Zihniyete Selamlar Olsun!

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben bu foruma çok fazla yazı yazan biri değilim. Ama sıkı bir takipçisiyim. Aslında dün duygularım sıcağı sıcağınayken yazmak istedim ama yanlış bir laf etmekten korktum. Şimdi sakin kafayla yazmak daha mantıklı bence. Dün maçın 2. yarısında maalesef hiç de hoş olmayan olaylar yaşandı. İsteyen arkadaşlar için anlatıyorum. Öncelikle beni bilmeyenleri kendimi anlatayım bench in arkasındaki tribünde bordo t-shirt lü ve koray hocayla burun buruna gelen kişiyim. 3. ve özellikle 4. periyotta koray hocaya gerekli protestoları yapıyorduk. gerekli diyorum çünkü dünkü zararı bize bir fenerbahçeli vermezdi. dün gördünüz mü hiç takım dağınıkken veya 20 sayı geriye düştüğü halde mola alıp takım toparlamaya çalıştığını. Ya da en kötü ihtimalle oturduğu yerden kalkıp takıma birşeyler söylediğini. bizim isyanımız bunaydı. ama tribünden gelen protestolara kafasını çevirip baktığında ve bize çok garip bir hareket yaptığında çok deliye döndüm hakikaten. ve yüzyüze geldik koray hocayla. daha sonra gs nin liseli abilerinden denilen bir kişi kalkıp ve üstelikte yaşından utanmadan bize istediği küfürleri saydırabiliyor. tribünden kalkıp da bir kişi acaba ağzından en ufağından bir l.n lafı bile söylemiş mi. ama onlar bize küfür etme zahmetinden geri kalmıyorlar. Maç bitiminde olanlar ise daha garip. biz içeri giren oyuncuları alkışlarla uğurlarken koray hoca benim önüme geldi ve galatasaraylılığı ve coach luğu senden mi öğrenecem "L.n" dedi. biz dün "L.n" olduk çıktık. önüne gelen o kelimeyi söyledi bize. sanki biz galatasaraylılığına laf etmişiz gibi. ve yine aynı liseli abi gelip bize ruh hastası olduğumuz söyledikten sonra tekrar söverek uzaklaştı. daha sonra ahmet dedehayırın söyledikleri daha garipti ya neyse. aradaki bütçe farkından ve 50 maç yapsak sadece 2 maç kazanabileceğimizi söyledi. biz galibiyet beklemiyorduk ki. biz sadece play-off yarı finaline yakışmış bir takımın daha displinli daha mücadeleci oynamasını bekliyorduk. dün cidden çok üzüldüm bu olanlara ve acaba dedikleri gibi galatasaraylı değil miydim. gerçekten arkadaşlar ve özellikle protesto eden arkadaşlar biz GALATASARAYLIMIYIZ!!!! Yoksa onlar mı GALATASARAYLI!!!
 
mesut ışıktürk' Alıntı:
murat özer kim ya daha 3 sene de na yaptı adam gibi guar getirdimi sezon başında o kurdu takımı murat özer kim geçen sene deplasmanda galibiyetimiz yoktu profta türk telekoma 3 0 yenildik murat özer kim 1 .sene sin de ne yaptı fenenere tarihi fark yedik murat özer kim ya başka adam yok mu şu takıma yakışyıracak hoca sayın büyük galatasara y taraftarı murat özer kim ya başka adam yokmu

Dur hele bi soluklan yiğidim ...
 
Mesut çok doğru söylemiş. Murat Özer kim ki? Ne öyle bir basketbol antrenörü var, nede Galatasaray camiası içinde o isimde biri. Murat Özer kim ki??

İnsan kendini bu kadar komik duruma düşürebilir. Ötesini görürmüyüz bilmem.
 
mesut;

5 satırlık yazında 5 kez murat özyer kim yaa gibi düzeysiz ifadenden dolayı kınıyorum arkadaş seni. herkez eleştirilebilir notlarında haklıda olabilirsin ama küstahca yazı bu foruma ve camiaya yakışmıyor.

perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuşama bizim basketboldaki bugünümüz salıdan hatta hafta başından belliydi.

balık baştan kokar deyimiyle devam edeyim, sanki eskiler bizim halimize yazmışlar gibi. balık atılan yemlere elindekiçaresizliklerle birlikte öyle bir atlamaya başladıki bundan 3 sezon evvel, yem hovardalığına dalıp dolanırken esasını kaybadip yüzdüğü sulara türüp sezonu kapattı dün maalesef.

oysa bizler ahmet cömert teki sevdalı ayaklanmasıyla başlattığımız ' çaresizseniz çare sizsiniz ' felsefesini özümseyen temelini oturtup onun üzerine taş dizen kendi yuvasının büyük bölümünü kendi inşaa eden bir sistemin neferleri olmaya hazırdık.

arabanın tekerikırıldı kimseninde yol gösterecek hali kalmadı biz vereceğimizi verdik yine vereceğiz ama sesimize kulak verenlere ve arma sevdalılarına.

kol kırılıp yeni içimizde bırakıp acıyı bizle paylaşan insanlarla yeniden başlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın...

arma sevdalıları ...
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":9khe325p]Koray Hoca'dan nefret eden bir insanım ben de. Sebebini bilenler var, tamamen duygusal...
Ben merak ettim alperen özel değilse açıklarmısın sebeplerini?[/quote:9khe325p]

Konya'da kendisinden soğumuştum, Konya'ya geldiklerinde. Bana karşı soğuk davranan tek basketbol antrenörü kendisi oldu bu güne kadar...
 
