Zaza Pachulia

Süre aldığı dakikalarda dikkatimi tek bir şey çekti. Oda takımla hala tam anlamıyla dialog kuramaması. Bu da zamanla ortadan kaldırılabilecek bir sorun. Onun dışında yorum yapmak haksızlık olur.
 
NBA'de yardım savunması buradaki gibi değil mesela içeri devrilirken alıyo topu Zaza 2 fbli başına geliyor,buna adapte olacaktır maç eksiği vardı ondan bahsetmeye gerek bile yok zaten. Ayrıca perdelere giderken bile anlaşma sıkıntısı filan vardı daha setleri bile bilmediği için bu başlangıcı anormal görmemek lazım. Euroleague 2.maçından itibaren çok önemli katkılar vereceğinden şüphem yok.
 
Zaza topu yere indirdiği anda Avrupa'da yardımın anında geleceğine uyanamamış henüz. Bu yüzden de Vidmar tarafından sürekli tokatlandı. hatta 1 tanesi beyin ameliyatı tarzıydı yalan yok. O topu indirmediği zaman o kuvvetle alçak postta çok iş yapar. Ama önce topu Avrupa'da asla yere indirmemesi gerektiğini farketmeli. Nba'in yardım savunmasına karşı olan soğukluğu bu dezavantajını kapatıyordu ama burası Nba değil.
 
oktay hocanın lig maçlarında zazanın dakikalarını arttırması daha sağlıklı olur inancındayım.az süre alıp çıkınca bir türlü kendine gelemiyor.nispeten kolay 1,2 maçta 30-32 dakika süre alırsa kendine geleceğini düşünüyorum.
 
Her oynadığı maçta daha iyiye gideceğini düşünüyorum ancak bu süreçte hücumda insiyatif kullanması negatif etki ediyor. Şimdilik fazla sorumluluk almadan rebound ve savunmada kendini toplaması yeterli olacaktır, keza kendisinden beklenen de bu zaten.
 
Zaza olin macinda hic fena degildi, ligde daha uzun sure alarak yavas yavas alisacaktir. Su an herkesi hareket ettigi hucum sistemine alismakta cok zorlaniyor, atlanta da herkes cakili hucum ediyordu cunku su an neye ugradigini sasirmis olmali. Pek tabikide agir kaliyor. Ogrenmesi zaman alacak ama katki verecek kivama gelecegne kesinlikle inaniyorum. Cunku ilk basta istekli ve caliskan bir oyuncu.
 
Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımının baş antrenörü Oktay Mahmuti karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

...

"Zaza hakkında pek bir bilgim yok açıkcası, MR'a gidecek, doktora gidecek. Sonrasında bilgimiz olur. Umarım ciddi değildir."
.
 
Dua edelim de durumu ciddi olmasın; faul problemine girme olasılığı çok yüksek olan diğer iki uzunumuzla Avrupa'da sorun yaşamama ihtimalimiz yok.
 
Lokavtın bitmesi bugün belli olacak.Bugün anlaşma olursa Karşıyaka maçını bile beklemeden Atlanta'nın yolunu tutabilir Zaza.
 
Lokavtın bitmesi bugün belli olacak.Bugün anlaşma olursa Karşıyaka maçını bile beklemeden Atlanta'nın yolunu tutabilir Zaza.

bizde zazanın gitmesini beklemeden sadece avrupa maçlarında oynatabileeğimiz şu an boşta olan oyuncularla görüşmelere başlarız
 

Üst