Zaza Pachulia

Yarınki maçın basın toplantısında bir gazeteci Oktay hocaya soru sordu, yarın Zaza'yı oynatacakmısınız hazırmı? diye, Oktay Hoca'da: Tam olarak hazır değil ama yarın kendisinden faydalanmayı düşünüyoruz dedi.
 
Yarınki maçın basın toplantısında bir gazeteci Oktay hocaya soru sordu, yarın Zaza'yı oynatacakmısınız hazırmı? diye, Oktay Hoca'da: Tam olarak hazır değil ama yarın kendisinden faydalanmayı düşünüyoruz dedi.
Hakan abi bence 10 dk civarı şans verir koçki o kadar oynaması bile hem mesaj verir hemde bizleri rahatlatır.:)
 
Zaza'nın oynayacak olması muhteşem oldu. Çok sevindim. Rotasyondan süre alacaktır. Vereceği katkı çok önemli. Pota altını karartsın yeter. Furkan Ribaundları çeker. Maçın kilit ismi Lakovic olacak. Onlar içinse Bojan. Gordon'nun baskılı savunması Bojan'ı kesin yıldıracaktır. Bojan'ı 2/3 numaraya çekecek ve organizasyon Ukic üzerinden olacak. Ukic açıkcası pek önemli değil. Bojan'ı durdursak yeter.

Ömer Onan'nın durumu nedir?
 
Oktay Mahmudi gibi takım oyununa bu derece önem veren bir hocanın transfer olalı 1 hafta olmayan Zaza'ya fazla süre vermeyeceğini düşünüyorum açıkçası.Ama yine de oynadığı süre içinde max katkıyı alacağımıza eminim.
 
Pazar günü Ayhan Şahenk'te Evren,Caner,Göksenin,Cevher ve Zaza setleri çalışıyordu.Zaza için ekstra idmanda yapıldı.Setlerin ardından bir ter idmanı ve alçak post oyunları üzerine antrenman yapıldı.
Zaza bu takım için yeni bir silah hem savunma hem hücumda.Hücum ribaundu çok veriyorduk bu yüzden 2.şans sayıları bizim ritmimizi bozuyordu.Bunu azaltma ihtimali bile içini rahatlatıyor insanın..
 
http://www.basketdergisi.com/zazadan-derbi-mesajlari.html alıntı...

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın son transferi Zaza Pachulia, “Galatasaray ile 1 senelik kontrat yaptım. Eğer NBA’de bir sezonu kaçırırsak, o zaman bütün sene Galatasaray’da olacağım” dedi. GS TV’ye konuşan Zaza, “Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda ilk maçımda Fenerbahçe’ye karşı oynayacağım. Ama ben büyük maçlara alışığım ve kariyerimde büyük maçlar oynadım. Atmosferi seven bir oyuncuyum” diye konuştu
 
ben bugün en az 15 dk. süre almasını bekliyorum. çünkü fener in iri pivotlarına karşı andric ve furkan yetersiz kalabilir. mentalite olarak daha üstünler fakat fiziki açıdan arka planda kalabilirler diye düşünüyorum.
keşke zaza 1 maç da olsa oynayıp öyle çıksaydı bu önemli maça. sadece antrenmanlar ne kadar yeterli olur, takımla uyum gösterebilecek mi hep beraber göreceğiz...
 
Zazanin en az 2 haftaya ihtiyaci var.Ama cok agirlasmis.OKtay hoca hazir hale getirecektir bize en fazla 15 dakika gerekiyor zaten.Bir yolunu bulur Oktay hoca.
 
Atlanta'dan Gürcistan'dan gelmiş adam, bu tarz bir maç mı oynuyor adam sanki hiç. Normal yani, boru değil Fener maçı :)
 
Arkadaşalr daha 3 gün önce takımla antrenmanlara başlamış sakatlıktan yeni çıkmış bi oyuncu olarak daha erken yorumlar için.
Bu arada beni sevindiren olay da bu aslında daha zaza yok gerçek zaza sahada olduğunda o blokların hesabını vidmardan kesecek bolca hemen gemileri yakmayın zaza için ilerde süper olacak kötüyken bile kazandık birde iyi olsun bakalım:) lakodan yeterince yararlanamadık daha çok iyi oynamadan bu ülkerin arkabahçesini yeniyorsak zaten çok iyi olduğumuzda yeneriz ;)
 
Zaza ne zaman hızlı bir oyuncuydu bende onu düşünüyorum açıkçası. Türkiye'de bulunduğu 6 yıl falan düşünülüyorsa daha çocuktu adam o zamanlar.

NBA kariyeri boyunca zaten hız olarak orta seviye bir oyuncu kendi pozisyonuna göre, bunda çok bir değişiklik yok. Yalnız adam Atlanta'nın ligi tamamlamasından 3 gün öncesine kadar antrenman yapmıyordu tatildeydi bunu hesaba katmak şart. 1 hafta 10 gün içinde kendini bulmaya başlıcaktır.
 
zaza tabiki bugün izlediğimiz zaza değil. cok kötüydü hele vidmardan yedigi bir plok varkı akıl alır gibi değil.ama ben kısa sürede toparlaacagına eminim.oktay hocada cok ısrar etmedi onda kısa sürede aldı kenera
 

Üst