Gasol kardeşler sadece antremana çıkıyorlar Barselona ile bildiğim kadarı ile Takım kadrosunda olmayacaklar. Ayrıca İpekçi'de yenemeyeceğimiz takım yok bizim.
Benim İpekçi beklentim 4 galibiyet 1 yenilgi şeklinde.Ama Barcelonayı yenme şansımız var tabi.Ama şundan eminim Zazanın gelişiyle kimseden fark yemeceğiz her maç az farkla bitecek.Vallo Gasol kardeşlerde olsa Abdi İpekçi'de Barcelona'yı kesin yenemeyiz gibi bir çıkarımda bulunmak fazlasıyla yanlış olur.Duygusal değil aksine gerçekciyim.Abdi İpekçi'de herhangi bir takımı yenemeyiz gibi bir varsayım herzaman yanlıştır,çünkü her takımı o salonda devirebiliriz!X,Y,Z ismi herneyse mekan Abdi İpekçi ise kazanabiliriz.
öteki 3 lü ile yapacağımız maçlarda 4-5 galibiyet,siena ve barça maçlarından 2 galibiyet çıkaracağımızı düşünüyorum.toplam 6 yada 7 galibiyet ile 2 yada 3. olacağımız bir görüntü benim fikrimi temsil ediyor.Benim İpekçi beklentim 4 galibiyet 1 yenilgi şeklinde.Ama Barcelonayı yenme şansımız var tabi.Ama şundan eminim Zazanın gelişiyle kimseden fark yemeceğiz her maç az farkla bitecek.
Bende fark yemeyiz diyorum Alim bey.Valla Turgay bence çok kötümsersin,olağanüstü bir durum olmaz ise Zaza olsada olmasada Mahmudi'nin takımı herhangi bir takımdan fark yemez.Çok olağanüstü durumlar dışında tabi.Neyse şimdiden böyle tahminlerde bulunmak için erken hele bir eurolig başlasın sonra tablo netleşir.