Burak Barut' Alıntı:
[quote="Berk Tuna Tertipli":15q4oxp8]"2006/07: pınar karşıyaka maçında sahaya inerek hakemlerin üzerine yürüdü, soyunma odasına kadar takip etti, güçlükle engellendi.
2006/07: beşiktaş cola turka maçında gözlemci altan kutucu'ya ana avrat küfrederken oğlu da kendisine eşlik etti.
2006/07: izmir'deki bayanlar türkiye kupası maçında galatasaray'ın arı koleji'ne elenmesini hazmedemeyince, oyunculara ağıza alınmayacak küfürler etti.
2006/07: fenerbahçe maçı sonunda ibrahim kutluay?ın kızkardeşine ağır küfürler savurdu. ardından basın mensuplarına saldırdı.
2007/08: fenerbahçe ile caferağa'da oynanan final serisinde seyirciye üst üste birkaç kez orta parmağını işaret ederek provoke etti, aziz yıldırım tarafından sert biçimde uyarıldı.
2007/08: türk telekom play-off maçı sonrası rakip soyunma odasına gidip, oyunculara ve teknik ekibe ağıza alınmayacak küfürler etti.
2007/08: bayanlar ligi final serisinde ayhan şahenk'te oynanan maç sırası ve sonrasında fenerbahçeli bayan sporculara ağıza alınmayacak küfürler savurdu.
2008/09: fenerbahçe derbisinde rakip yönetici semih özsoy?un üzerine yürüdü. maç sonuna doğru kendi takım oyuncularına küfür etti."
Sizce bu isim kim?
Berk iyisin güzelsin de sana arkadan yüzlerce Fbli küfür etse ne yaparsın sadece bunun cevabını dürüstlükle ver.
Ben Dedehayır'ı savunmuyorum savunmam ancak sen ne yaparsın bunu söyle bana.Farkında mısın bilmiyorum da Fb basının verdiği haberleri buraya kopyalıyorsun bunu yapmayın !
İbo'ya küfür ettiyse iyi etmiştir aynı İbo'nun yaptıklarını da hatırlıyor musun ?
Fb maçında Esra'ya edilen küfürler aklında mı ?
Bu adamın çok çok çok hataları var ancak Galatasaraylılık damarı patlayınca böyle oluyor.
Geleceğim nokta şu ki Fb medyasının yazılarını buraya kopyalarak hiç bir yere varamazsın...[/quote:15q4oxp8]
Bana arkamdan yüzlerce değil binlerce kişi küfür etse bile o makamdaysam hiçbir tepki veremem. Verenin de yeri orası olmaz, olmamalı bana göre.
Yazıyı aldığım yer boyalı basından değil, renk körü olmayan herkesi bu gerçekleri az çok biliyor zaten.
İbrahim'in yaptıkları ve Esra'ya yapılanlar aklımda ama bunların karşılığını yönetici değil taraftar verir. Dünyanın neresinde görülmüş tepkiyi yöneticinin verdiği? Böyle birşey yakışmıyor koskoca Galatasaray kulübüne..
Amacım bir yere varmak değil, bunları bilmeyenler aydınlansın sadece. Kaynak Fenerbahçe medyası değil, olsada birşeyi değiştirmez. Kimin yazdığının bir önemi yok, içeriği önemli...