Zaza Pachulia

Çok basit Serhat ve GÖksenin'i kiralarsın biter.Eurolig takımı içinde 14 kişilik kadro idealdir.
 
Öncelikle hayırlı olsun...
Ama çok sevindiğimi söyleyemem...Kimseye de Aralık ayına kadar oynayacak bir oyuncu geldi diye çok sevinmesini tavsiye etmem, ...
Lokavt en geç Aralıkta biter, uzaması hem oyuncuların hem de şirketlerin aleyhine. Yeni yıla kadar kesin bir uzlaşma sağlanır...
Keşke uzlaşamasalar veya bir yolu olsa da 1 sene bizde kalsa ama...
Bence hata yaptık, bir riske girdik ve tutma ihtimali az...
Abi Zaza gittiğinde Euroligde ilk tur grupları tamamlanmış olacak. Top 16'ya kalırsak ordan elenen takımlardan sağlam bir uzun alabiliriz.
 
Ligimizde 1 alt yapı oyuncusu kadromuzda bulunması şart bu yüzden Göksenin kalacaktır.Sertaçın ise kiralik gönderilmesi gerekiyor.Evrenin yerinde olsam bu zamana kadar kendime en az 20 dakika bulacagım bir takıma gitmiştim bile.
14 kişilik kadromuz yeterlidir.Fakat Türkiye liginde bile bu kadroyla bile çıkabiliriz
Lakovic-Lucas Gordon-Shumpert-Luksa Andric-Zaza çok iyi bir kadro oluşturduk kazadan beladan sakatlıksız bir sezon geçiririz inşallah...
 
Kalıplaşmış tabirle içeriyi karartacak bir uzuna ihtiyacımız vardı ama gelen kişinin -kalitesi ve tecrübesi ne olursa olsun- şartları böyle olmamalıydı. Lokavttan oyuncu almama konusunda uzun süre net bir duruş sergileyip son demde karar değiştirmek bize umduğumuz katkıyı getirmeyecek diye düşünüyorum.

Neyse daha fazla enseyi karartmayıp Mahmuti işini bilir diyerek kenara çekileyim.
 
Tam aradığımız,istediğimiz bir pivot geldi,hayırlı uğurlu olsun.Şimdi her açıdan çok zengin bir kadromuz oldu,hem ligde hem avrupa'da hem kupada en büyük başarılara talibiz.
 
hayret cemal nalga gelseydi daha iyi olurdu diyenler yok. :) şaka bir yana lokavtın bitip bitmediğini hergün eve gelip netten takip etmek biraz stresli olacak..
 
Euroleague'e kalınmasının ardından, hem Mahmuti'nin hem de şubenin bazı düşüncelerde değişikliğe gittiğini düşünüyorum. Yola Eurocup ile devam edilse, bu tür Zaza veya başka bir kişi olur, transfer yapmazdık bence. İlk defa gruplara kalınca, beklenti de herkes tarafından yükselince ekstra bir hamlenin geldiği kanısındayım. Zaza'ya bu bakış açısıyla baktığımda pek de yanlış bulmuyorum. Şöyle ki, lokavtın ne kadar süreceğini kestirmek elbette güç ama sezonun ilk kısmının kaçacağı neredeyse garanti. İlk grup aşamalarında bizi rahatlıkla Top 16'ya sokacak olan Zaza'nın, görevini yerine getirdikten sonra Nba ligine dönmesi beni üzmez açıkçası. Top 16'ya çıktıktan sonra önümüze başka uzun seçenekleri de gelebilir.

İşin sadece Avrupa kısmına baktım evet çünkü Ligin uzun bir maraton olduğunu düşünürsek, sıralama açısından bize iyi galibiyetler kazandırmasından başka bir yararı olacağını düşünmüyorum Zaza'nın, lokavtın o kadar uzun süreceğini sanmıyorum.

Oyun olarak fazla denilecek bir şey yok. Zaten iyi savunma yapıyorduk, Zaza ile birlikte neler yapacağımızı düşünemiyorum, rakiplere acıyorum sadece. Ribaund konusunda özellikle elemelerde çok sıkıntı çektik, bu noktaya da hemen katkısını verecektir. Furkan - Luksa - Zaza üçlüsü de genelde bakıldığında hiç fena gözükmüyor, meydana gelmesi -ne kadar sürerse sürsün- büyük başarıdır, şube yönetimine tebrikler.
 
Bu bir oyuncuya tanımabilecek istisna olayı Zaza'yı etkilemez ise bu oyuncunun bizde kalması için başka hiçbir yol yok mudur ? (paranın sorun olmadığını farz edersek)
 
Nokta atışı diye buna derler herhalde, herkes bahsetmiş zaten..

Savunması ile maç kazanan bir takımın kadrosunda görmekten mutluluk duyacağı bir transfer, üstelik de yerli statüsünde bir oyuncu. Ribaund sorunumuzun da bu transferle hallolacağını düşünüyorum. Özellikle Euroleague'de büyük hedeflere daha gerçekçi yaklaşmamızı sağlayacak bu önemli transfer.. Transferde emeği geçen herkese teşekkürler. Bundan sonra lokavtın bitmemesi için dua edeceğiz artık..
 
Cumhurbaşkanlığı kupasında Fener.Ü ye karşı oynayacak mı acaba , tek şey isterim Zaza'dan Mirsat'a blok yapması ve Mirsat yerde
 

Üst