot hiç sayı atmayın.Sayıları potaya sallamayın. Ondan sonra da Zafer Hocayı istifaya çağıralım.

10 senedir Zafer Hocamı yenilgiye uğratıyor bizi ?
:shock: inanmıyorum size nilay fenerle oynadığımız ilk maçta sakatlandı bu maçta orta sahadan 3 lük denedi neden uyarmadı neden engel olmadı?

bana o mücadele eden takımı geri ver Zafer k.
Benchte terör estiren koç edalarından sahaya bakamıyorsun zafer k.
Hani maça kendini kaptırıp müdahale etmeyi unutsa anlarım ama bu sorumsuzluk değil de ne zafer k.
Atletico madrid maçının hakeminden daha nefret edilesi bi spor adamı olmaz diyodum. Seni unutmuşum Zafer k.
Kimbilir şimdi nerdesin Zafer k. acaba yanıyor mu için.
Işıl bile bi guven tazelemek için 'hepimizin çabasının adı Galatasaray, biz Galatasaraylıyız' yazmış face'e. Bu kız oynayamadığı maçın sorumluluğundan pay almış üstüne. Düşün artık zafer k. Gecenin bu saatine sinirim geçsin diye bekledim. Ama sinirim mağlubiyete değil Zafer k. Sinirim senin o umursamazlığına zafer k. Bir dahaki maça sana istifa et demek için geleceğim , hatta uzaktan anlamazsın diye bench arkasından bilet alacağım zafer k. Merak etme 5 dakika bagıracağım sadece. Zaten adam olan bi lafı en geç 5 dkda anlar dimi Zafer k.
Gece gece beni Yılmaz Vural'a çevirenler utansın...

Bu maçı ve Zafer hoca işini geçelim.5 kişilik rotasyonuda geçelim. Bundan önceler neden yenemedik ?

Suçu neden hemen Zafer Hocaya atıyoruz ben onu anlamıyorum.

Neyse fazla uzatmanın anlamı yok. Beni anlayanda yok.

Kimdir hatalı hocam, söyleyin de bilelim.

Onu geçelim bunu geçelim. Ne konuşacağız burada?

Bundan önceler neden yenemedik deyip duruyorsun. Geçen yılki farklı mağlubiyette bu takımı kim hazırlamıştı? Telefonla taktik vererek post-modern bir coaching anlayışı gösteren ben değildim. Ondan önceki sezonda da daha zayıf kadroyla, beş kişilik rotasyonla sonuna kadar başa baş oynadık diyorum.

Üç tane dünya starını bir coach kullanamayacak; sonra suçlu oyuncular olacak.

Dün maçı Caferağa'da izleme olanağı buldum.Gerçekten Fenerbahçelilerin küfürleri arasında maçı izlemek çok kötü birşey.
Hemen hemen tüm arkadaşlarımız Zafer Kalaycıoğlu'nu mağlubiyetten sorumlu tutmuşlar. Ama sitenin açılış sayfasındaki "Sabote ediliyoruz" gibi tabirler bence çok ağır ve yanlış olmuş. Bakın arkadaşlar dün Katie Douglas'ı dikkatle izledim. Ne savunmada ne de hücümda vardı. Bir tarafta Birsel-Esmeral, öbür tarafta Tuğba-Nilay. Gerçekten Zafer Kalaycıoğlu'nu ilk defa bu kadar sinirli gördüm.Oyuncularımız coachın hiçbir dediğini yapamadılar. Özellikle Nevriye'nin post bölgesinden peşpeşe attığı 3 basketten önceki pozisyonlarda Zafer Kalaycıoğlu'nu izledim. Resmen kenarda çıldırdı.Onun verdiği direktiflere oyuncularımız ayak uyduramadı.İkili eşleşmelerde oyuncularımız çok hatalar yaptı.Tuğba Palazoğlu ve Esra Şencebe gibi oyuncuların hala topu bir türlü diğer sahaya geçirememesi bizim bu seneki zaafımız değil ki. Takımın başında Cem Akdağ ve Okan Çevik olduğu zaman da zaten sert savunmalar ve presler karşısında topu çıkaramıyorduk.Katie Douglas gibi üst düzey bir oyuncunun tam içeri penetre ederken kesmesi çok top kayıplarına neden oldu. Devam etse en azından faul yaptırabilir. Bazı arkadaşlarımız Sophie, Tamika ve Katie'yi bir arada oynatamadığı için coachı suçlamışlar.Yani Katie'nin verimsizliği buna neden olabilir.Bence bizim en önemli sorunumuz Vickie Johnson gibi bir oyuncumuzun olmaması.Yani hemen Zafer Kalaycıoğlu'nu suçlamak işin kolayına kaçmak gibi birşey bence .

