Zaza Pachulia

hayırlı olsun. Atlanta Hawks gibi kısaların dibine kadar isolation oynadığı, hucumda Horford gibi bitirici uzunun bile unutulduğu takımda Zaza'ya orada biçilen rol bizi yanıltmasın diyorum ben. epey skor katkısı da olacaktır.
 
Resmi sitede kendisi hakkında bilgileri okurken Selçuk Ernak ismi dikkatimi çekti.Başka bir oyuncuyu izlemek için seyahat edip Ersan İlyasova'yı Türkiye'ye getiren de Zaza'yı Gürcistan buraya getiren de kendisi.Çin'deki görevinden sıkılırsa onu da takımımızda görmek isterim.
 
ilk grup maçlarında zaza oynasa tümünde çok iyi olacak 2. bile çıkabiliriz gruptan en kötü ihtimal 3. oluruz eğer lokavt bitip zaza giderse euroligden elenen takımların uzunları da boşa çıkabilir şu an çok seçenek yoktu ondan alınması çok iyi oldu
 
Turkiye liginde simdi devsirme gibi oynamayacak değil mi? Turk oyuncu gibi oynacak diye biliyorum dogru mu, yoksa sadece Shumpert ya da Zaza´dan biri mi Turk statusunde oynayacak? Bilgisi olan...
 
Hayır kendisi devşirme değil Türk gibi oynuyor.Yani Ermal gibi düşünebilirsiniz.Hem Zaza hem Shumpert iki türk olarak kadroda bulunabilirler.(Edit:Ferhat söylemiş zaten)
 
İhtiyaç duyulan bir bölgeye yapılmış iyi bir takviye. Pota altına sertlik getirecek, savunmada iyi ve ribaundlarda etkili bir pivot. Lokavt bitene kadar yararlı olacağından şüphem yok, lokavt sonunda ise durumu gözden geçirip ona göre bir karar verir Koç ve ekibi. Hayırlı olsun.
 
Zaza Pachulia bütün Galatasaray camiasına hayırlı olsun.İyi bir beş numara 2.10'luk bir adam.Yarar sağlayacağı muhtemeldir inşallah lokavt uzun sürer.
 
Hey maşşallah hoşgeldin Zaza.Takımdaki diğer gençlerinde onu örnek alacağına ve ondan çok şey öğreneceklerine inanıyorum.Eurolig'in ilk turuna kadar bizde olması çok iyidir.Eğer ozaman gidersede elenen takımlardan iyi bir uzun bulabiriz.Özellikle ilk acemi maçlarımızda bize katkısı olursa daha sonları takımdaki diğer oyuncularda kendini eurolig'e daha çok alıştırır.Şimdiden hayırlı olsun ve uzun süre takımımızda kendisini zevkle izleriz inşallah...
 
zaza eurobaskette cok formda gordum ben kendisini ins bizdede aynı performansı sergiler hatta daha iyisini :) lokavt ın ocak ayına kadar surecegi konusuluyor bu zamandan sonrada eger gruplardan cıkarsak gruplardan cıkamayan takımlardan bir uzun transferi yapılabilir.
 

Üst