Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben bu foruma çok fazla yazı yazan biri değilim. Ama sıkı bir takipçisiyim. Aslında dün duygularım sıcağı sıcağınayken yazmak istedim ama yanlış bir laf etmekten korktum. Şimdi sakin kafayla yazmak daha mantıklı bence. Dün maçın 2. yarısında maalesef hiç de hoş olmayan olaylar yaşandı. İsteyen arkadaşlar için anlatıyorum. Öncelikle beni bilmeyenleri kendimi anlatayım bench in arkasındaki tribünde bordo t-shirt lü ve koray hocayla burun buruna gelen kişiyim. 3. ve özellikle 4. periyotta koray hocaya gerekli protestoları yapıyorduk. gerekli diyorum çünkü dünkü zararı bize bir fenerbahçeli vermezdi. dün gördünüz mü hiç takım dağınıkken veya 20 sayı geriye düştüğü halde mola alıp takım toparlamaya çalıştığını. Ya da en kötü ihtimalle oturduğu yerden kalkıp takıma birşeyler söylediğini. bizim isyanımız bunaydı. ama tribünden gelen protestolara kafasını çevirip baktığında ve bize çok garip bir hareket yaptığında çok deliye döndüm hakikaten. ve yüzyüze geldik koray hocayla. daha sonra gs nin liseli abilerinden denilen bir kişi kalkıp ve üstelikte yaşından utanmadan bize istediği küfürleri saydırabiliyor. tribünden kalkıp da bir kişi acaba ağzından en ufağından bir l.n lafı bile söylemiş mi. ama onlar bize küfür etme zahmetinden geri kalmıyorlar. Maç bitiminde olanlar ise daha garip. biz içeri giren oyuncuları alkışlarla uğurlarken koray hoca benim önüme geldi ve galatasaraylılığı ve coach luğu senden mi öğrenecem "L.n" dedi. biz dün "L.n" olduk çıktık. önüne gelen o kelimeyi söyledi bize. sanki biz galatasaraylılığına laf etmişiz gibi. ve yine aynı liseli abi gelip bize ruh hastası olduğumuz söyledikten sonra tekrar söverek uzaklaştı. daha sonra ahmet dedehayırın söyledikleri daha garipti ya neyse. aradaki bütçe farkından ve 50 maç yapsak sadece 2 maç kazanabileceğimizi söyledi. biz galibiyet beklemiyorduk ki. biz sadece play-off yarı finaline yakışmış bir takımın daha displinli daha mücadeleci oynamasını bekliyorduk. dün cidden çok üzüldüm bu olanlara ve acaba dedikleri gibi galatasaraylı değil miydim. gerçekten arkadaşlar ve özellikle protesto eden arkadaşlar biz GALATASARAYLIMIYIZ!!!! Yoksa onlar mı GALATASARAYLI!!!