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Bu maçı ve Zafer hoca işini geçelim.5 kişilik rotasyonuda geçelim. Bundan önceler neden yenemedik ?

Anlatamazsan derdini, anlayan da olmaz güzel kardeşim.

Nedir olayın, neyi savunuyorsun sen yaz açık açık biz de anlayalım. Uff siz beni anlayamıyorsunuz ya ile basite kaçmanın bir anlamı yok. Bugün yenemedik ama geçen seneler de yenemiyorduk diyorsun. Da aynı Galatasaray'ın Petra'lı Vickie Johnson'lı kadrosuyla Caferağa'da fırtınalar estirdiğini atlıyorsun. O takımın başındaki isim şimdi erkek takımımızın başında. TBL'de kendi özelinde son 5-6 yılın en iyi oyununu oynuyor Galatasaray. Tesadüf olmasa gerek di mi ?

Bu sezonun başından bu yana bütçesi bize yakın hiçbir takıma karşı galibiyet alamadık. Ligde de Avrupa'da da. Bütçesi bize geçenlere karşı formalite icabı oynadık zaten. Geçmiş yıllarla kıyaslama bence bunu.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Sor bakalım bir tane yabancı editöre, kadrosunda Catchings,Douglas ve Young olan bir takımın 14 dakika 2 sayı atabilmesi nasıl mümkün olur diye.
Gerçekten elinde 3 tane Wnba starı var ama sayı atamıyorsun,başarılı olamıyorsun.(Yoksa olmuyomusun demeliydim )

Çağlar abi avrupa maceramız çok kötü değildi ama kötüydü.

Ligde fener mağlubiyetlerinden sonra zaten istifa sesleri daha çok yükseliyor.

Ben zafer hoca savunmuyorum burada. Sezon ortasında yapılan değişiklikler herzaman iyi sonuç vermez kanısından böyle konuşuyorum.

Bence sene sonu beklenmeli.

Arkadaşlar,gerçekten dün maçı izlerken utandım ama maçın gidişatından önce fb taraftarının küfürlerine sessiz kalan stuffımızdan utandım....z.k nın gelişine,performasına karşıyım ama gs lı olarak benim takımımın antrenörüne,oyuncusuna küfür etmesine nasıl müge erdem veya murat tümer bu kadar sessiz ve yaptırımsız kalabiliyor..Hadi müge erdem ağırlığını koyamadı,tribünde oturup maçı izleyen murat tümer sahaya inip gözlemciye ya seyirciyi susturursunuz ya da herşeyi göze alıp takımımı maçtan çekerim gibi bir söylemle gidemiyor...veya....gidip aziz yıldırıma taraftarınıza sahip olun ve küfürü engelleyin diyebilecek bir yürek sergilenemiyor :oops: ...bu kadar basiretsiz olunabilir mi yahu....onlar bağırdı bizim yetkililer dinledi
Ama ben 4 sene önce bir fb-gs erkek maçı hatırlıyorum ki,kadın haliyle(müge berkalp) fb seyircisinin attıkları maddelerden ve küfürden sonra gözlemciye gidip ya önlem alırsınız ya da takımı çekiyorum diyen bir menejerimiz var dı..mihriban hn gittikten sonra ciddi anlamda ağırlığı olan müge berkalp takımın başında olsaydı dün,bütün bu rezaletlerin yaşanmayacağına eminim..
Beni maçın skorunda çok basiretsizlik çok ama çok üzdü...Bunları hak etmedik... :(

yazıklar olsun ya!! fener maçında nerdeyse kılını kıpardatmadı önde gittiğimiz maçta yenildik maçın başında açtığımız farkı koruyamadık. böyle hocamız olcağını oyuncular kendileri yönetsin takımı daha iyi. ilk maçta salondaki yerimizi alıp istifa etmesi için bağırmalıyız. forumlardan konuşarak değil salona giderek tepkimizi koymalıyız.