Şu bir gerçek ki Murat hocaya gösterilen tepkilerin, eleştirilerin 4'te 1'i bile yapılmadı Koray hocaya.. Üstelik bu kadar razaletler yaşatılmasına üstelik böyle bir kadroyu mahvetmiş olmasına rağmen.. Çünkü taraftarlar Koray hoca'ya farklı bir gözle bakıyordu tüm bu olanların sorumlusu olarak onu görmemeye çalışıyordu..

Burda Play-off'lar öncesinde bağıra bağıra savunduğumuz birşey vardı.. Henüz hiçbir şey kaybetmedik yapılacak bir hamleyle bu kadar yatırımı bu kadar emeği kurtarabiliriz.. Bunu ne dinleyen oldu ne duyan kendi egosunu, çağ dışı basketbol bilgisini oyunculara aşılamaya çalışan bir hocayla Play-Off'lara girdik.. Bizim tepkisizliğimiz bence dünkü sonuçları yol açtı çünkü bizim tarafından yapılması gerekenler hiçbirşekilde yapılmamıştı sanırım bundan dolayıda taraftarın bu kulubun esas sahibi olduğunu unutmuşlardı birileri..

tekrar hatırlatmanın zamanı geldi..
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Savaş Eskigülek":3c2ywgqs]Dün akşamdan sonra Koray hocanın işi bitmiştir bence ;)

Sezon bittikten sonra işi bitmiş olsa ne olacak ki ?[/quote:3c2ywgqs]
Sevgili Burak,
İşinin bitmemiş olması ve yeni sezonda da takımın kalacağı düşüncesi daha mı iyidir?
 
Savaş Abim zihniyet değişmedikten sonra tek değişen isimlerin olmasının kime yararı olur ki ?
Her dalda bu zihniyet kulubumuzun kanını emiyor.
 
Savaş abi,

Nolucak ki seneye Galatasaray lisesi mezunu yeni bir hocayla anlaşırız. İsmi Koray olmuş, Erman olmuş, Okan olmuş ne farkeder. Yaşasın Liseci ABİLER!!
 
Bu şubeyi "Abiler" varken destekleyen o sözlere müstahaktır,(Bu güne kadar bende dahil)
Şu basketbol şubesi bu zümreden temizlenmeden yerin dibine girse umrumda değil bu olaylardan sonra
İki üç kişi mastürbasyon yapacak diye koca sezon bu işeknceyi çekemem.
 
Dün Koray beyin taraftara karşılık verirkenki halleri gazetelerede yansımış. Beyefendi hem suçlu hem güçlü. Sen hangi yüzle taraftarın haklı tepkisine karşılık verirsin ?
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
- Görevimi bırakacağım diye açıklama yapıp önümüzdeki sezonun planlarını yapan,

- Erkek takımının üzerinde hiçbir söz hakkı bulunmayan,

- Milyonlarca doları çarçur eden, ettiren,

- Federasyona ve hakemlere karşı kulübümüzü ezdiren,

- Her sezon başı vaatlerde bulunup sezon sonu ortalarda görünmeyen,

- Kupa aldığımızda şov yapıp yenilince suçu oraya buraya atan,

- Oyuncusuna, menejerine, taraftarına hakaret eden ŞUBE YÖNETİCİSİNE selamlar olsun.

- İktidarı kaybetttiklerini anladıktan sonra milleti galeyana getiren,

- Basketbol bilgileri tarih öncesi çağlarda kalan,

- Galatasaray'ı kurtaracağız diye gelip birkaç ayda rezil eden,

- Geçmişte yaptıklarına bakmayıp herşeyi bildiklerini sanan,

- Büyük Galatasaray taraftarını küçümseyip kendilerini Galatasaray'ın sahibi gören,

- Ufacık bir protesto karşısında taraftarı salondan dışarı attırmaya çalışan, taraftara a...k, s...n g....n, ağ.... s..... diye ağıza alınmayacak sözler sarfeden LİSELİ ABİLERE VE ZİHNİYETE selamlar olsun.

- Oyuncuları üzerinde bir türlü otorite kuramayan,

- Karşısına çıkan güçlü takımlara karşı takımı hırslandıracağına korkutan,

- Her maça ne de olsa yenileceğim gözüyle bakıp maçı baştan bırakan,

- Geldiğinden beri takıma hiçbir şey veremeyip iyice dibe sokan KOÇUMUZA selamlar olsun.

- Aldıkları dolarların karşılığı bir türlü vereyemen,

- Fiziksel olarak bitik durumdaki Hüseyin Beşok kadar olamayan,

- Savunma yapmayan, mücadele etmeyen, taraftarın sevgisini hak etmeyen,

- Galatasaray armasının ve formasının büyüklüğünü kaldıramayan OYUNCULARA selamlar olsun.

- Murat Özyer istifa etsin de salonları görün deyip yenilgilerden sonra foruma dahi girmeyen, bu cümlenin ardından kendilerini basketbol uleması ilan edecek olan,

- Kazanınca salona gelip yenilince gelmeyen,

- Galatasaray'ı kötü günde sevmeyip yerden yere vuran, iyi günde kendini en iyi Galatasaraylı ilan eden GALATASARAY TARAFTARINA selamlar olsun.

Mevcut durumu özetlemişsiniz, teşekkür ederim.
Bu şubenin kurtulması için bu zihniyete veda etmek lazım.

Çok zor ama...
 

Üst