Sitede Yayınlanan Bayan Basketbol Hocamızın Görüntüleri bence çok yanlış.Tabiki Çalıştırdığı takımım sampiyon olunca sevinmesi doğal.İkincisi Maça Gelince maçı televizyondan izledim.Fener bayan takımı savunmada bizi resmen dövdü.Ama bunu yaparken basketbolun kurallarına uygun yaparak.Ne yazıkkı onlar uzun dönem birlikte oynamaları ve avrupanın en büyük kupasında oynamaları yuzunden böyle sertliğe alışkınlar.Biz ise onlara göre daha yumusak bir yapıya sahib iz.Bir de nevriye faktörü var onlarda.Bizim yapmamız gereken onlar kadar sert savunma yapmayı öğrenmemiz gerekiyor.Bunun içinde bayanlarımızın ağırlık veya güçlendirme çalışmaları gerekiyor.Bence sorumluluğu hocaya atmak gerçekleri görmemek anlamına gelir.Sahada bayanlarımız 5 dakika sayı atamıyorsa bu da mı hocaya bağlı.Gerçekleri görüp ona göre bizimde çalışma yapmamız gerekiyor.Ne yazık kı dün ezildik.bir daha bu durumlara düşmemek için çalışıp onların sertliğine her konuda cevap vermemiz gerekiyor

Muhammet Çelebi' Alıntı:

Muhammed kardeş, beyin fırtınası yapmak için yanlış yeri tercih ediyorsun. Emre Sarp'ın dediği gibi elinde 2 tane yıldız oyuncu var bu oyuncular hafife alınacak oyuncular değil,ayrıca sophia young gibi dominant hem içeriyi hem dışarı absorte edebilen bir oyuncun var 14 sayı öne geçip maç sonunda 14 sayı farkla bitiriyorsan suçlu yönetim mi,oyuncular mı !

Cem Akdağ bu takımın başında olsun bu takım fbden 14 sayı ve üzeri fark yesin üzülmem, çünkü; bu taraftara kendini kanıtlamış bir koç,kimse ona göre karşı paranoyak,ön yargılı değil,herkes inanmış vaziyette.

Ama bir Allah'ın kulu da z.k'ya inanmadı,inanmaz verdiği maçlar şaka gibi...

Dön bu zafer kalaycıoğlu sevdandan...

Burak benim Zafer Hocaya karşı bir sevdam yok :)

Bunlar benim düşüncem.Ben çok iyi bir koch demiyorum. Sezon sonuna kadar bekleyelim diyorum.

14 dakikada 2 sayı atmak emin olun ki hocaya bağlı İrfan Bey.

Kadronuzda Young, Catchings ve Douglas olacak ve bu oyunculara bir tane pozisyon hazırlayamayacaksınız. Kimi suçlamak lazım? Bu oyuncuları birkaç ay önce WNBA'de de izledik. Yeteneklerini mi kaybettiler, basketbol zekalarını mı? Kalaycıoğlu'nun işin etik yönü bir yana, teknik açıdan yetersiz olduğu defalarca yazıldı. Yaşadıklarımız da bunu doğruluyor.

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Burak benim Zafer Hocaya karşı bir sevdam yok :)

Bunlar benim düşüncem.Ben çok iyi bir koch demiyorum. Sezon sonuna kadar bekleyelim diyorum.
Bekleyince kazanacaklarımız hangisinde doğru olarak verilmiştir ?
A) daha fazla rezil olmak
B) bu takımın sezonu en kötü nerede bitireceğini görebilmek
C) taraftarın sinirden Yılmaz Vural'a dönmesi
D) onursuz zaferler tarzı bi oluşumun şubeye yayılması
E) hepsi

Bence de zknin gelmesi yanlisti. Yalniz bizler de bir yanlisi baska bir yanlisla ortmeyelim. Dun GS takimi 15 dakikada 1 basket atiyorsa bunu kimse sadece zkya baglayamaz. Bu surede kac atis yapilmis potaya? Bir turnikeye de mi girilememis? Fulkerin turk oyuncularinin attigi sayiyi bizim turk oyuncularin attigi saydidan cikarin, aradaki fark tam olarak 16 sayiya denk geliyor. Bu da mi acaba aziz baskanin tesaduflerinden! Hayir, ama acik olan birsey var ki bizim takimda isil disinda 1.sinif turk yok. Kaldi ki isil da bir daha ne zaman eski performansinda oynar Allah bilir, bu kadar aradan sonra. Bundan sonra da fulkeri arada munferit yenecegimiz maclar olacak. Ama fulkerin turk kadrosu bizden iyi oldugu surece her mac 15-0 baslayacak, isterse hoca zk olsun ister phil jackson. Burada oyunculara ya da zkya suc bulmak sucluyu yanlis yerde aramaktir. Asil suclu sene basinda fulkeri bu sene sampiyon yapmayacagim deyip simdiden 3 mac veren dedehayir ve basket subesi yonetimidir. Biz dogru turk oyunculari bulamadigimiz surece daha cok boyle senaryolar gorecegiz. Bazen sahne ve aktorler degisecek ama filmin sonu hep ayni olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...